Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Hehehe stai linistita nici eu nu am zis nimic pana dupa luna a 3-a, a 4-a incolo. Ca sa nu mai spun ca inca nu am anuntat rudele, parintii...

Maica'mea cred ca e clarvazatoare, ca de fiecare data a simtit ea ceva si ultima oara cand am vorbit tot insista sa ii zic daca nu cumva sunt gravida. Dupa care s-a calmat si a zis ca probabil asa cum ma stie ea pe mine o sa o anunt ori inainte sa ma duc la maternitate ori pe la botez candva.

Eram numai curioasa daca esti tu sau nu.
A propos, eu sunt Dumbo.
Ce sa iti spun, multa bafta la doctor!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Irina secretoasa... Irina secretoasa... Irina secretoasa..
Eu am inrosit telefonul cand au aparut cele 2 liniute

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

buna dimineata,

deci mi-e rau de mor. Cum stau eu la servici? Aveti vreo solutie sa mai treaca din greata asta? Macar un pic . Accept orice sugestie sau sfat. La voi cum a fost?

Si inca o intrebare, probabil ca o sa vin cu o mie de intrebari: mergeti la inot, gimnastica in apa undeva? M-ar interesa si pe mine. Pentru gimnastica eu stiu la Beauty Center dar cica este undeva si pe Clujului. Si inot la Scoala 30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buretel spune:

Felicitari paula si dumbo
Si pol , abia asteptam rezultatele de la doctor

ps: nu stiu cum am postat mesajul (uitasem sa ma loghez, si am facut-o direct la postare), ca apare nemoderat, sper ca n-am facut o greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

buna fetelor,

de inceput va dau o veste deloc placuta, tocmai am vb. cu happyclau a noastra, trece prin momente crunte, tocmai a fost diagnosticata mama ei cu cancer, azi a fost operata la Clinicile Noi ptr. a vedea ce tip de cacer este. Si colac peste pupaza (ca deh, beleaua nu vine niciodata singura, eu stiu din proprie experienta) nici nu are cu cine sa-l lase pe Patrik ca sa mearga la sp. la mama ei.... cand am vb. cu ea la tel.

fac un apel ptr. cine are nr. ei de tel., cred ca ar fi frumos si placut ptr. ea sa o sune sau sa-i trimita un sms de sustinere morala, eu avand in vedere ca sunt aproape de ea m-am oferit sa-l tin pe Patrick cat sta ea la spital la mama ei.

Va multumesc !!!

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Paula mie nu mi-a trecut cu nimic. Aveam greturi de dimineata cand ma trezeam pana seara la culcare, dar nu am vomitat decat odata. Doctorul mi-a dat magneziu+B6 cica trece, dar la mine nu a avut efect. A mai zis sa incerc sa manac un pic de paine uscata dimineata inainte sa ma ridic din pat. Si aia a fost ziua in care mi-a fost cel mai greata si am si vomitat asa ca am renuntat.

Buretel, si tu???

Simoncutza nu pot sa ii transmit decat pe aceasta cale multa sanatate si insanatosire grabnica mamei lui Clau, din pacate nu ne cunoastem si chiar daca as suna-o cu cea mai mare placere nu cred ca un telefon de la o persoana necunoscuta ar avea vre-un sens.
Transmite-i tu toate cele bune si din partea noastra, acum trebuie sa gandeasca pozitiv si ca totul va fi bine.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buretel spune:

quote:
Originally posted by _irina_
Buretel, si tu???

Eu sunt cu galeria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!!!

In sfarsit am gasit putin timp sa intru si eu pe forum.
Nu mai am nici o secunda libera!!!

Am nascut pe buburuza mea Beatrice Narcisa in 2 iunie la ora 23.55, apgar 10, 3700 gr, 52 cm. Brunetica si frumoasa foc!!!
Suntem bine si suntem acasa de vineri. E cumintica, papa bine, laptic avem... si totul e super! Si cel mai frumos lucru e ca Alex a acceptat-o pe surioara lui neasteptat de bine.

Imi cer scuze dar nu am avut timp sa citesc din urma.
Va multumesc tuturor care ati fost alaturi de mine !!!

Vad ca sunt si gravidute noi, si le urez bun venit!

Sper sa am timp sa citesc din urma!

Va pup pe toate!!! si pe toti bebeii vostri!

Cristina

Alex 20.02.2006

W 35 Beatrice

http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Uite si pozici cu noi

http://community.webshots.com/album/563742143fjSVef

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Cristina, foarte frumoasa supriza. E asa de dragut Alex cu Beatrice in brate. Cred ca atunci cand vor fi mai mari vor fi amandoi incantati de poza aia.

E frumoasa foc domnisoara brunetica.

Cand ma uit la bb-lusele voastre asa frumoase si cumintele parca imi trece oful ca am fetita si voiam baiat. Poate daca o sa vina si bb2 o sa fie baiat, sa am si eu pereche.

24+

Mergi la inceput