Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
Miha Chiar frumoasa e Eliana ta!Dar mie mi se pare si Cristi un dragut, e super frumos deh mie imi plac baieteii nu stiu de ce dar asta e slabiciunea mea!!!!
Dragele mele vroiam sa va intreb ce magazine imi recomandat i pentru cumparaturi de genul: patut, carucior etc.Dar pentru haine de bebei?
Si as vrea sa intreb pe cele care sunt mamaici deja si au experienta cam ce ar trebui sa cumpar pentru BB pentru dus la spital si apoi pentru prima luna acasa.
Va multumesc si va pup pe toate fara exceptie.
Diana
27+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
mihaser spune:
Salut!
Irina o sa fie super frumoasa si printesa ta! abia astept sa te vad cu ea in brate si cu aura asta de mamica!
Diana nu esti singura care il place pe Cris...are la lipici la femei!
De la gradi pana acasa e imposibil sa nu primeasca ceva complimente. E super ca iti plac baieteii...eu prima data vroiam fetita!
La a doua sarcina deja nu prea mai conta!
Eu am facut patutul pe comanda la o firma si m-a costat 350 ron...e din lemn de brad. Salteluta am luat-o de langa gara de la un magazin cu saltele. Carucioarele le-am luat de la Miniblu si din Germania pe cel Brevi. Hainute faine sunt la Iana, Miniblu sau Premaman, Real- astea doar la reduceri! ca au niste preturi, , dar si la 1 Iunie sau Babyrom...pe cele din Turcia nu ti le recomand...au tot felul de prostii si se decoloreaza/largesc etc. Poti lua si de pe net de la Quelle sau Laredoute...mai ales cand sunt reduceri! Au hainute de calitate si preturi super.
La Tesco in Szeget mai gasesti calitate super si preturi normale. Plus ca au hainute super dragute cu tot felul de ursuleti si culori placute.
Biberoane si tot felul de produse de ingrijire am luat din Real....Eu folosesc Nuk, Pampers, Sanosan, Bubchen si sunt foarte multumita.
Va pup! Ma bucur ca am apucat sa intru pe la voi! A plecat mama si sunt cu amandoi pe cap...e greu, nu gluma! Rabdare sa-mi dea Dumnezeu!
Ank83 spune:
Miha ..superba bebelina ta.... Sa iti traiasca... iar cu problema de la Boia.... stai linistita ca trece..
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
_irina_ spune:
Miha adevarul e ca pana acuma majoritatea au vazut ca m-am schimbat la fata. Cica burta nu se vede (sunt curioasa cand o sa ajunga sa se vada) dar sunt mai luminata la fata.
In seara asta chiar ma distram de o vecina ca m-a intrebat daa astept bb ca ea ma stia disperata cu silueta si acum parca am ceva umbra de burtica. Adevarul e ca tot obsedata cu slabitul am ramas, numai ca incerc sa ma controlez.
Dyanira tu ai reusit sa iti iei ceva hainute de graviduta? De unde?
Fancy iar ai disparut? Nu ne mai tii la curent cu legea aia minunata?
24+ 
Fancy spune:
Fetelor, va salut:)
Miha, Eli e minunata, o dulceata; nu-ti face griji, trec toate problemele si va fi bine, vei vedea. Multa rabdare:)
Felicitari Cristinei, sa o pupati daca o mai vedeti curand. sa ii dea Dumnezeu sanatate si ei si bebelinei.
Maine mergem la cumparaturi la Szeged, abia astept:).
Multumesc de sfaturile legate de problema mea cu cazariana/nastere normala; am fost pana la urma si al Gldis, la gastroenterolog si a zis ca daca vreau pot sa nasc natural dar ca m-ar sfatui cu cezariana pt ca nu e colonul traumatizat. Vom vedea, mai discut si cu ginecologul.
Multa sanatate tuturor, va pup
_irina_ spune:
Fancy sa ne spui ce ai gasit prin Szeged.
Eu ma duc la cumparaturi dar prin zona, ca trebuie sa umplu la loc frigiderul, bate vantul prin el.
