Puiuti de Randunici 2008!! (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursulet, mai, ce baiat mare ai tu! Abia astept si eu sa mergem la control, marti.
Si eu tot cu pampers sunt, am incercat si happy, dar mi se par f. grosi. Stefanut nu zice nimic de la ei, nu iese nimic pe langa...

Cristina, ce te inteleg...asa fac si eu cu mancarea...fug pe la amandoi sa vad ce fac, pana o termin dureaza o gramada...imi da in foc...noroc ca o mai pun pe tanti Lica sa ma mai ajute la mancare, sa-mi curete ea legumele, sa le toace si conteaza mult.

Gecko, super tare poza cu kk! Ce directie a avut

Ma duc la nani, va pup!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ursu, super tare! Eu cand am iesit azi din bloc imi zice o vecina: nu i-ai pus caciula?? si e doar in body??? Pai, femeie, sunt 30 de grade!!!!!!!!!! ieri l-am tinut si eu in picioarele goale, azi l-am lasat in ciorapei, a dormit 3 ore afara si l-am tinut la umbra, mureai la soare!
Vlad era transpirat, ii dadusem si maieu pe sub tricou si l-am dezbracat in parc. I-am dat jos si sepcuta, ca avea parul ud...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A, azi pana si eu am scos fata fara caciulita dar, mai important, i-am scos ciorapeii si i-am suflecat pantalonasii. Ei bine, se holbau toti la piciorusele ei ca la urs...Si tot am gasit caruciorul ud cand am ajuns acasa...transpirase.
Ursule, sa-ti traiasca flacaul. Porumb fiert!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Seara buna!
Sunt singura cu bubulina si am zis sa-mi fac de cap desi pic de somn.
In sfarsit azi m-am calmat cat de cat, am reusit sa mai fac doua trei chestii prin casa, am si dormit 3 ore in plus decat de obicei si se simte.
N-am mai apucat sa postez si ma chinui sa citesc din cap trecut.
Vorbeati de calciu. Noua ne-a recomandat calciu pharco 5 ml x 3/zi 10 zile sau calciu fiole cate jumatate de fiola pe zi. Problema e ca il scuipa si de vineri pana azi e sticla jumate dar sigur nu i-am dat cate 5 ml de fiecare data. Totusi ma intreb daca nu e mult. Naty, tu spuneai ca ii dai cate 2 ml. Oricum maine o intreb pe dr. sa vadem ce spune.
Si mi-a recomandat ceai de colici de la hipp sau milupa, dar eu i-am dat baby calm care macar e din plante mai natural zic eu decat ce chimicale pot pune astia in granulele alea.
Tot pt colici de 2-3 ori pe zi gripe baby water cate 5 ml, dar nu i-am dat deloc si sab simplex doar in crize cate 5 picaturi. Pai in maternitate dr a spus 10-15 picaturi inainte de masa si ea imi vine cu 5 pic?????
Zice-se ca e priceputa doctora, dar imi ridica oarece semne de intrebare. Oricum, daca nu o sa-mi placa nici aici oi gasi eu un pediatru. Pt cine stie zona Rahova, am fugit de Policlinca Malcoci si Teius gandindu-ma ca la LilMed or fi conditii mai bune. Dar dupa ce ca aveam programare am stat 15 min la usa si era puhoi de lume si in timpul consultatiei a mai bagat-o si pe o mamaie in cabinet sa-i dea nus ce reteta. Nu mi se pare normal, dar altfel s-a purtat frumos cu bebelina. Aaaaaaaaaa uitam. Zice ca avea un granulom la buric pt ca tot ii iesea ceva verde de acolo si am fost de acord sa ii dea cu nitrat, dar avea niste manusi patate cu betadina probabil. Maine o sa iau eu o pereche de manusi macar sa nu o mai vad tot cu alea. Si sigur o sa comentez daca le scoate tot pe alea.
Oi fi eu paranoia dar parca in municipal prea se spalau in continuu asistentele pe maini, mi s-a parut mult mai ok la cap asta.

Poate ca era un semn sa nu ma duc nici la lilmed, cand am ajuns si am vrut sa intru cu carutul mi s-a spus ca nu se poate si l-am lasat afara dar imi venea sa plec, initial m-am dus pana la iesire dar apoi am zis sa ma calmez ca e mai important copilul decat figurile mele.

