Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 9
underqueen spune:
neatza!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
clauclau spune:
Luny, mie mi se pare ca Muffy seamana si cu tine si cu randunoiul! Iar sora ta e draguta foc!
Merg in IOR pe partea cu fantana arteziana, mai exact unde era inainte Brown Sugar!
Gecko, eu ma bucur ca tu crezi ca Rebe seamana cu mine! Esti singura, de altfel...LA mine e idem, randunoiul se ocupa de toate prin casa, numai sa nu stea el cu urlatoarea mica! Spala vase, pune masa, strange masa, face curat in casa, in fine, tot ce-i zic ca vreau ...
Naty, azi se intalnesc prima oara tinereii nostri! O sa povestim cum a decurs prima lor intalnire!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
natynic spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Naty, azi se intalnesc prima oara tinereii nostri! O sa povestim cum a decurs prima lor intalnire!
Abia astept! Ce emotii! E prima pereche care face cunostinta, nu? Ei, exceptand pe Muffy si Amira care sunt alaturi de la nastere
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
nicol_conte spune:
Neata!
Eu nu am mai deschis calculatorul de aproape o saptamana din motive de lene acuta(voua nu vi s-a intamplat?), asa ca am ramas in urma cu vreo 4 capitole, pe care nu am cand sa le recuperez pentru ca nu am rabdare.Asadar, ma primiti pe craca cu temele nefacute?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
ariel_7000 spune:
buna fetele! multumesc din suflet pt urari....dar din pacate am o zi KK-O....sambata am fost lanasi sa vb despre botez si seara cans ne-am intors, pe drum, m-au apucat dureri de muschi si articulatii, acasa am constatat ca aveam febra si m-au apucat niste frisoane groaznice. peste noapte si ieri am avut numai 39 febra, fara sa cedeze la paracetamol. azi noapte am luat o fiola de algocalmin, caci temperatura mea urca spre 40....nu stiam de la ce e...nu ma durea nimic! pana dimineata cand m-a apucat burticaraia....asa ca imi petrec ziua pe buda, febra mi-a scazut de la algocalmin...
si ca sa fie "petrecerea" completa, m-a sunat mama sa-mi zica ca si alex, tata si frate-meu sunt la fel...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
fiindca nu am stiut ce am, eu crezand ca e febra laptelui, l-am alaptat pe teo....oare vor fi probleme??? pana acum vad ca e ok, cu toate ca ieri a fost mai agitat si plangacios....
banuiesc ca am o viroza intestinala....naty, tuchita, daca il alaptez ii dau anticorpi la viroza?
nu as vrea sa intrerup alaptatul, caci abia merg pana la baie...nu sunt in stare sa stau sa ma mulg...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
nicol_conte spune:
Raportez o saptamana cu bebelina Antonia cand mai linistita cand mai agitata din cauza colicilor,dar nu de speriat.
Mai raportez o criza de nervi pe care am facut-o cu mama-soacra,mi-am iesit rau din fire (si cu randunoiul de fata, dar nu s-a bagat)-nu-mi doresc decat sa ma lase in pace sa-mi cresc copilul asa cum stiu eu,sa nu mai toace toata ziua la cap ca-mi vine sa-i trag una-n cap. N-am nimic cu ea, toate bune si frumoase,nu ma deranjeaza cu nimic,incearca doar sa ajute, dar cand deschide gura sa-mi spuna mie ce si cum ar trebui sa fac,cum sa imbrac copilul...etc etc....PUR SI SIMPLU CRIZEZ SI SI MI SE ZBARLESTE PARUL PE MINE.
Cam asta a fost in mare, m-am descarcat ..
Acum as iesi afara dar vad ca s-a cam innorat, nu de alta, dar nu e nici randunoiul prin oras sa vina sa ne salte in caz ca inepe vreo ploaie.
Ma duc sa scot rufele Antoniei din masina de spalat , sa le pun pe sarma.
Pozici
nicol_conte spune:
La multi ani,ARIEL! Sa fi sanatoasa alaturi de familia ta si ai parte numai de impliniri!
(azi e si ziua fratilor mei gemeni, tre sa plec sa le iau codouri)
Pozici
ursuleata spune:
La multi ani Ariel!!!
Sa fii sanatoasa si fericita.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
amira_roxana spune:
mai pot sa mai zic 'neatza la ora asta???
noi am fost vrednice azi, am fost la medlife sa facem vaccinul. pitik mea a plans f putin desi mie mi s-a parut traumatizant rau sa vad ditamai acul in piciorusul ei!
eu din pacate sunt iar , mi s-a umflat toata falca dreapta (de parca nu eram eu destul de umflata!)! iar pe la 14.30 plecam la fizioterapie sa vad ce naiba e si cu piciorul asta ca ma simt nashpa rau! asa ca naty, sorry! dar maine promit ca dak nu mai apare iar ceva vin in parc sau in gradina b! nu de alta, dar mi-e dor de iulia rau, ca nu am apucat sa o vad bine data trecuta! mi-a placut ce fatzuca avea la melodia cu pricina!
LA MULTI ANI ARIEL multa sanatate ca vad ca ai nevoie!
gecko gata animalu' pt sotzu?
lyvy tare frumoasa printzesa ta! ca sa nu mai zic ca mi-a stat inima in loc cand am vazut cum o face avion randunoiul tau!
elara ce ai putut sa le scrii astora cu pampersul lor de s-au ofticat asa tare? oricum in continuare ma seaca reclama lor, OK?!
si azi se mai intalnesc 2 puiuti! sa ne povestiti cum a fost!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi