Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)
Raspunsuri - Pagina 11
Ank83 spune:
Elatim ... Boia nu mai consulta la Hipocrate... Adica ea... ca ea se ocupa de eco transfontanelar.Apare la ei cum ca mai consulta dar sigur nu mai e acolo... E doar la Cioata... Eco e 60 ron ..El e chirurg ...parca si face eco de bazin.Asta noi nu l-am facut.. ca am fost la Tepeneu care nu a zis ca ar fi necesar dupa ce l-a verificat pe toate partile.
La orl-ist nu am fost ca noi am avut parte de testul auditiv in Odobescu.Am inteles ca la 2 spit din Bucurest si la Odobescu se fac teste auditive la fiecare bb... La oftalmolog am fost de 2 ori..o data pe la 6 sapt ca ii curgea un ochisor si acum recent la 6 luni si un pic ca ii fugea urat de tot ochiul drept cand se uita pste cap.. Dar nu a fost nici o problema acum.,... la varsta asta nimic de speriat 

Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
Hai ca v=am zapacit...
Chiar sunt curioasa de Cristina!!! Punem majoretele?????
Eu pun aici cateva ...macar de incalzire daca nu pe bune ![]()

Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Ank mie mi-a spus de la 14 saptamani ce e bb, dar cu probabilitate de 95%, cica nu f sigur. Si la morfo a confirmat.
Noapte buna. Ma duc si eu la culcare. Pasare de noapte fac din asta mica daca o invat sa se culce tot la ore din astea tarzii din noapte. Glumesc, stiu ca nu are legatura somnul lor cu somnul nostru, dar sper sa nu fie asa insomniaca cum sunt eu.
24+ 
Pisicuta spune:

Woooow, dar ce de literatura ati crosetat aici, dragele mele, ca mi-a trebuit jumatate din programul de lucru sa ma pun la punct cu noutatile!![]()
Deci, sa incep cu inceputul:
BINE AI VENIT PE LUME, VICTOR-MIHAI, SA FI SANATOS, MANCACIOS, CUMINTE SI SA AI PARTE IN VIATA NUMAI DE BUCURII SI DE FERICIRE!!!
iar minunatei mamici, nu pot sa-i spun decat FELICITARI, SA FI SANATOASA SI SA TE BUCURI ANI MUUULTI SI FERICITI DE COMOARA TA SI DE TOATE CARE-I VOR URMA!
V-am
pe toate
!
Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
mihaser spune:
Salut!
Fetele azi la ora 20 s-a internat si Cristina...asa ca bebe Bea e pe drum!
Doamne ajuta!

O sa actualizez lista dupa ce naste si ea!
Ank83 spune:
Asa e ...tocmai am vorbit si eu cu Cristina era in sala de travaliu 

Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Pana o sa ajung si eu sa nasc o sa tot trec prin emotiile voastre si o sa fiu deja calita.
Ma alatur si eu in galeria pentru Cristina.

24+ 
Ank83 spune:
A nascut Cristina ... Beatrice are 3.7 kg si Apgar 10 

Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
mihaser spune:
Bine ai venit pe lume Bea grasunica!
Maine ma duc pe la fete sa le vizitez!
Mi-a scris Cristina SMS ca e tot in rezerva in care am stat eu.
Bebe Bea s-a nascut ieri la 11 55.
Va pup! O sa incerc sa actualizez listuta mai pe seara ca azi avm musafiri.