Si cam atat, ca sunt asa de suparata ca iau proportii ca nu imi mai vine sa calc in nici un magazin de haine.
24+ 
bpaula spune:
salutare,
as vrea sa ma primiti si pe mine in randul vostru.
In primul rand vreau sa felicit toate mamicile si toate viitoarele mamici, sa va urez sanatate multa voua si bebeilor vostri.
Ieri si astazi am facut cate un test de sarcina, se pare ca au avut fiecare cate 2 liniute
. Nu am ajuns inca la doctor, nici nu m-am programat. Maine o sa sun si sper sa imi confirme vestea cea buna. De 3 zile ma confrunt cu greturi continue si cu starea de somnolenta ma confrunt de mai multe zile. Ultima menstruatie am avut-o pe 3 mai si din ce am citit pe aici asta ar insemna ca data de venire pe lume e bebelului inceput de februarie.
Pana una alta insa asteptam rezultatul de la medic ca sa fiu sigura ca este bebita in burtica si ca totul este bine. 
Va urez o duminica frumoasa! 
Fancy spune:
saluti.
Am revenit:)
Bpaula, bun venit si sarcina usoara:). Multa sanatate.
Irina, nu cred ca ecazul sa te gandesti la silueta acum; proportiile abia ade acum incep:). Gandeste-te sa fie bebe sanatos , si tu la fel. Vei slabi apoi. Am o prietena care a nascut acum 3 saptamani, se ingrasase 20 kg. A 2-a zi dupa nastere daduse 10 kg jos si acum 2 jos mai avea de dat jos doar 4.....Deci, stai linistita, e normal sa pui pe tine.
Cu legea:), ca tot ai intrebat, nu se mai aude nimic. Luni vreau sa sun iar la Camera de munca sa ii stresez ca au trecut si alegerile. Macar sa nu ne mai amageasca....
Am fost la szeged sambata si am ramas dezamagita; preturile erau mai mari ca la noi la patuturi, carucioare, hainute (la Brendon si Baby Center); la Brendon un body era 30 si ceva de ROn, am ramas masca....
In schimb la Cora erau mai ieftine si tare dragute si de calitate. Ma asteptam sa fie si produsele cosmetice pt bebe mai ieftine dar nici gand; si Pampers era mai scump.....In rest toate produsele ca la noi; foarte putine erau mai ieftine. Am luat cate ceva ca sa nu vin cu mana goala daca tot am fost dar nu stiu daca as mai repeta experienta, poate doar asa daca am chef de plimbare si daca tot ajungem facem si cumparaturi.
Asa ca am gasit patut mai ieftin la Premaman in Mall si il luam de acolo si carucior cred ca de la Chicco. Ne mai uitam maine....
Fetelor (mai experimantate:)) stiti cumva un pediatru prin zona sagului? Nu am cautat pana acum si cred ca e cazul ca mai e cam 1.5 luni si vine minunea pe lume:). daca stiti, va rog recomandati-mi si mie.
Am auzit de o doctorita Tapalaga, ce stiti de ea?
V apup, sanatate si mai vb
_irina_ spune:
Bpaula tu ai cumva acelasi nick si pe un alt forum???
Felicitari pentru liniute!!!
Fancy se pare ca suntem vecine. Doctorita mea de familie e pediatru, undeva pe Dambovita pe langa aurora are cabinet. Pana acum nu am avut nici o plangere sau reclamatie, numai ca e cam in viteza mereu, dar tot timpul a stiut ce spune. Nu stiu cum e cu bb-ii ca nu am avut pana acum experienta in acest sens.
24+ 
bpaula spune:
da, irina am acelasi nick si dincolo dar as prefera ca acolo sa nu se stie inca nimic. Mai ales ca inca nu sunt sigura si nu vreau sa dau veste in tara, cel putin nu curand.
Asa ca te rog sa discutam doar aici.
Multumesc fancy si irina pentru felicitari, sper sa imi confirme si doctorita saptamana asta