Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 11
ariel_7000 spune:
de cand cu reclama astora , m-am molipsit si dete kk-rea in mine!
naty, imi pare rau ca te-au enervat... nu merita! si eu sunt curioasa ce a scris elara acolo:))) poate ne scrie pe pm:))
in loc de tort ma rasfat cu grisine si paine arsa (nu prajita!!!), in loc de sampanie, beau apa de argila, bleahhhh! macar azi am inceput sa mananc, caci ieri am tinut post negru! mama ei de treaba! asta e blestemul pampers! cum e luna??? e plina???
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Simo27 spune:
ARIEL,La Multi Ani Fericiti!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
sovietica spune:
Ariel, deci da!! la noapte la ora 4 e luna plina! efectul a inceput deja. esti pe faza, esti in grafic. Eu cred ca ar trebui deja sa te ingrijorezi daca nu te influenteaza :))
Dar sa trecem la lucruri si mai importante.
La multi ani, Ariel!! Iti doresc ca de acum inainte sa te influenteze Luna numai in bine! Sa stii ca e posibil si asa cica! Sanatate maxima, copii cuminti si sotz iubitor!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
aliceionescu spune:
'Neata si de la noi...la pranz! Mai e cafea? Uffff!Ce bine, am mai gasit! Buna cafeaua asta de Australia.
Cristina, Thea a descoperit de cateva zile cat de mult o iubeste ea pe ma-sa. Atat de mult incat cel mai bine si mai bine e numai in brate la ea. In curand ma-sa va deveni urangutan, avand mainile mai lungi decat picioarele. (Am avertizat-o, in cazul asta, sa nu care cumva sa spuna, cand m-oi duce la ea la scoala mergand in maini, ca asta nu-i ma-sa, ci o ruda foarte indepartata... )
gecko, multam de cafea. Ca buna fu!
tuchita, am zis, si eu am fost fumatoare, nu ma deranjeaza cei care fumeaza, atat timp cat o fac fara sa-i deranjeze pe ceilalti. Da' parca in parc, unde cica iesi sa te plimbi in "aer curat" si mai ales la locul de joaca... Cat despre caini si rahatul lor, nu mai pot zice nimic. Ce as putea sa zic, din moment ce ieri dimineata am trecut pe langa un "motzat" urias de om, pe o alee, in parc? Macar cainii au o scuza...
luny, catapulteaza un kil de peste si la Bz, pls! Ca tare bun tre' sa fie! Ce mi-e dor de un pescuit!!!
Mai aveam de zis cate ceva, dar Thea tre' sa pape de acum, ne "vedem" mai pe seara. Noi am fost de dimineata afara, din pijamale am sarit direct in tzoale de promenada si am zbughit-o. Am lasat casa vraiste in urma mea, poate apuc sa fac si eu cate ceva, asta pana nu va descoperi fii-mea cat de dor i-a fost de bratele mele primitoare.
P.S Avem pozici noi, de ieri si de azi. Data aparatului iar e anapoda...
http://community.webshots.com/album/563042465BLJAaN?start=24
nicol_conte spune:
Cuscra salut si eu pe ginerele David!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
nicol_conte spune:
...treaba serioasa cu luna asta plina..am vorbit acum cu randunoiul si in drum spre Sinaia , pe la Campina, a facut o mare pana (zice a lovit un obiect pe sosea) de maine trebuie sa bage masina in sevice ca a stricat geanta, nu stiu ce bara...offf....si asta ca si cum nu era de ajuns ca stam de o luna doar intr-o masina(MASINA MEA) si mai avem de stat vreo luna pana vine masina lui..asa ca Naty te inteleg perfect
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Pozici
ariel_7000 spune:
sovi, era sa zic eu ceva de dulce despre luna asta plina!!! dar nu pot in public...de acum, de cate ori mi se intampla ceva tre sa scot nasul afara sa vad daca e luna plina ...sunt curioasa ce mi se mai pregateste, ca eu zic ca ar fi cazul sa mai faca o pauza, din lipsa de imaginatie!!!! eu zic ca ar fi trebuit sa epuizeze deja toate "surprizele"...ai auzit LUNOOOOO, nebunooooo????
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
VALENTINA C spune:
De cate ori fac bebeii vostri kk? MAtei face de cateva zile doar o data sau de doua ori, ori dimineata, ori seara.
Azi noapte s-a frichinit de la 1 la 6 si n-am dormit niciunul deloc. Fara plansete, doar scremete, fataiala, gemete. N-am stiut daca de la faptul ca e constipat sau de la colici, asa ca i-am bagat jumatate de supozitor cu glicerina ( a facut un kk de toata frumusetea) si i-am dat si 15 picaturi de Sab simplex. S-a mai linistit putin si am reusit sa dormim 45 de minute amandoi. Din fericire pt mine, ca eram capiata de somn.
Acum doarme de 2 ore deja , din fericire pt mine...
Bubu, ti-am trimis PM.
Si noi am fost in Tineretului si ieri si alaltaieri.Apropo, la Cafeneaua Actorilor, pt 2 iunie, avem nevoie de rezervare???S-a stabilit ora?
Va pup,
valentina si Matei ( 10.04.2008)
Am pus poze noi!!!http://community.webshots.com/album/563367910foFsmg
CristinaGoji spune:
Tuchita, Gecko - si mie mi se pare ca seamana bine de tot Seb cu Muffy! Dar nu am mai mentionat, ca am zis ca poate mi se pare mie de la nesomn
Alice - chiar semana nora cu fiu-miu! Sa stii ca de multe ori credeam si eu ca ajung vreo primata in perioada de glorie a lui Vladut, dar n-am ajuns, asa ca ai sanse sa scapi cu viata
Sovi - am cumparat siropelul, astept sa se trezeasca mandra sa i-l servesc. Te anunt de rezultate.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria