Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetelor,
multumim tuturor pt urari .

MIHA ,eu am fost in salonul 38 ,a fost ok;sa stii ca am primit Oxiton la greu ,doar ca in acele 2 zile de chin trebuia sa ma mulg manual ,nu aveam voie cu pompa de sin (cica face rau).Era o munca de chinez batrin si bineinteles ca nu reuseam mare lucru,Pamela Anderson era mic copil pe linga mine .Abia in a treia zis am avut voie sa utilizez pompa ,cind am colectat 60ml in 5 min si Victor a papat tot.Am fost in culmea fericirii in acel moment.Singurul regret il am ca al meu bebe nu a papat nici strop de colostru ,care era atit de galben ,zici ca era miere .Toate au trecut ,in timp se vor uita chestiile nasoale si ramin doar amintirile frumoase.
Cum de te-ai programat la dr. Boia cu fetita ?(pt un consult mai amanuntit?)

Va pupam si noapte buna
Elatim ,mamica de Victor( 13.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

ela si eu la prima sarcina m-am chinuit sa ma mulg manual pentru ca nu aveam pompa. Acum am avut pompa cu mine in spital si nu am mai primit nici oxiton, dar am scapat de probleme...Nici bebelina mea nu prea a baut colostru pentru ca abia pe 21 mai am inceput sa o alaptez. Pe ea am avut-o jos la copii...nu la cezariene ptr ca am avut problema aia cu varicela si am dat-o la o dr mai cu experienta. Culmea dr ei a fost chiar rezidenta pediatrului la care o sa o duc la control. Ea mia recomandat sa o duc la dr boia ptr un eco.
Cristina a avut ceva probleme cu alex si noroc cu eco asta ca s-au rezolvat la timp. Ar fi bine sa mergeti si voi preventiv.
Eu trebuie sa o duc si la un oftalmolog ptr ca cel de la spital era in concediu.

Aveti probleme cu burtica?
Noi le-am rezolvat cu debridat.

tuturor copiilor!

Cristina maine nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Miha ai putut sa iti alegi nenato?? ca sincer Ujj la care am fost noi mi se pare cam gips

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Miha ai putut sa iti alegi nenato?? ca sincer Ujj la care am fost noi mi se pare cam gips

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

da a vb dr mea cu cea de la nasteri naturale...v-am spus ca dr mea mi-a indeplinit cam toate doleantele...a fost super de treaba!
nu prea te lasa sa alegi...au vb si cu sefa de la cezariene sa nu fie cu suparare...i-au spus ca noi suntem un caz mai deosebit cu varicela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Uf, ce ma asteapta dupa ce nasc... muls, sani umflati, desi daca ma uit mai bine la ai mei nu stiu daca mai au loc sa se umfle. Si daca se mai maresc un pic cred ca o sa pic pe burta dupa primii pasi.

tuturor copilasilor!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Uf, ce ma asteapta dupa ce nasc... muls, sani umflati, desi daca ma uit mai bine la ai mei nu stiu daca mai au loc sa se umfle. Si daca se mai maresc un pic cred ca o sa pic pe burta dupa primii pasi.

tuturor copilasilor!!!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

IRINA ,stai linistita ca nu toata lumea face furia laptelui.In salon eram 4 mamici dintre care doar eu si inca una am avut problema asta.Nu dispera,important este sa ai canalele desfundate ; sunt vreo 3 infirmiere care se pricep ,pe mine m-au ajutat mult( si medicul iti poate arata cum se face ).

MIHA , merci pt informatii ,dar vreau sa te intreb la BOIA ea sau el te-ai programat si la care clinica ?Am vazut ca consulta la Clinica Dr. Cioata si Centrul Med. Hypocrate de linga Spit de Copii.Eu am fost asa zapacita ca am uitat sa intreb in spital despre oftalmolog si despre orl-ist (trebuia sa -l vada si sa ne spuna daca sunt probleme,nu?)

Noapte buna
Elatim si Victor (13.05.2008)

Mergi la inceput

Irina asa e stai linistita ... nu toate mamicile fac furia laptelui... Eu nu am facut si nu m-am ajutat de pompa ...doar papa Raul mult si eram tot timpul calare la neonato si cand era la lampa la UV sa ii dau eu sa pape sa nu se scape ele repede sa ii dea supliment.De muls m-am muls cu mana...Mi-a aratat doctorita mea cum se face... si am reusit sa scap de probleme... nu e chiar asa de nasol nici cu mana ...ca oricum altceva nu aveam de facut , ca Raul atunci papa si dormea cate 4 ore ...
Acum parca ma gandesc si eu la salonul cu un singur pat ...ca eu cand am plecat acasa nu am plecat fericita ca scap de spital...eram fericita ca scap de o "colega" de salon care primea in vizita tot neamul deodata... ca deh avea voie ca era fata de doctor.. Intrau cate 6 la ea ...am zis ca o iau razna atunci.. Aia cu neamul ei au fost cel mai mare cosmar al meu de la Odobescu

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Miha am inteles cum sta treaba cu neonato... Bag eu de seama ca bebelina ta e cuminte daca ai timp si de noi ..
La 16 sapt daca merg la Budau banuiesc ca va putea sa imi zica ce sex are bb2?!?!!! Parca sunt mai nerabdatoare sa aflu ca la primul..

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

A si sa nu uit Irina... si eu am sanii mari...dar pe ultima perioada a sarcinii s=au mai inmuiat ..parca erau pregatiti de ce ii astepta...

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput