Gravidute si mamici de TIMISOARA (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Simo sunt foarte frumoase albumele voastre! Tobia e un scumpic...vad ca si voua va place sa leptoshiti! pentru cele 6 luni...noi am sarbatorit cu tort primele 6 luni!

Imi place si mie melodia Georgiei de la albumul cu parcul zoo...m-ai facut sa-mi para rau ca nu am mers la zoo in Roma...desi am vazut un indicator cu zoo, cand ne intorceam de la Fontana di Trevi!
De obiecei pe unde mergem...vrem la zoo, acvariu...orice cu animalute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

seara buna fetelor,

a mai trecut o zi, eu abia astept sa se faca marti sa ajung la doctor de unde sper sa vin cu vesti bune si poate cu o poza frumoasa.

Acum incerc sa ma duc cu colegele in oras la film, zic incerc ca poate samburica ma trimite acasa sa , dar sper totusi ca nu.

V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara burtici, mamici si nu in ultimul rand bebici!!!

Paula numai luni nu e marti si ajungi acusi la eco. Eu a trebuit sa astept 4 saptamani, ca abia atunci am prins programare. Si asa m-as fi dus la altul, macar sa vad ca bobitza e bine si sanatoasa, numai ca mi-era frica sa nu imi zica cine stie ce prostii si dupa aia sa stau cu inima ca un purice pana ajung la Budau.
Ai ajuns la film?

Miha nu imi pare asa rau ca e fetita, dar cred ca e un pic si din familie. Maica'mea si-ar fi dorit sa fiu baiat, eu mi-as fi dorit sa fiu baiat, bineinteles pana am ramas gravida si mi-am dat seama ce as fi ratat daca eram baiat. Si probabil tot din cauza asta eu mi-as fi dorit sa am un baiat.
Si am si obsesia ca baietii sunt mai apropiati de mame si fetele de tati. Probabil e numai un babism, dar...

Fancy vad ca mai ai un pic si o vezi si pe domnisoara ta cu cercei.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!

Multumesc mult ptr urari!
Si voua va doresc multa sanatate !!! si fericire maxima!

Irina, are si Beatrice cercei dar probabil nu se vad. I=am pus cand am iesit din spital... offf saracuta ce i=a mai curs sange ca s=a patat pe body... groaznic!

Sanatate multa mamei lui Clau si ne rugam la Doamne Doamne sa fie alaturi de ea!!!

Eu abia am timp sa intru putin pe net ... asa ca va pup pe toate si sper sa mai am timp sa scriu si eu despre nastere si cum a fost.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by _irina_
Si am si obsesia ca baietii sunt mai apropiati de mame si fetele de tati. Probabil e numai un babism, dar...

24+

da.... sa il vezi pe al meu cand intra tasu in camera..imi da ignore total ...plus ca toata ziua zice tata-tata...de aia vreau si eu o fetita ...sa ma strige pe mine prima mama nu iar pe tasu ..
Asa greu ai prins programare la Budau???
Tre' sa vad ca si eu trebuie sa merg prin 20 si ceva iulie

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

azi am fost la eco si mi-am vazut noul locatar din burtica.. asa fain se juca cu manutele si piciorusele ... se intindea de parca atunci se trezise... se vedea si stomacelul... sper ca peste 3 sapt sa imi arate si sa fie pasarica

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Bun gasit, fetelor!
Ma primiti si pe mine cu voi?
Parca am mai vazut un titlu in care era prins Timisoara, dar nu mai stiu cum ii spune.E scindat subiectul?
Ce mai faci Ank?

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Waw Ank!Am inteles bine?Felicitari!!Ce mult ma bucur!!!!

Alina, o mamica fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank cate saptamani are bb 2?
Am prins greu programare, si mi se pare ca e aglomerat la el mai mereu.
Poate ne vedem pe acolo ca eu trebuie sa merg in 20 si ceva iunie si probabil din nou in 20 si ceva iulie si peste o luna in 20 si ceva august si gata, in 20 septembrie ma mai vad cu el si atunci si cu domn'soara. Daca nu o sa fie mai grabita.

Tocmai am avut o stralucire de geniu. Mai am un pic si intru in luna a 6-a.

Azi am fost sa imi mai iau o pereche de pantaloni de gravidoasa, am gasit ceva la premaman si i-am luat, acum ma gandeam ca ar trebui sa le scot elasticul ala de pe burta ca si asa e larg si nu sta de nici un fel, chiar daca se strange si il pun eu mai incolo. Dupa aia mi-am dat seama, uf, care mai incolo, ca mai am 3 luni. Si gata. Dau nas in nas cu domn'soara.
Cred ca inca nu realizez ce mi se intampla.

Cristina abia astept sa ne povestesti cum a fost, dar acum cred ca bbelina e mult mai importanta decat povestile noastre.

24+

Mergi la inceput

Remaliss sigur ca te primim intre noi ...din nou... Chiar cu cine ai nascut pana la urma?? Parca erai la Zahner ultima data cand am vb pe forum..
Si ai vazut bine ...voi mai avea un puiut... care a venit asa neasteptat...dar daca a batut la usa noi il asteptam cu drag
ma bucur ca esti o mamica fericita...Am vazut si pozele ..ai o grasunica frumoasa foc..iar poza de famile ..e superba... Felicitari... Eu intotdeauna am admirat femeile care ajung mamici dupa ce s-au chinuit mult..asa ca tine ,ca Pussi sau ca alexi22.. Un pentru toate.
Sincer iti spun ca sunt multe fete care au tot intrat si iesit de pe forum...dar pe multe nu le mai tin minte ...dar tu ai ramas in memoria mea..

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput