Puiuti de Randunici 2008!! (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Vreau sa va zic ca am o laringita de de-abia vorbesc! Zici ca am vazut lupul asta-noapte!
Am citit eu repede ce ati mai scris si cand sa ma apuc de scris, s-a ttezit Ilinca, mi-a facut capul calendar si mi s-a sters tot din minte!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

quote:
iar medicamente...intr-adevar folositi foarte multe in romania. noi avem in casa infacol sigilat si gripe water ce are interdictie de a mai fi folosit dupa ce mi-a fost puiul mahmur de la el. si la al meu ii tremura buza inferioara dar eu am pus pe seama poftei lui de tzitzi. vigantol aici nu se da....se ia direct de la soare.

acum m-am gandit ca de altfel nici nu am avut nevoie. nici colicile nu ne-au chinuit...nici varsaturile nu ne-au vizitat.

naty, eu am patit ca nu imi aminteam unde am lasat copilul la trezirea de la 3 noaptea. a trebuit ssa il intreb pe sot de unde l-a luat dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
Originally posted by gecko

naty, eu am patit ca nu imi aminteam unde am lasat copilul la trezirea de la 3 noaptea. a trebuit ssa il intreb pe sot de unde l-a luat dimineata.

Ei, vezi, macar aici am avantaj, daca tin copilul numai in patul lui...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'neata si de la noi
gecko mersi de cafea chiar imi trebuie ca am niste ochi injectati, brrrr.., nu am avut somn pur si simplu, fata a dormit dusa iar eu m-am culcat pe la 4..
naty ceva asemanator am patit si eu, bine ca te-ai odihnit mai bine
mai, apropo de control am o frica de mor, pe mine ma doare burtica jos si mai am ceva... la fofo am ceva de parca ar fi o punguta de puroi, tare si la atingere ma doaaaaare, nici nu stiu cum sa va explic: e pe dreapta , nu e la exterior ci in interior asa simt la atingere...cred ca v-am zapacit....oare e ceea ce cred eu, infectie??? Va ROG imi spuneti si mie? stiu ca nu sunt asa activa ca voi dar citesc tot....

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Aoleu, mai fetelor, ce eram eu fan cezariana dar cand va aud pe multe din voi cate aveti pe acolo, jos, mi se face parul maciuca in varful capului! Dintre noi astea cu burti taiate, cu exceptia Zozelei (de care nici acum nu stim exact ce i s-a intamplat) n-a patit nici una nimic cu operatia...Offf...Nu stiu Ali, du-te la control, infectie sau nu, trebuie vazut ce e.
Fetelor, voi cum/cu ce spalati puiutii in urechi?

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mersi mult Naty, stiu ca trebuie sa merg la medic dar am o frica de mor, daca trebuie sa ma chiureteze?? Nu stiu, dar acum sunt asa sensibila la durere... zici ca-s nebuna, stii la ce ma gandeam? sa iau antibiotic pana m-oi duce la ctrl ....offfff

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Ali, daca e punga de puroi ai lua degeaba, pana nu se evacueaza nu se rezolva-logic, nu? Asta e, frica-nefrica tot la doctor trebuie sa ajungi.
Dar eu la ce doctor sa ajung ca-mi cade parul de tot???Peste tot e numai parul meu...Cred ca dupa botez ma rad a la Sinead O'Connor, ca tot a venit vara...numa' sa nu va speriati de mine pe 2 iunie la intalneala...
Azi o sa trebaluiesc dimineata, ca astept sa mi se livreze aparatul foto-cadou pt randunoi. I-l dau mai devreme, ca tot va trebui folosit la botez, sa-l invete pana atunci. Si cum vin aia cu aparatul, o zbughesc in Parcul Carol. Mi-a facut pofta Sovi...N-am fost acolo decat de 2 ori, ultima data la inceputurile mele cu randunoiul...si acolo mi-a spus ca ma iubeste cum n-a iubit nici o femeie in viata lui ...asa ca am chef sa-l revad. Roxana, nu vii si tu? Oricum poate ma vad cu Sovi ca si asa trebuie sa ne dam odata si odata la Sasha, nu?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Naty eu dupa baita o sterg cu coltul unui scutec, ca mai are un pic de apa si in exterior cu un betigas..eu asa fac
aaa.. si sa va zic ca m-am cantarit eu si am 57kg si am luat-o si pe Alex in brate si avem 62, deci are 5 kg la o luna cum e???mult sau putin..
apropo o prietena de-a mea are o fetita si are 5 kg la 6 luni, e fff putin si ii da piept ca are slava domnului, eu ii ziceam ca nu se satura dar fetita e fff cuminte nu plange nici de foame nici de colici....

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta,

Ariel, LA MULTI ANI, sanatate maxima, impliniri si multa fericire alaturi de familia ta! Petrecere frumoasa azi si sa primesti multe, multe cadouri!

Ali, mergi la doctor, nu-i de gluma. Si referitor la prietena ta, 5kg la 6 luni mi se pare incredibil...Nu cred ca e normal, dar cine mai stie..., daca fetita nu plange si doarme bine, poate asta este ritmul ei de dezvoltare!

Naty, chiar asa, ma simt tare bine cu cezariana mea si vorba ta, navem nici-o problema pe jos de nici-un fel! E super...

Mai ce-mi place ca va intalniti prin parcuri, vreau si eu!!!!! Mai dau o strigare, nu vine nimeni prin IOR????

Am avut un weekend fain, am stat mult pe afara, sunt happy ca Rebecca a inceput sa se mai obisnuiasca in carucior, mai si doarme, mai si caraie, dar mai sta si linistita si priveste in jurul ei! Ieri am scos-o doar in body cu maneca scurta si tot simteam ca-i este cald desi eram in parc pe sub copaci! IAr aseara la 7 cand am iesit din nou, am scos-o tot asa ( in body ) si m-a trimis randunoiul sa-i iau pantalonasi si sosetele! Mama denaturata ce sunt...

Fug sa-mi fac o imitatie de cafea...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchita, sanatate maxima, cred ca e tare deranjant! Exact asa patesc si eu cu scrisul,citesc, citesc si cand vreau sa scriu, se trezeste mandra si gata cu forumul! Offff, unde e timpul de alta data?

Fug ca deja o aud...

Editez ca sa-i spun lui Naty ca o sterg pe Rebe la urechiuse cu comprese sterile, le rasucesc la capat si le bag in urechiuse. Nu-mi iese mereu, dar asa mi-au aratat in maternitate...Desi ma streseaza foarte tare , mereu ii controlez urechiusele sa fie curate.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput