Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 5
gecko spune:
si acum sa vad cata dexteritate am la scris cu mana stg.
bubu...fire neresorbite la o luna e in regula...dar ce zici la exterior nu suna tare bine. sper sa te ajute maine la control.
varuna, mamip, ceai la copilul alimentat la san? cartile zic ca nu daca copilul este alimentat la cerere. ca al meu sta la san de foame, de sete, de alinare, de plictiseala...adica tot timpul cand e treaz. dar imi spuneau cunostinte cu bbei mici ca ele au facut armata cu ai lor si ii puneau la san doar la 3 ore...asa ca ma gandesc ca la ele era normal ca intre mese sa ii mai hidrateze.
gudinde, multumiri ca te-ai gandit la noi. cu acte, viza nu putem avea probleme...suntem rezidenti si nimeni nu poate sa ne ia asta...iar ratonu-bursuco...are probleme doar daca se usuca tzitzi lui mami si cade.
luny...vreau si eu sa vad poze cu mufa...iar la tona de mesaje ce le-ai scris...sa dai tu search dupa ele...ca pe mine ma apuca lauzia cu al doilea mostenitor pana le gasesc.
tuchita, dpdv al tigarilor poti sa emigrezi linistita in australia. sunt predictii ce spun ca pana in 2030 nr fumatorilor aici va fi asa mic incat se va putea spune ca in australia nu se fumeaza. inclusiv pe terase nu se fumeaza...ca sa nu mai spun de evenimente in aer liber care sunt 'smoking free". de ex la raliul australiei...chiar daca etapele erau pe dealuri prin pustietate...fumatul era interzis si umblau din organizatori ca sa atentioneze pe cei ce nu respectau.
in ceea ce priveste cainii...nu e de emigrat...pe mine ma scot din sarite babele de 90 de ani cu proteze de sold...ce isi plimba pudelii prin groapa de nisip a copiilor...si umbla cu doggy bag-ul in mana 'la vedere' ca sa creada lumea ca ele intr-adevar se apleaca sa stranga rahatelul de pe jos...sancki. bine ca pe plaja nu e voie cu caini...pe motiv de rechini...asa nu mai am "norocul" sa calc in bucurii.
ariel...intrebare...cum e caputul lui Teo? ca al meu are capul cam shui. adica acolo unde a fost hematomul...are capul mai tuguiat.
simo27...gand la gand cu Naty...il barosan e prea barosan ca sa te stresezi de varsatura...da afara surplusul...iar anemie????? asta e foarte rar sub 6 luni (doar daca mama e vegetariana)
apropo simo, mussara...cum v-ati tuns flacaii? ca si al meu are plete pe ceafa. in somn sau cu ei treji?
PIDANA spune:
neatza si de la mine!
LA MULTI ANI, ARIEL! Sa fii sanatoasa si tot ce doresti sa ti se implineasca!
Dupa ce ca m-am culacat pe la 2.30 m-am trezit speriata la 5. Copila mea dormea de la 10. Pe la 2.30 se scremea si am zis s-o las, ca mereu imi face kk cand o schimb, apoi am adormit si nici ea n-a dat alarma macar de foame. Evident ca am luat-o eu din patut s-o schimb in speranta ca se va trezi si s-a trezit. E normal sa doarma 7 ore? Si acum a adormit imediat dupa ce a papat.
Ma duc sa mai urmaresc tantarul din camera sa nu-mi manance fata.
Dana
gecko spune:
continuare...
cristina...te descurci de minune cu doi pitici...de ce sa te bagi in butoi? las ca vor creste ei mari si vezi tu atunci cum te vei lafai in timpul liber.
aliceionescu...bursucul nu e de rontait...asta se mananca cu furculita si cutitul ca pe o friptura...si trebe pusa si o muratura zdravana alaturi ca sa taie din grasime.
VioletaH spune:
Buna dimineata!
La multi ani Ariel!!! Sanatate si multe bucurii! Sa ai o zi minunata!
Gecko, cand mi-a pictat azi Sean mobila cu un kk gen racheta, mi-am amintit de poza ta si m-a apucat rasul Eu inca nu m-am invatat minte sa-l acopar repede inainte sa-i pun noul diaper si de cele mai multe ori face pishu, fie pe mine, fie pe propriul lui cap.
Tuchita, cum te mai simti?
Lyvy, am vazut niste poze superbe cu voi si cu Iris. Mi-a placut "I believe I can fly" :) Proprietatea aia este de vis!
Vad ca o gramada de fete s-au dat la fund rau de tot....Haideti mai mamicilor, stiu ca e greu cu lipsa de timp, dar macar un mesaj acolo la cateva zile nu e chiar imposibil...sa mai stim si noi de voi...
Luny, mi-am amintit de ce spuneai tu cu pielea aspra la bebe. si Sean are putin pielea uscata si aspra pe obraji. A fost mai rau acum cateva zile si vad ca-i trece de la sine, eu nu i-am dat cu nimic.
Vad ca tot se poarta discutii pe tema copil imbracat prea gros / prea subtire. Este mult mai usor sa supra incalzesti un copil decat sa-l imbraci prea subtire si sa-i fie frig. Tendinta noastra este de a-i infofoli. La mine asta e obsesia cea mai mare, sa nu-i fie prea cald, sa nu transpire, sa nu se incinga in hainute. Cand nu sunt sigura daca ii este cald sau frig, ii pipai pieptul si spatele. Daca e fierbinte insa are piciorusele reci, ii pun sosetute si in rest il las cat mai lejer. E normal sa aiba mainile si picioarele mai reci decat restul corpului, dar cu sosetele se rezolva. Si cel mai simplu il vad cand doarme cum isi regleaza temperatura si are si extremitatile calde, ca sta linistit. Cand se trezeste si incepe sa se agite, imediat i se racesc labutele. La fel si cu caciulita: pipaiti-i capul, urechile. Daca sunt calde e clar ca nu are nevoie de caciula. Imaginati-va ce inconfortabil ar fi pentru noi sa purtam caciula cand e cald...La fel sunt si ei.
Insa e clar ca fiecare mama face cum crede ca e mai bine pentru copilul ei. Si atata timp cat copilul nu plage, nu e vadit deranjat de prea multe sau prea putine haine...banuiesc ca e ok.
Multumesc fetelor care au vizionat pozele noastre si ne-au complimentat. Avem o mare pipota acum
Naty, asa e, Sean inca are ochii albastri, dar e un albastru inchis, care bate spre cenusiu, nu stiu daca ii vor ramane asa. pana pe la 6 luni mai are timp sa se razgandeasca, desi eu sper sa nu se mai schimbe
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
PIDANA spune:
Sa vedem daca am reusit cu semnatura....
Dana, mamica de Ana-Teodora
http://community.webshots.com/album/563473452Cjtehz?start=0
VioletaH spune:
Pidana, si eu ma intrebam daca e normal pentru un bebe mic sa doarma 8-10 ore fara intrerupere, asa cum doarme al meu de multa vreme. Si toata lumea mi-a spus ca e absolut normal. Asa ca lasa fata sa doarma cat ii trebuie.
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
tuchita spune:
'neata!
Mersi Gecko de !
LA MULTI ANI , ARIEL!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
gecko spune:
bine-nteles ca mi s-a blocat computatorul si bye-bye carnat de mesaj.
reconstituire:
simonette, bine ai revenit. ce matur e Luca tuns...zici ca e alt copil...sau o fi alt copil????
apropo, Naty...de mers cu copilul la toaleta. varianta cu toaletele pt persoanele cu handicap suna bine. in nici intr-un caz nu lasi copilul la usa...nebuni exista. aici in shopping centeruri exista "parenting rooms" pentru schimbat, toaletat, alaptat copilul. au de toate...masa de schimbat, chiuvete, fotolii pt alaptat, tarc pt pruncii mai mari...si cabine de toalete mari ca sa poti intra cu tot cu carut. ah da, si kk in parc...si eu am o geanta de care zicea parca bitza, dar am luat-o ca era la oferta...altfel luat rucsac compartimentat pe care il dotam la fel cu: wrap (scutec de finet de 1m pe 1 m ca sa il pun pe suprafata unde schimb bursucul), cearsaf din ala de la huggies sa il pun sub pici ca sa nu murdareasca wrapul, scutece, servetele umede, crema de buci, si un schimb de haine pt el. fara geanta lui nu plec nicaieri...si crede-ma ca daca il apuca kk la restaurant...si nu au aia dotarile necesare pt familii cu copil, eu cu siguranta nu am sa alerg cu copil acasa sa il schimb.
amira roxana...mi-au placut invatamintele de la 2 luni...180 grade zici??
lyvy, pidana, violeta va invidiez pt somnul fara treziri. al meu inca se trezeste, cred ca de sete de vreme ce suge vreo 5 min si dupa care baga somn cu tzatza in gura.
remaliss...super camera pt printessa.
natynic spune:
Neata si de la noi...Gecko, mai e cafeluta de-aia foarte adevarata? Iau si eu o guritza, chiar daca s-a racit.
LA MULTI ANI, ARIEL!!!
Multi ani feiciti alaturi de sotul si minunatii tai puiuti! Si pe noi sa ne incanti in continuare cu peripetiile tale care TOTDEAUNA sa sfarseasca cu bine.
Puteti sa credeti ca vroiam sa las fata nemancata fiindca credeam ca a mancat de curand si de fapt visasem??? Deci: dupa baita s-a semi-trezit la 12.30, tzoncanea din buzite si cum mi-era f somn, zic hai sa nu adorm si sa ma trezesc intr-un racnet de fiara...I-am dat, a mancat f frumos cu ochii inchisi, a adormit lemn, am pus biberoanele la fiert si m-am culcat. "M-a trezit la 4 cand a mancat iar...". La 7 disperare mare de foame, cu urlete indignate. Ii zic sotului: ei, mai stau, ce-o avea, ca a mancat la 4? Randunoiul: a mancat la 4? esti sigura? Eu-daaa, chiar m-am uitat la ceasul din bucatarie, era 4 fara un sfert...Ajung in bucatarie: biberoanele fierte, neatinse! Bietul copil dormise ca un inger de la ora 1 si acum isi cerea drepturile...si o lasase pe ma-sa sa doarma asa bine 6 ore legat ca si-a linistit constiinta visand ca o hranise
Pidana: gluconatul din fiole are un gust oribil, da-i Pharco; Sabsimplex 5 picaturi e apa de ploaie; si nu-i da ceai aiurea daca alaptezi-100 ml???Pai tu stii ce stomacel mic are ea acum? I-l umpli cu ceai cand trebuie sa pape lapte cat mai mult?
quote:
Originally posted by gecko
si am descoperit de ce e bine sa fie usor matait puiul si sa se linisteasca doar in bratele tale...astfel tati se pune la spalat vasele...pregatit micul dejun...iar mami poate sa forumeasca de zor.
Asa eeee!!
Am descoperit si eu asta, cu acelasi succes.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:
violeta ma bucur ca si tu te distrezi cu kk zburator. eu de fiecare data cand o patesc ma gandesc ca asa scad sansele de colici...asa ca...e mare buxcurie. si nici eu nu ii tratez bubitele cu nimic...dispar singure, apoi apar altele...cui ii pasa???
iar medicamente...intr-adevar folositi foarte multe in romania. noi avem in casa infacol sigilat si gripe water ce are interdictie de a mai fi folosit dupa ce mi-a fost puiul mahmur de la el. si la al meu ii tremura buza inferioara dar eu am pus pe seama poftei lui de tzitzi. vigantol aici nu se da....se ia direct de la soare.