Puiuti de Randunici 2008!! (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ok ,Si io nora!!!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

In Tineretului vine cineva azi?

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, mersi.
Bai, dar se innoreaza? Cand imi faceam si eu planuri...
Sa inteleg ca azi se vor cunoaste Andrei cu Rebecca? sau deja se cunosc si am pierdut eu momentul?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,l-am tuns cu masina,treaz,eu il tineam ijn brate si sotul manevra masina...nu s-a speriat deloc,a stat calm ,desi a cam durat ceva,ca,parul era tare moale!spor la tuns-vad ca rand pe rand parasim Clubul Pletosilor si intram in cel al Cheliosilor

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ariel, si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!!
gecko, "si am descoperit de ce e bine sa fie usor matait puiul si sa se linisteasca doar in bratele tale...astfel tati se pune la spalat vasele...pregatit micul dejun...iar mami poate sa forumeasca de zor." adevar graita-i!!
clau in ce parte a ior-ului mergi?
naty, ca si clau, ii sterg urechile dupa baita cu coltul compresei sterile, si dupa ureche la fel.

Ce-i bre cu norul asta???...randunoiul iubit e rupt de oboseala dupa serviciu, s-a culcat,Mufa, la fel, cred ca ma mai bag si eu putin, ca-s trezita de la 6,cum altfel??..dupa care, iub la calculator ca are examen azi si invata...asa ca afara..mai pe seara abia!..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ptr gecko, pozici cu Mufa de 2 luni, plus cateva de aseara, in parc..se remarca si celebrele semninte de dovleac pe jos, intr-o poza!
http://good-times.webshots.com/photo/2232309110102928442cdFpIM

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bai ce se hlizeste Mufa acolo pe banca! Abia astept sa-l vad pe viu!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Datorita lui Gecko am vazut si eu mandretea de Muffy care nu-midau seama daca seamana cu mami, cu tati sau cu matusa

A propos, scuzati-mi scrisul meu fara pauze intre cuvinte cateodata, dar mi-a scos Vladut o groaza de taste de la compsi dupa ce unele am reusit sa le pun la loc, se apasa totusi cu greu.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Buna dimineata!
N-am intrat sa va citesc de cateva zile si asta pt ca am avut multa treaba!O sa citesc di urma ce ati mai facut voi si puiutii vostri!
A, nu se intampla bebeilor vostri sa se trezeasca brusc din somn, ca speriatii si sa inceapa sa planga?A mea parca a speriat-o ceva, ca urla cat o tine gura, dar brusc, nu progresiv...

Am pus cateva poze noi la semnatura!

Alina, o mamica fericita!!

Printesa nostra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

am scapat de bursuc...la luat tata la plimbare...sigur ca in perioada asta se presupune ca eu pun ceva de cina...ete sic...da' ce e aici restaurant?

luny...eu sunt dusa rau...mie mi se pare ca seamana cu sebaceul lui tuchita...da' ce ma pricep eu...ca mie si rebecca miu se pare ca seamana cu clauclau.

cristina...super cu tastele. de abia astept sa faca si al meu trasnai din astea...sa vad daca va mai fi la fel de mandru tati de baiet ca acum.

butucica...mi-am amintit cu PM. trebe sa vad ce s-a intamplat...ca eu am avut-o activata...ca doar m-am mesajit cu naty.

uitasi...delphin...spor la impachetat. si super pozele cu comparatia.

si ca tot imi laudati slabaciunile...cred ca raman in curand fara ele. ca eu pe sarcina nu am poftit si exagerat cu nimic culinar...dar acum bag biscuiti non stop.

si gata...ma duc totusi sa arunc ceva animal mort in cuptor...ca se supara domnul sot.

bine-nteles ca m-a taiat netul...deie Domnu' sa nu mi se blocheze si calculatorul.

Mergi la inceput