Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)
Raspunsuri - Pagina 12
Mirtha spune:
Buna fetelor . Tocmai am deschis un subiect nou - Despre epidurala : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122076.
Daca printre voi sunt si mamici care au nascut prin aceasta procedura la invit sa treca pe la acest capitol. Poate sunt de acord sa isi povesteasca experienta si fiecare vom avea ceva de invatat. Daca aveti si alte informatii , nu numai mamicile experimentate , va astept cu mare placere.
Un plus de informatie e bine-venit !
Mirtha 19+
Pisicuta spune:

Bun venit pe lume BEA, sa fi sanatoasa si norocoasa si sa ai parte de tot binele din lume, iar proaspetei MAMICI ii doresc recuperare rapida, sanatate multa, laptic gustos si mult in tzitzi si sa se bucure ani muuulti si fericiti de minunata comoara!

Dori, mami de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Ank83 spune:
Maine merg la Cristina la spital.... vreau mai multe detalii si de la ea despre epidurala... De data asta nu mai vreau sa nasc fara... Ca poate acum le scot faianta de peretii din sala de travaliu cu unghiile daca la Raul nu am reusit 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
simonicutza spune:
Bun venit pe lume
Bea, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa alaturi de mami, pe care o felicit calduros, ptr. proaspata
de pe forum !!!
te asteptam printre noi cat mai repede cu vesti noi, intre timp va trimitem multi
de la mine si Tobia.
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
mihaser spune:
Salut!
Azi am fost pe la Cristina. Am vazut-o pe bebe Bea Narcisa in poze si e o grasunica foarte scumpa. Cristina era ok, insa o mai durea broderia...nu putea sa stea decat pe o parte.
Vineri ii da si ei drumu` acasa!
Bebelina e super mancacioasa si urla de mama focului cand o lasa fara papa!
Deja Cristina e speriata de micuta terorista!![]()
Va pup! Revin deseara cu amanunte de la eco!
Ank83 spune:
de abea astept sa o vad si eu pe bebe bea...
Miha bafta la eco... Si noi trebuie sa mergem
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ank83 spune:
Am fost la Cristina si am vazut-o pe bebe BEA... o papacioasa.... care ii face de pe acum in ciuda lui mami
.A tot zis mami de ea ca plange si ca are un glas... dar fetita e educata si cuminte... cand a avut musafiri a facut liniste... ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
_irina_ spune:
Bine ai venit bb Bea, multa sanatate si noroc !!! Si pentru mami multa sanatate, felicitari pentru bb-lina frumoasa, papacioasa si politicoasa!
Asteptam cat mai multe vesti bune, Ank,Miha trimiteti cate un pupic si o imbratisare pentru Cristina si bblina Bea si din partea noastra.
24+ 
mihaser spune:
Salutare!
Irina iti dai seama ca i-am spus toate noutatile de pe forum! ![]()
Am mai pus aici 3 poze de ieri cu Eli.
La dr ne-a spus ca e ok! Are problemute ca am scos-o inainte de termen din burtica insa se vor remedia in 3 luni. Ne-a zis ca a mai avut o problema in burtica si nu a fost oxigenata cum trebuie, dar iarasi sa nu ne panicam ptr ca totul se va rezolva in primele luni. Ne-a dat vitamina B6 si mai mergem la control peste 2 luni.
Azi a plecat mama...va trebui sa ne descurcam singurei...sper sa apuc sa mai intru pe forum! ![]()
Va pup!