Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)
Raspunsuri - Pagina 15
simonicutza spune:
in primul rand urez bun venit tuturor viitoarelor mamici in
!!!
bpaula eu luam www.britsuperstore.com/acatalog/Rennie.html" target="_blank"> RENNIE cand imi era greata,mie mi-a facut foarte bine.
irina ai dreptate in ce zici, eu ma refeream la fetele care o cunosc pe Claudia, cele vechi in grupul acesta care vad ca nu prea mai dau pe forum din pacate.... iti multumesc oricum de cuvinte.
cristina_nagy sa-ti traiasca
Beatrice, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa alaturi de fratiorul si parintii ei !!!
"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"
Simo fericita
de
Tobia birthday
www.slide.com/r/VvPx6Iki6j-7FYgCmnCdvz3s_ggc2gIh?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Album
& www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video
Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!! 
bpaula spune:
Simona multa sanatate mamei Claudiei, sper sa treaca tot greul si sa fie fericiti
Irina din cate vad astia micii apar cu personalitate inca din prima luna in cazul nostru, asa ca ce sa fac, o sa ma obisnuiesc si cu greata. Eu de dimineata iar am dat la rate, problema e ca luasem acidul folic si vitamine dar cum le-am dat afara...Oare sa incerc sa le iau mai pe la pranz? Acum sunt acasa si incerc sa imi revin sa pot merge la munca.
Cristina felicitari multe pentru printesa, ai doi copii minunati. Sa va dea Dumnezeu multa fericire.
o zi buna sa aveti fetelor
Fancy spune:
Salutare.
Cristina, Beatrice e un inger, o bruneta superba:) Sa o vedem curand si cu cercelusi, ca pe Eliana:). Mie asa de mult imi plac fetitele mici cu cercelusi......
Intreba cineva de greturi, cred ca Paula....Nu prea trec cu nimic; si eu plangeam de rau ce imi era, nu puteam lua vitaminele ca imi era rau si nu puteam manca. Deci, sa fii tare ca trece:). Si cred ca vine o fetita, ele sunt asa mai mofturoase:).
Azi am sunat iar la Camera de munca:):). Aceeasi tanti mi-a raspuns si m-a si recunoscut; bineinteles ca ...au fost alegerile si "nu a avut nimeni timp sa se ocupe de o lege care oricum a fost respinsa o data si care ar presupune sa fie schimbat totul, munca lor de 3 ani incoace"; asa mi-a zis....Doamna respectiva presupunea din nou un raspuns negativ dar ...noi speram inca.
Azi am fost si eu la eco, Iulia are 2,300 kg, e mare, a crescut, dadea din manute. O draguta, abia astept sa o vad cu cercei:)
va pup pe toate si sanatate maxima tuturor
mihaser spune:
Salut!
Azi ne-am luat si noi scoica si am fost in Botanic...A fost super!
Bun venit bpaula si felicitari ptr sarcina!
Bun venit buretel!
Irina are si Bea cercelusi...dar ea are alt model...nu sunt tortite!
Simo imi pare tare rau ptr Clau...te rog spune-i ca ii stau la dispozitie ptr orice. Iti multumim ca ne-ai spus si noua despre ea...chiar ma gandeam la ea...ce mai face...
Va pup!
bpaula spune:
buna dimineata fetele,
Va zic eu buna dimineata dar cum inca imi mai sunt moderate mesajele probabil ca va aparea mai pe seara.
Ieri am reusit pana la urma sa merg la munca si sa si stau. E drept ca destul de dificil sa ma concentrez cand am stomacul in gat dar trebuie sa ma obisnuiesc. Aseara am reusit si sa mananc putin, dupa ce in tipul zilei am reusit sa ma pacalesc cu 2 covrigi si un mar.
Astazi o sa incerc sa iau acidul folic la pranz poate nu il mai dau afara.
Fancy sa dea Domnul sa fie totul bine si sa ne-o arati pe Iulia cu cercelusi.
Despre ce lege vorbesti? Ca eu sunt in urma cu detaliile.
Miha tu cati copii ai? 2 sau 3? Incercam sa imi dau seama din semnatura daca ai gemeni in 2006 sau e vorba de numele tau si baietelul Cristian (care apropo e un frumusel).
O zi buna sa aveti!
buretel spune:
Buna dimineata tuturor!
Va multumesc pt primire
, eu nu sunt o mamica, sunt prietena Paulei (bpaula) si am venit aici sa fiu langa ea
Sunt majoreta personala 
![]()
Si o felicit si pe Irina, caci si ea imi este o prietena draga 
Sa va dea Dumnezeu tuturor bebei frumosi si sanatosi, si sarcini usoare 
_irina_ spune:
Fancy ma asteptam la una ca asta de la minunea asta de lege. Sincer ma voi intoarce repede la lucru, dar parca nu m-as fi intors chiar asa de repede.
Paula, daca ai greturi numai dimineata poti sa iei pastilele seara. Eu asa am luat mereu vitaminele, seara inainte de culcare cu un pic mic de apa. Si cum in primele luni dormeam si in picioare, cand ma puneam in pat adormeam instantaneu. Mi-era greata si seara, dar parca mi-era mai mult somn decat greata.
Cam liniste pe forum, sper ca din cauza ca sunteti cu bb-ii la plimbare si nu din alte cauze.
24+ 
Ank83 spune:
Salutare!!!! Am vorbit si eu cu Claudia acum 2 zile... nu mi-am gasit cuvintele sa ii zic prea multe pentru ca eu am trecut prin asa ceva, dar cu tata, si mai aveam putin si plangeam si eu si numai bine nu ii faceam
... Tot ce putem face este sa ne rugam la Doamne Doamne sa se faca bine mamica ei si sa se salveze 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ank83 spune:
Bun venit noilor burtici
.... Si multi pupici la bebici 
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
mihaser spune:
Neata!
Sunt varza! Noroc ca mi-a ridicat tati moralu` aseara cu o lubenita de la Real. Am mancat toti 3 ca porcusorii...s-a enervat biata Eli pe noi!
Paula as fi vrut eu sa ma 3 copilasi...dar cred ca va trebui sa ma multumesc doar cu 2! Mihaela e numele meu...dar ai dreptate... cam confuza semnatura si o sa fac o modificare.
Buretel pai tu esti o viitoare mamica
...desi mi-a placut si faza cu majoreta personala...esti o prietena adevarata! 
irina si eu la prima sarcina as fi vrut fetita, insa pe Cristi l-am indragit imediat...nu l-as fi dat pe 1000 de fetite...O sa vezi ce o sa-ti schimbi parerea cand o sa ai bebelina in brate 
Ank am crezut ca ati fost cu Raulito la Paris ![]()
Imi pare tare rau ptr Clau...sper si io din toata inima sa fie totul ok cu mama ei...E trist ca ni se intampla in viata si asa ceva, insa trebuie sa facem fata. Doamne ajuta!
Va pup!