Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mihaser, Simo
multumesc de informatii o trimit pe soramea nasica sa caute in Mall. MAi am speranta ca o sa gaseasca soacra camasuta de la botez a sotului meu si atunci avem ceva traditional din familie si restul il mai gasim...

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ank nu vreau sa te supar sau te ingrijorez dar am vazut ca in ultimul timp iti faci probleme in legatura cu dr.Iuhas.
Eu pot sa iti spun ca am 2 colege care au amintiri neplacute cu dr.Una a pierdut sarcina a doua zi dupa ce afost la control si dr. a zis ca nu e nimic.Acuma poate nu a fost vina dr. , colega mea nici nu a acuzat-o poate ca ar fi pierdut sarcina oricum.
Iar a doua care a nascut sapt trecuta si dupa ce afostla control la Iuhas tot timpul si eramultumita de ea dr. nu a raspuns la tel si a trebuit sa nasca cu medicul de garda bine ca iesit totul bine pana la urma.Culmea a fost ca dr. cand a ajuns dimineata la spitala facut scandal ca de ce nu a anuntat-o nimeni dupa ce ca avea 37 de apeluri nepreluate pe tel.Probabil se gandea ca a pierdut onorariul de la nastere...ca oricum colega mea nu i-a mai dat nimic.
Acuma sper sa nu te superi pe mine ca ti-am povestit toate astea si nici nu am avut vreo rea intentie cand am facutlucrul asta.Si sa stii ca si eu sunt de aceeasi parere cu sotul tau daca tu ai fost multumita de ea si totul a fost ok nu ai de ce sa o schimbi.
Pup toate fetele si toti bebei, abia astept sa il tin si eu pe al meu in brate!

Diana
26+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pana la urma voi naste tot cu ea... Eu am fost super multumita cu ea... si vorba aia povesti stiu multe despre toate vip-urile din bransa... deci mai bine sa ma abtin si daca imi e bine nu stiu de ce caut nod in papura

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor.
Sincer, mi-e si rusine de voi ca nu am mai intrat de mult sa va scriu; v-am mai citit de la lucru din cand in cand dar nu am mai avut timp sa scriu.
Miha, inca o data felicitari pt fetita, e o scumpa:)

Ank, vei avea o fetita, vei vedea:) Daca iti doresti mult, asta va fi. Si ramai la doctorita ta daca te-ai simtit bine cu ea, sa ai incredere in ea de la inceput si incearca sa nu te influenteze alte opini....E diferit de la pacienta la pacienta....

Noilor venite:), nu-mi aduc aminte decat de Pisicuta, bun venit, desi e cam tarziu......

Ashera, cred ca tu erai cu casatoria:). Bravo:). Eu te pot sfatui, am avut nunta in 1 Martei. daca ai intrebari, poate te pot ajuta...

Celelalte fete:), nici nu mai stiu ce am citit despre fiecare dar am citit tot capitolul....

Sper ca am timp sa scriu; mi-am pus in sfarsit program cu 6 ore si lucrez acum de la 9-3 si mi-e bine ca vin si ma odihnesc. Cred ca o sa merg pana in 1 iulie la lucru (in 25 iulie e termenul) daca e ok si suport caldura:)

Miha...si nu numai:), as vrea sa te intreb cat e nasoala cezariana?:). Nu am pomenit nimic pana acum despre o veche problema a mea, sper sa fie uitata si vindecata, de asta nici nu am mai vb de problema asta... Am suferit acum 2 ani de o boala urata a colonului (colita ulcero-hemoragica) si nu stiu daca o sa ma lase sa nasc natural. Eu as vrea natural ca in general suport destul de bine durerea, am facut toate colonoscopiile atunci fara anestezie in conditiile in care toti faceau anestezie generala ca sunt tare dureroase si foarte greu de suportat. Nu stiu daca o sa ma lase doctorul dar daca as sti, Doamne fereste, ca as putea a vea probleme, as ramane la cezariana...Eu nu mai am nimic acum si, multumesc lui dumnezeu, sper sa fie totul bine si sa am o fetita sanatoasa tun:). Voi ce ziceti, sa mai ezit cu cezariana? Mi-e frica de operatia in sine si de refacere...Exista posibilitatea sa mi se faca doar anestezie locala??? As prefera asa.....

In rest, sunt mare:) dar mi-e bine, merg in continuare mult pe jos; am deja 31-32 saptamani, a trecut repede timpul dar am savurat cu placere toata sarcina si mi-a placut:).

va pup pe toate si pe bebeii vostri; eu tot sper de fiecare data cand va scriu ca o sa intru sa va scriu mai des:). Sper si de data asta:) dar voi ma iertati daca nu resusesc....:):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor,
mii de scuze ca nu am intrat de ceva vreme ,dar sincer n-am avut timp pt ca din 13.05.2008 sunt mamica.In 13.05. la ora 1 noaptea mi s-a rupt apa iar la 7:15 a aparut pe lume cel mai scump bebe ,Victor Mihai.A avut 36 sapt ,3200gr ,49 cm si nota 9 ,a vrut sa iasa in zodia taur ca si tati.
Am nascut cu cezariana care a fost floare la ureche(m-as mai opera de 10 ori) pe linga furia laptelui pe care am facut-o in spital si m-a tinut 2 zile ,aveam canalele infundate si nu am nici sfircuri ;a fost naspa chestia cu sinii.
Fancy sa nu-ti fie frica de cezariana ,e ok.
Miha felicitari pt fetita ,in 19.05 noi ne-am externat cind voi ati venit ,dar la cite cezariene erau pe acolo putin probabil sa ne fi cunoscut.

