Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Ank, scumpi, eu am glumit cu 15 octombrie, apropos de 17 ale aceleiasi luni! Stiu ce inseamna sa nasti mai repede ca am patit-o de doua ori, chiar, asa ca nu doresc asta nimanui!

Si da, ai dreptate, este putza ta si burtica ta si le arati cui vrei tu si cui crezi ca merita deosebita favoare!

minunatele!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ce mai faceti? Noi ne luptam cu colicii!

Ank ma bucur ca te-ai razgandit...dr nu prea le place sa preia pacientii altora...eu am avut noroc acum ca dr ce m-a operat prima data era in concediu!

Pisicuta da m-am operat la ambele nasteri din pacate! Dar o sa-mi revin repede.

irina si eu tot pe stanga ma simteam bine...imi bagam si o pernuta intre picioare ca sa stau mai comod...pont de la Cristina...inca graviduta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Salutare gagici si bebici

Cu caldura asta stam si noi in casa pana spre seara, asa ca am intrat un pic sa va salut.
Citesc si eu din urma si revin.

Dar, ptr inceput, felicitari Miha

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank inca nu am gasit pe nimeni care sa fi nascut cu Budau, de aia ma agit .
Oricum ma calmez repede cand ma gandesc ca pana acum am avut noroc de doctori buni. Si nu m-o parasi tocmai acum norocul.

23+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by _irina_

Ashera, pana acum din toate cunostintele mele care sunt gravidute numai una are baiat. Dar daca ma uit la odisee sunt cam jumatate/jumatate.
Daca stiam vre-o metoda sigura sa ai ce vrei mai mult cred ca aveam baiat acum.

22+

Irina, o prietena de-a mea mi-a zis ca, daca fecundarea are loc inainte de ovulatie, iese fetita, si daca are loc dupa ovulatie, e baiat. Explicatia ar fi ca, la ovulatie temperatura corpului creste si spermatozoizii purtatori de gene masculine (parca cromozomii y) supravietuiesc si la temperaturi mai ridicata, pe cand cei putatori de gene feminine, mor la o temperatura mai mare.

Acuma, nu stiu cata dreptate are, desi pare logic ceea ce spune. Doar sa sti exact cand ai ovulatia si sa faci sex cu o zi doua inainte usor nu ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Ank pe ce site ai intrat?Ca tare as vrea sa intru si eu....
Fetelor as mai avea o mare rugaminte la voi.Daca trebuie sa merg sa vorbesc cu medicul meu la Odobescu unde il caut?In care cladire?La maternitate sau la gnecologie?Unde au ei cabinetele?Va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti urgent.Va multumesc.

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Dia, eu la maternitate stiu ca il gasesti. Intrebi la camera de garda. Dar cel mai bine ar fi sa-l suni pe mobil si sa-l anunti cand vi. E super ok si raspunde intotdeauna la mobil.

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Fetele, am cumparat ieri din Ungaria ptr Chris niste sandalute Adidas. Sunt din pilele, interior si exterior si sunt foarte frumoase. Pe ele scrie ca sunt marimea 20, Chris are papucei nr 19, deci m-am gandit ca ii sunt bune. Din pacate ii sunt mici . Cei din Ungaria au zis ca ni le schimba daca nu sunt bune, insa noi vom merge in ungaria abia peste aprox o luna. Daca va intereseaza, au costat aprox 120 ron. Daca vreti sa le vedeti, va pot trimite si poze cu ele

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara,
Miha multumesc de pont. Sincer ma simt bine si pe dreapta si pe stanga, dar vreau sa ii fie bine si domn'soarei ca deh, trebuie sa am grija si de confortul ei. Noroc ca am in casa vre-o 10 perne mari si vre-o 6 pernite ca o sa stau in curand ca printesa pe nu stiu cate perne si o sa simt boaba de orez.

Ashera daca ar fi asa de usor... Sa mai stai si cu ochii pe termometru si saracul sot sa astepte numai startul.
A propos de ungaria, de unde va faceti voi cumparaturile?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by mihaser

quote:
Originally posted by ceska777

Eu va citesc din cand in cand desi as vrea sa o pot face mai des.

MIHA, felicitari pt micuta MARIA-ELIANA.
ANk, fetelor am trecut zilele astea peste "spaima (in primul moment) ca Benji va avea curand un fratior/surioara.... va felicit daca sunteti f fericita la bb2, chiar asa curand unele dintre voi, eu as avea emotii cum m-as decurca singura cu doi copii mici.

Acuma am o intrebare: UNDE gasesc in TM costumatie de botez ffff frumoasa pt un baietel (Benji) care va avea la botez 7 luni si 10 zile ???? Exclus Brancoveanu etc.... Eu as vrea o camasuta alba mai lunga, niste pantalonasi scurti bufanti gen gogosari niste sosetute albe eventual pantofiori sandalute albe si bunica ii face o paturica alba subtire brodata pt ca inbiserica va fi clar racoare.
Unde le gaseste nasa in TM sa le cumpere???? HELP!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Multumesc mult!
Eu am vazut pe E de Savoya un magazin fain, insa nu am apucat sa-l vizitez...Cred ca acolo au ceva hainute mai deosebite...In rest prin Mall mai poate gasi la Miniblue sau Premaman, Bambino

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

ceska777 sunt de acordcu mihaser sa cauti in Mall, eu chiar am fost azi ptr. ca si eu sunt in aceeasi "oala" ca si tine, eu il voi boteza pe Tobia cam peste 1 luna (abea atunci va termina sotul meu si cu ghipsul si cu reabilitare piciorului) si sunt in cautari de costumas, am vazut ceva tare dragut in mag. lipit de Premaman, doar ca era un costumas mai formal din 3 piese: sacou,panaloni lungi si vesta dar arata chiar foarte dragutz.

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Buna dimineatza gagici si poftiti la
Noi am avut o noapte alba Chris s-a trezit pe la 2 si a plans pana la 4 . Ne mai chinuie 2 dintisoari.

Irina, eu mi-am luat cand eram gravida o perna din aia in forma de semiluna, umpluta cu ceva granule de polistiren. M-a ajutat foarte mult, mai ales in ultimele luni, cand nu puteam dormi pe nici o parte.
In Ungaria mergem la Szeghed si cumparam papa de la Cora si Tesco si lucruri ptr Chris de la Brandon si Baby Center. Brandon au lucruri tere faine, sunt insa un pic mai scumpe.

Oti, unde esti? Cred ca la voi e racoare si fain de plimbat aveti multa verdeatza in zona . Pupici si mai hai pe forum.

Fetele, de Pussi ce mai stiti ? Cum se descurca cu fetele ?
Si Cristina, a nascut? Si-a terminat renovarile ?

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput