Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 10

tuchita spune:
M-am intors si eu din preumblari!Am facut o tona de cereri pentru adeverinte, reprimire in campul muncii etc...M-a trecut fiorul muncii pe holurile spitalului....
Gecko, eu de mult vroiam sa zic ca Sebaceul si Mufa seamana, dar nu indrazneam! Poate pentru ca sunt amandoi hliziti si mai brunetei! Spor la bucatarit!
Ariel, eu zic sa alaptezi in continuare! Atentie mare la igiena!
Ia si tu un plic de Smecta si da-le si celorlalti!
Nasol ca s-a intamplat taman de ziua ta! si sper sa-ti treaca repede!
Nicol, bine ai revenit printre noi! Lasa soacar in pace! Numara si tu in gand pana la 10,trage aer adanc in piept, ca nu merita sa te certi cu ea, pentru ca tot tu suferi mai mult!
Cristina, nasol cu tastele! Ilinca nu a fost si nici nu e distrugatoare, dar din cate vad baietii sunt altfel si tare mi-e ca o sa ma cam lupt cu Sebaceul!
Roxana, felicitari pentru vaccin! Si naibii si tu ceva cu maseaua aia, nu te mai chinui atat!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

natynic spune:
Ariel, nu stiu ce sa zic cu alaptatul...dar deja i-ai dat de destule ori si daca n-are copilul nimic inseamna ca e ok. Ca treaba e ca daca intrerupi acum, tu avand si asa lapte putin, risti sa-l pierzi de tot. Dar as vrea sa-si zica si Tuchita parerea. Cu febra 39-40 sa nu fie infectie bacteriana, si nu viroza. Eu in locul tau n-as alapta si m-as mulge dar poate ca gresesc cu precautia.
Vreti sa radeti putin? Pai ce, numai Rebe si Amira sa aiba bentita? ia priviti aici
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

tuchita spune:
Naty
Super tare!
Eu m-as fi aruncat sa-i zic lui Ariel sa ia si un Furazolidon, dar nu stiu daca merge in alaptare!
La pacientii mei diabetici kkciosi din terapie le dadeam Streptomicina pe gura, nu se absoarbe sistemic si omoara germenii intestinali! Merge foarte bine dar nu stiu daca se gaseste in farmacie si daca o poate lua fara reteta!
poze

natynic spune:
Mi-a venit aparatul foto, ma car, dar nu mai merg in Carol ca ma ameninta lenea...merg tot aici la mine in Botanica si o sa merg acolo intr-o dimineata pe racoare...Am unde sa mananc acolo?
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

lyvy spune:
Neata!!!
Naty, casa + casuta de vara + grajd + sopron de lemne + livada cu pomi ( nu stiu de care ) + gradina pentru zarzavaturi + mult teren in jur ( nu stiu cat, dar pot afla ), am inteles ca ar fi 2 miliarde negociabil, eu zic ca pretul e ok.
Si io am visat intr-o dimineata ca am schimbat-o si de fapt, nu, si asa am tinut-o cu kk inca 3 ore.
Remaliss, si Iris se mai trezeste brusc plangand tare, dar tine cateva secunde, apoi adoarme singura la loc, eu cred ca viseaza ceva, se sperie de ceva.
Cristinagoji, mandru putin spus!!!
Tuchita, imi pare rau ca te chinuie laringita aia, da las ca o scoti tu la capat!!
Mi-am vazut ginerele palarios, e un scump!!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele

numeioana spune:
Wooo, ce bentita frumoasa are Iulia!!
Nicol, salutari norei mele!
Ariel, sa fii sanatoasa, la multi ani! Imi pare rau ca te simti nasol, sper sa-ti revii!!Pupici!
Tocmai am doborat doua prajituri, ca tot m-a avertizat Tuchi sa nu mananc dulciuri concentrate....si ma simt atat de vinovata
Gudinde, ba, da, catoeodata ma simt ametita... imi tremura mainile si picioarele...dar de obicei mananc ca sa nu mi se intample...
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

tuchita spune:
Ma chinui sa fac un poster pentru un congres in correl!
Sper ca pana vineri sa il termin!
am uitat sa zic ca am pazut niste poze superbe ale Remalissei! Frumosi rau sunteti cu totii! dar cine e fotograf de mare clasa pe la voi? Ca se vede ca pozele sunt un pic altfel!
Lyvy
poze

Simo27 spune:
Naty,suberba Iulia cu "bentita"....si ziceau fetele ca nu gasesc bentita,e...vezi,daca ai imaginatie
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

floriio spune:
Buna fetelor!
Revin si eu cu un mesaj intre 2 biberoane de sterilizat. Suntem bine, nu ne mai doare nimic si cred ca am cel mai cuminte baiat din lume. Mananca si doarme. O fi normal, ca uneori ma sperie cat poate sa doarma de mult.
Cam 3-4 ore, apoi se trezeste, mananca si adoarme la loc. Asa este de cand l-am nascut. Oare e vreo problema? De luat in greutate, noi ne-am nascut mititei, adica cu 2800 si acum raportam 3660, iar miercuri implinim o luna. Intrebare: cresterea de 1 kg in prima luna, trebuie sa fie peste greutatea de la nastere, sau se calculeaza dupa scaderea fiziologica?
Am vazut poze cu bebei foarte, foarte frumosi si toti par mari pe langa al meu, care se pierde prin haine. Abia astept sa crestem sa ne vedem si noi mai bine.
Si sa nu uit...La multi ani, Ariel si multa, multa sanatate!
Floriio - mamica de ANDREI RADU
http://community.webshots.com/user/floriio