Elatim ,mamica de Victor (13.05.2008)

Mergi la inceput

ELATIM felicitari mamicoooo... nu imi vine sa cred ce citesc!!!! ... Te tii de surprize...Sanatate multa voinicului...Iti dai seama ce urias era daca ajungea la 40 de saptamani hihihi..

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Fancy... nu stiu ce sa iti zic... dar ascultati medicul...daca el zice ca e mai bine cezariana in cazul tau ascultal...pentru ca sa stii iti spun din propria experienta colonul este foarte solicitat in timpul nasterii...si sa nu ramai cu alte "treburi" urate dupa.. Tu alegi ...si sa stii ca si eu sunt pro nastere naturala ... dar in cazuri speciale nu as refuza cezariana...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Ela felicitari ptr baietoi! Mama ce mari ati fost la 36 de spatamani! Imi pare rau ca ai avut probleme cu sanii...Pe mine m-au bagat in 40 dupa ce am nascut o zi si apoi m-am mutat in rezerva din 20.05...tu in ce salon ai fost? Si eu am avut probleme cu sanii la prima nastere...Nu ti-au bagat oxiton perfuzii...ala desfunda canalele!

Fancy mie nu mi-a fost frica de operatie...am avut 2 si can eram copil! Cezariana nu e chiar asa odioasa ptr ca te refaci repede. Daca ai probleme eu zic sa vorbesti cu dr tau...Ideal ar fi sa nasti natural cu epidurala, insa daca nu e posibil o cezariana cu anestezie peridurala e acceptabila. Eu acum ma simt foarte bine...nu mai am dureri si ma comport normal...numai ca nu ridic...decat fetita de 3 kg. E mai aiurea ca nu poti sa faci efort fizic cateva luni, insa toate trec...Eu sunt fericita ca am putut sa nasc asa si suntem bine amandoua.
Daca faci cezariana va trebui sa te ajute cineva in primele 2 zile in spital si in prima saptamana acasa. E foarte greu si nu stiu daca te descurci singura.

Ank asa e...cam despre fieare medic gasesti si nerecomandari...uite de exemplu eu cand eram gravi am intalnit o mamica cu 2 copilasi care nascuse cu a mea si vroia sa o schimbe...nu mi-a spus de ce...eu in schimb am fost multumita cum s-a purtat cu mine.

O fi nascut Cristina? A zis ca pe 2 isi induce...daca nu iese bebe Bea pana atunci!

Si noi am cumparat de la Brendon si Tesco din Ungaria...foarte faine au hainutele si incaltamintea...Eu l-am luat pe Cris cu noi si a probat toate sandalutele Superfit de la Brendon si nu i s-a potrivit nici macar o pereche...asa rau mi-a parut! Sunt foarte faine si comode alea. Pana la urma i-am luat ortopedice din Galeria 1.

Fetele mi-a venit un colet de la laredoute si sunt super multumita...cu 40 de euro am luat 2 costumase ptr Cri tricou si pantalon scurt, o rochita din bumbac cu chilotei si palariuta ptr bebelina, un compleu bluza tricou si o bluzita pe deasupra ca un pulover si un bolero ptr bebelina. Au venit in 2 sapt!

Ieri ne-a vizitat medicul de familie si a zis ca suntem ok!
Miercuri avem programare la dr Boia.

Va pup! Gravidutelor sper sa va descurcati cu caldura si cu sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by elatim

Ceau fetelor,
mii de scuze ca nu am intrat de ceva vreme ,dar sincer n-am avut timp pt ca din 13.05.2008 sunt mamica.In 13.05. la ora 1 noaptea mi s-a rupt apa iar la 7:15 a aparut pe lume cel mai scump bebe ,Victor Mihai.A avut 36 sapt ,3200gr ,49 cm si nota 9 ,a vrut sa iasa in zodia taur ca si tati.
Am nascut cu cezariana care a fost floare la ureche(m-as mai opera de 10 ori) pe linga furia laptelui pe care am facut-o in spital si m-a tinut 2 zile ,aveam canalele infundate si nu am nici sfircuri ;a fost naspa chestia cu sinii.
Fancy sa nu-ti fie frica de cezariana ,e ok.
Miha felicitari pt fetita ,in 19.05 noi ne-am externat cind voi ati venit ,dar la cite cezariene erau pe acolo putin probabil sa ne fi cunoscut.

Elatim ,mamica de Victor (13.05.2008)

Felicitari mamicutzo !!!
Sa-ti traiasca , sa-ti creasca mare, sanatoasa si frumoasa si sa te bucuri de ea, un bebe iti lumineaza viatza, iti descreteste fruntea si iti da pofta de viata .

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Elatim, felicitari pentru bebe sanatos si frumos.

23+

Mergi la inceput