Bucurii de sept-oct 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Xandrutza - bonnisan, sabsimplex, colic baby, gripe water nu merg

Monique - la Dariutza functioneaza plimbata in brate strans lipita de mine,problema e ca nu o pot pune jos, si Vladut urla de durere de canini, nu mananca, si trebuie sa am grija si de el. Aici mi-i greu,ca trebuie sa ma impart in doua

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Hai, ca nu va mai innebunesc cu intrebarile mele, o sa va anunt daca se intampla ceva concret.

Sandra, am intrebat rugat pe cineva sa intrebe la servici si am primit raspuns si la sectiunea Probleme legislative.

AdinaF, crezi ca nu stiu ca treaba asta n-o potrivesc cand vreau eu? Sunt patita.

Cristina, tare greu trebuie sa-ti fie. Si tie ti-ar trebui in perioada asta un ajutor. Ai avut ghinionul sa-l doara tare pe Vladut cand ii ies dintisorii. Tinem pumnii in continuare sa iasa analiza bine.

Tasia, las mamicile mai pricepute sa-ti dea retete de dulciuri. Nici eu nu-i dau Mariei dulciuri. I-am mai dat ciocolata Kinder, dar nu-i place mult. Am sa-i mai iau sa-i dau cate o bucatica.

Sandra, am vazut pozicile cu Ruxa.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Cristina incearca sa ii pui o batistuta sau ceva cald si sa o culci pe burtica. A mea a dormit mereu pe burta, de mica.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

microbu Multumesc, nota maxima? sunt sleita d eputeri si nu-mi maindoresc nimic altceva acuma decat sa iau cu cat o fi, licenta aia nenorocita. AM vazut papusa in parc super dulce care seamana leit cu taticu.

xandrutza_76multumesc pentru reteta, cand pun fructele, dupa ce scot pandispanul din cuptor sau cand il bag la cuptor? pot sa pun capsuni? sau lasa prea mult suc si nu va creste aluatul? scuze ca intreb detalii dar sunt dezastru la prajituri si prefer sa intreb de 2 ori inainte sa ma apuc sa fac.

Nu vrea nimeni sa iesim in weekend in parc? cu bebeii? In Titan? sau ramane pe saptamana viitoare? Eu vreau mult de tot sa va vad, mai ales fetitele de care sunt super indragostita cand le vad in parc cu fustite si flori in par mai ca m-as apuca sa fac si eu un bebe poate, poate iese fata

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza, fetelor!

Cristina, multa putere si nervi tari sa treci peste aceasta perioada mai grea pentru tine! Mai era si Debridatul pentru dureri de burtica!

Gety, chistul pe care l-a vazut dr tau poate fi de fapt un folicul aflat in crestere care urmeaza sa se sparga la ovulatie. Nu ai motive de ingrijorare, ba din contra, bine ca este ovulatie!

Hai, Xandrutza, ca ai un baietel in burtica, eu asa simt!

Am vazut trei fetite scumpe rau si elegante: Patry, Cosminutza si Ruxa!

Tasia, reteta mea de chec: 6 oua, 8 linguri zahar, 8 linguri ulei, 8 linguri faina, 1 zahar vanilat, iar modul de preparare este cel descris de Xandrutza! Mai am o reteta foarte faina de chec cu glazura de cioco si una de semiluna; daca te intereseaza ti le dau si pe acestea!

Eu l-am "caprit" din nou pe Rares, am vrut sa il tund cu masina de tuns, dar nu a stat deloc, asa ca mi-am exersat talentul de frizerita pe bietul meu pui! Are un capsor asa de micut acum! Oricum este mai comod asa pentru el!

V-am pupat!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tasia, fructele le pui inainte de a da tava la cuptor; le dai prin faina si nu se vor scufunda in aluat; ca sa nu lase zeama dupa ce le cureti, le speli, le tai lasa-le putin la scurs intr-o sita. Cand e gata pudreaza cu zahar pudra, sau toarna o glazura...
Gety, bine ca ai gasit un raspuns, ma asteptam sa gasesti la Probleme legislative.
Cristina, imi pare rau ca picii au fiecare cate ceva care ii sacaie.
Monica, erau tare simpatici, iar baietelul ce tandru o strangea pe Cosmi
Eu plec in oras. Mai vorbim.

Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Princess, poti pune retele alea, pe mine ma intereseaza.
Asteptam o poza cu Rares tunsulici.

Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Multumim pt complimente . I-am calcat toate rochitele si acum e innorat afara ...

OFFTOPIC: Pe voi nu va enerveaza fereastra asta bagacioasa cu reclama la pampers ??? Pe mine ma scoate din minti, mi se deschide pagina aiurea, stau "tz" minute sa se incarce, offff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Sandra, ba da! Ma enerveaza cumplit ferestruica asta! Sa stau tot timpul sa o inchid....

La cererea expresa a Xandrutzei iata doua retete foarte bune, pe care eu le fac la toate ocaziile speciale:

Chec cu glazura de ciocolata

3 oua, 3 linguri cacao, 1 pachet margarina sau unt, 1/2 cana lapte, 250 g zahar, 1 cana si jumatate faina, putin bicarbonat (1/2 lingurita)

Zaharul+ cacao+laptele+ margarina (unt) se pun pe foc mic pana se topesc, dupa care se ia vasul de pe foc si se opresc 10 linguri de compozitie (aceasta fiind glazura).
Se adauga bicarbonatul stins cu putin lapte, se amesteca bine si se lasa sa se raceasca.
Se adauga galbenusurile pe rand, se amesteca f bine.
Se pune jumatate din cantitatea de faina.
Se bat albusurile spuma si se adauga in compozitie.
Se pune si restul de faina.
Se pune la copt in doua tavi de chec care au fost unse cu unt si tapetate cu faina.
Dupa ce s-au copt se adauga glazura deasupra si se scot din tavi cand s-au racit putin.

Semiluna

6 oua, 1 pachet margarina sau unt, 6 paharute (sau pahare obisnuite dar nu pline, ci 3/4) de zahar, 3 paharute de faina, 1 zahar vanilat, nuci, cacao

Galbenusurile se freaca cu zaharul si untul.
Se adauga jumatate din cantitatea de faina.
Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitie.
Se pune restul de faina.
Se pune compozitia intr-o tava unsa si presarata cu faina.
Se lasa putina compozitie care se amesteca cu cacao si se pune in tava peste cealalta compozitie, iar cu o lingura se fac cerculete pe toata suprafata tavii (ca sa se amestece frumos cele doua culori).
Se pun bucatele de nuca.
Se coace.
Cu un pahar se taie sub forma de semiluna.

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

princess Multumim pentru retete, data viitoare fac una dintre cele doua retete, acum e aproape gata cel de la cuptor, cu reteta data de [red]xandrutza_76[/red. Spuneai ca si tu faci la fel checul doar ca mai pui ulei, cand adaugi uleiul? inainte de a pune faina?

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput