Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Cristina traieste ,... ca am vorbit eu cu ea acum jumatate de ora ... am vorbit sa aflu si parerea ei de Grigoras... saptam,ana viitoare am sa vad unde ma duc si incotro o apuc

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Miha felicitari pentru buric... pt mine e un stres subiectul buric... asa m-am bucurat ca a picat a lui Raul chiar cand am iesit din spital

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Spun si eu:
"BUN VENIT MICUTEI MARIA-ELIANA , SA FIE SANATOASA, CUMINTE, MANCACIOASA SI NOROCOASA , IAR FERICITEI MAMICI, SINCERELE MELE FELICITARI!!!!"
De asemeanea, felicitari si pentru buricutul cazut! Apropos: ce fire zici ca ti-a scos??? Ai nascut cu cezariana???

Ank, si eu zic ca ar fi bine sa "sapi" un pic mai adanc pana sa iei decizia de a-ti schimba doctorul. Dar daca tu chiar simti ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu actualul dr si ca tu vrei una si el face altceva, atunci reorienteaza-te. Insa, repet, daca asa simti tu, nu ca nu-i place la una sau la alta de obstreticianul tau... Raul ce face??? Dar bebica din burtica??? ... Poate ca pe bebe o sa-l nasti in 15 octombrie, sa faca pereche cu Ducu, asa cum Raul face cu Vladi al meu ...

Dyanira, eu pe dr. meu il sunam intotdeauna pe mobil ca sa aflu pe unde bantuie, dar, de obicei, dupa ora 9 (dupa vizita) era la obstretica-ginecologie la cabinetul 4, daca-mi aduc bine aminte (vorbesc aici de spitalul Odobescu). Dar, de cele mai multe ori evitam spitalul, si mergeam la cabinetul privat, ca era mai lesnea si mai elegant.

Irina, parol: statul acasa, in liniste, intinsa-n pat si cu zgaibaracele in sus face minuni garantate in timpul sarcinii si nu numai. Ce-as mai sta si eu asa ... mama-mama!

Ma intorc la "oile" mele, ca au inceput sa-mi duca dorul, cred!

toate minunatele mamici si ingerasii lor superbi!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank pe ce site? ca si eu mai caut info despre al meu si nu prea am succes(uri).

Miha in perioada in care ma trezeam de 2-3 ori pe noapte ca sa ma duc la baie am vazut ceai diuretic special pentru gravide si am ras. Cum adica diuretic, ca si asa am batatorit covorul in drum spre baie. Acum cred ca ma arunc la o cutie.

Mi-am sucit pozitia pe coltar ca am auzit ca e mai bine sa stai pe partea stanga nu pe dreapte. Am citit eu prostii?

23+

Mergi la inceput

irina nu ai citit prostii..asa e.Se recomanda a sta pe stanga pentru ca circulatia este mai buna si pt tine si pt bebe iar pe dreapta am inteles ca ar fi o vena pe care o presezi..ca sa zic asa... si nu circula bine oxigenul nici la bebe.Acum sa nu te sperii .. ca cine poate sa stea doar pe stanga ca intepenesti. In travaliu s-ar putea sa nu te lase nimeni sa stai altfel decat pe stanga...

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

deci am vorbit cu sotul referitor la problema mea ca as vrea sa schimb doctorul.. La care m-a intrebat motivele.. mai ca il pufnea rasul si m-a intrebat... "dar tie ti-a facut ceva rau femeia aia??" Eu ..mut... dupa ..mi-a amintit ca s-a purtat ca o doamna cu noi toti... si cu raulito.. si ca el nu ma stia asa de usor influentabila... Mi-a inchis gura...
Dupa care eu ca o femeia matura si viitoare mama a doi copii i-am dat un rapuns hotarat ... "E putza si burtica mea si o arat carui doctor vreau!!!" ... si rezultatul... a inceput sa rada si sa zica ceva de hormoni

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Irina.. asta e site-ul http://www.mireseonline.info/forum/viewforum.php?f=22

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Pisi sper sa nu il nasc pe 15 oct .. ca ar insemna sa il nasc mai devreme cu 2 luni

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

ank nu ma sperii, chiar asa am citit si mi-a zis si doc ca sa incerc sa dorm pe stanga. si cand ajung acasa sa imi iau un pahar cu apa si sa ma pun pe partea stanga sa stau asa o perioada, sa savurez apa si dupa sa mai fac ce mai vreau prin casa.

Sa stii ca iti dau dreptate, tu trebuie sa te simti confortabil cu doctorul tau. Dar poate si la mine tot hormonii vorbesc (desi sincer nu cred in povestile cu hormonii).

23+

Mergi la inceput

dar irina ... sotul chiar are dreptate ... m-am lasat influentata ca proasta... Si daca stau sa ma gandesc si dau un search pe google ...gasesc o poveste urata de orice medic..

Ank Raul 17.10.2007
si 11+
Poze Raulito

Mergi la inceput