Da cineva ceai la bebe? Noua ne-a spus sa ii dam cate 100 ml pe zi dar nu am reusit nici jumatate sa ii dau plus ca ieri a facut kk-apa si la fiecare pampers schimbat facuse kk. Am uitat sa-i spun mamei sa ii puna apa plata la ceai, daca i-a pus de la robinet o fi asta un motiv. Of!

Am scris sa va plictisiti citind,si n-am terminat, dar vreau sa mai citesc un pic si poate oi reusi sa pun si eu poze sa ma laud cu fi-mea, acum vad ca nici semnatura n-am schimbat-o e tot cu 39+.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ies si eu dintr-un carton ca sa va pup!

Ma bucur Cristina ca ti-a trecut cat de cat faza nashpa! Cum am mai spus, te intzeleg...eu ma scot ca nu gatesc...adica fac ceva atunci pe loc...ciorbe ioc sau mai bine zis raaar de tot, cate o supa.Sotul nu e mofturos de loc la mancare, am noroc. lui Seb ii pregatesc separat chestii ce stiu ca le mananca cat de cat, adica paste de tot felul, cu cremvusti, cu peste, bolognese, etc. Variatiuni pe teme asta, din cand in can piuree, orez, cus-cus. Cam asa, totul facut atunci repede pe loc.

Sovi, pup mamica devotata!

Naty, eu nu am gasit de loc deplasate mesajele tale...oricum subiectul eee...no coment! Si ca sa intaresc, mai spun o data ca eu folosesc doar Huggies, asta pt. ca fac in felul meu un "boicot" lui Pampers. Refuz sa folosesc aceasta marca.
Si Iulia e dulce foc! Pot sa-ti spun ceva...sa nu te superi si jur sa nu o deochi, ptiu! Ce falcute frumoase are!!!!

Tuchitza, sper ca esti mai bine, raceala a trecut?Raportez si eu unul ce mananca de 4 ori pe zi, adica cam o data la 6 ore4,10,16,22. Dar mananca bine de ieri. Saptamana trecut a cam invartit-o si rezultatul a fost doar 140g luate in greutate. Si m-am imbarbatat zicandu-mi ca daca tu nu te alarmezi ca Sebilush a pierdut, eu chiar ca nu am motiv sa fac un capat de tara!

Vazut bb lusi frumosi si expresivi foc, Barosanul, Sean...fetitze in parc si la gratare.

Gecko, "tireur d'elit" sal faci maica! In traducere libera snipper!Si ce frumos dormiti!
Ma bucur ca sunteti bine sa stii!

Gianii, maine cand citesti pe tine si pe Andreiul tau!

Trimit ca imediat e maine, va pupacesc!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty
OK.
Si multumim pt urari. La topicul de PCOS fetele isi masoara reusitele metforminului si ale tratamentului in general, in , cu doua exceptii: eu si denisabia, care din diferite motive nu asteptam acum burtici si masuram altfel reusita tratamentului.
Eu le consiliez pe fete cat pot si le impartasesc cunostiintele acumulate in domeniu, plus experienta practica caci am cea mai mare experienta cu metforminul, plus 14 ani vechime in Parhon.

Ariel

La multi ani! Sa fi fericita, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

LA MULTI ANI ARIEL, SA AI PARTE IN VIATA NUMAI DE BUCURII SI MULTA SANATATE!!!!

LA MULTE LUNI SI MULTI ANI BEBEILOR:
ALEXIA de LYMARIA si MEDEEA ELENA de MIRADI

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ali_bia treci la culcare!!!!

Mergi la inceput

La Multe Luni si Anisori!!!!

bb Alexia de LyMaria!!!!

bb Medeea de Mirandi!!!!

Ariel, La Multi Ani sanatosi, frumosi, fericiti!!!

Mergi la inceput

'neata randunici.

gata cafeaua. pentru cine doreste si cine pofteste , dar sa stiti ca e cafea cafea...eu nu umblu cu spalaturi din alea decofeinizate.

si daca tot povestesc de cafea si caca...fiimiu a tras un caca ca si crema de capucino...asa o chestie cremoaso-spumoaso si puturoasa nu va mai spun.

si am descoperit de ce e bine sa fie usor matait puiul si sa se linisteasca doar in bratele tale...astfel tati se pune la spalat vasele...pregatit micul dejun...iar mami poate sa forumeasca de zor.

ieri nu am reusit decat sa caut capitolele vechi si atat ca piciul meu s-a hotarat sa petreaca "some quality time" cu mami...adica a stat atarnat in tzitzi toata ziua....oare al catelea pick de crestere il are?

Mergi la inceput