Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 7
natynic spune:
Clau-daca-mi explici FOARTE CLAR, ca la prosti, unde pot parca masina (si sa n-am emotii ca nu gasesc loc) vin si in IOR. Trebuie sa profit sapt asta, ca apoi isi baga randunoiul masina in service (a trecut peste o balta de vopsea si si-a stropit-o rau si i-a sarit o pietricica in parbriz si s-a spart un pic) si mi-o confisca pe a mea si adio plimbari
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
Clau multam! Bine ca s-a mai obisnuit Rebe in carut, sa te poti bucura de plimbare! eu pe Seb nu l-am scos inca foarte dezbracat pentru ca tuseste in continuare! Asa ca pana nu scapam de muci si tuse, ma abtin de la picioare goale si maneca scurta!
Naty, eu curat urechile cu un betisor pentru urechi! de acelea speciale pentru copii!
Delphin, !
Ali nu pot sa-ti repet decat ce ti-au zis si fetele: du-te la doctor! Banuiesc ca ai vreun abces labial, poate o consecinta a epilarii!
Uite d-aia n-am vrut eu sa nasc normal!
Mi-am pus prietenele doctorite in cap, ele mai curajoase fiind, dar tot n-am vrut sa nasc normal! Ce daca sunt ditamai animalul, cu bazinul lat si muschi puternici!
Ma duc sa intind rufele si apoi chiar plec la Municipal sa-mi duc concediul! copii sunt amandoi cu bona!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Hai ca mi-am amintit sa va arat o poza haioasa! mai stiti melodia cu " bade palarie noua, tu mi-ai rupt inima-n doua!"? Ia priviti aici
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
gbutucica spune:
Buna dimineatza!
ARIEL LA MULTI ANI cu sanatate , fericire si mult noroc!! sa ne petrecem asa cum se cuvine
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
CristinaGoji spune:
Neatza
Saru'mana Gecko de
La multi ani Ariel
La multe luni pentru Alexia si Medeea Elena
Multumesc inca o data tuturor celor care mi-auscris mesaje de incurajare Sunteti minunate
Alice cuscra - nu te lasa nora la ?
Lyvy - dolofanica de Iris Bag de seama ca-i tare mandru tati de fata lui
Ursuleata - chiar ca-i frumos tare Vlad al tau, bine ca nu stam intr-un oras ca altfel ajungeam la dispute al cui Vlad e mai frumos anyway - pacat ca l-ai cuplat deja, da las' ca mai astept si eu cu Daria, ca nu se stie de unde-i sare norocul
Tuchita - super haioasa poza cu palarioara.
Delphin - hai si tu cu niste poze (uite cine vorbeste)
Editez: am vazut si pozele cu Patrick, care incepe sa-i faca o concurenta serioasa Barosanelului la forme
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
gbutucica spune:
Clau , dupa amiaza pe la 3 -4 eu vin in IOR, vii, te bagi????
andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea
clauclau spune:
Naty, e simplu de parcat la IOR, este parcare pe marginea drumului pe toata latura parcului! Si e mereu liber ca e parcarea parcului, iar in cursul saptamanii e chiar lejer. De la Baba Novac se merge numai inainte ( spre Costin Georgian) pana la parc. Dupa intersectia de la Campia Libertatii incepe parcul si poti sa parchezi oriunde. Ar fi super sa ne vedem intr-o zi pe aici. Eu am permis dar avem deocamdata o singura masina si normal ca o conduce randunoiul...
Am scris cu Rebecca in brate si e sacaita rau...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Giani, ma bag, cum sa nu! Hai sa fie pe la 3 ca la 4.30 vine Razvanel de la gradinita si trebuie sa fiu acasa. Unde ne vedem?
POZE
POVESTEA NASTERII
gbutucica spune:
Clau, ok la ora 3 , in parec la IOR, la intrarea in parc dinspre mag titan, daca nu ti-e greu, mie mie mai usor ca si orietnare.
andreiul meu
clauclau spune:
Da Giani, hai ca vin acolo la 3. Abia astept sa-mi cunosc ginerele!
POZE
POVESTEA NASTERII