Puiuti de Randunici 2008!! (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Valentina, stiu ca mai demult am vrut cu randunoiul sa mergem SAMBATA la pranz la Cafeneaua Actorilor (sa ne vedem cu nasii) si am sunat sa facem rezervare si ni s-a zis ca nu e nevoie. Acolo e full in week-end si spre seara, ori noi ne vedem luni...Oricum, pt mai multa siguranta pot cauta nr de tel si facem rezervare. Ora insa e cazul sa incepem sa ne gandim sa o stabilim! Mie mi-e perfect egal (ca nu sufar de caldura), doar sa nu ma puneti sa ma scol cu noaptea-n cap ca si asa de cate ori ies la plimbare atata ma frec pana ies din casa ca ma apuca si pe mine nervii.
Am inaugurat marsupiul! Am fost la cumparaturi cu gagica; initial am crezut ca n-am nici o sansa ca se zbatea; apoi insa a adormit ca un inger cu capul lipit de sanii mei . Ehe, acum e usoara, a fost absolut ok, cand va creste insa vai de spatele meu...Si trebuie sa merg si la posta (ca au venit biberoanele! ) asa ca iar o iau

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Lyvy, multumesc de raspuns!
Ce pot ei visa, mititeii, asa urat?

Alina, o mamica fericita!!

Printesa nostra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by remaliss

Printesa nostra

Ca mami nu mai are tzatze...ca li s-a furat biberonul...ca au pe ei scutec PAMPERS si a iesit kk din ei...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

CristinaGoji, Mufy cred ca e o combinatie intre noi 3!
clau e cel mai frumos parc din oras ior-ul, pe parte aceea!!si noi mergem p-acolo!
tuchi seamana putin puii nostri, asa-i?
naty, io-te ce bentita are falcoasa!! Aastept poza cu Iulia atarnand in marsupiu!!
alice, catapultez, soro, peste, e caras dulce si bun!! Prinzi?
vazut poze cu matei bucalat de valentina

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by natynic

quote:
Originally posted by remaliss

Printesa nostra

Ca mami nu mai are tzatze...ca li s-a furat biberonul...ca au pe ei scutec PAMPERS si a iesit kk din ei...

Naty
Iulia mea

bineinteles, gand la gand!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Buna si de la noi, vad ca ati avut limbarita in vikend, la noi a fost unul plin si nu am intrat pe net, de fapt nu am deschis nici calculatorul asa ca pina acum am stat si am citit ce ati facut.
Am vazut poze frumoase cu bb, ma bate gindul sa caut si eu bentinte dar asa mi-e o lene de la vremea asta, mor de cald in casa cred ca voi da drumul la aerul conditionat ca nu se mai poate si in plus ma simt fff obosita, nu stiu de ce pt ca pitica se trezeste la 2 noaptea si apoi la 6 dimineata, iar azi chiar am dormit vreo 3 ore si totusi nu reusesc sa-mi revin.
In rest nu am facut mare lucru, bineinteles ca nu am reusit sa ajung sa-mi caut haine pt botez pt ca soacra-mea (la care din pacate sint nevoita sa apelez) simbata cind voiam sa plecam la cumparaturi a plecat la tara cu restul familiei la 13.00 (si pitica a dormit pina atunci) si le-a fost foarte greu sa amine plecarea cu 2 ore ca de, pleca casa din loc si imi mai si spune ca tb sa vin sa las copilul la ea la 8 dimineata (ce va invidiez pe cele care aveti cu cine lasa copilul macar o ora fara sa aveti parte de mutre si figuri) dar asta e.
Vad ca va plingeti ca se ia lumea de voi ca sint prea dezbracati copiii, pe mine ma dispera ca toti sint cu ochii pe ea si aud "Vaiii ce scumpa si mica eeee", "Vaiii dar cite luni are" de nu-mi vine sa mai scot copilul din carut, in puii mei n-au mai vazut copii mici pina la a mea???
Cam asta, am pus niste pozute noi cu bb, una si mot...

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Cleme, dar eu vad tot pozele vechi...
Cat despre "Vaaaiii ce miiiica eee" si "cate luni are?"-mie-mi spui??? Sa-ti zica si Kya, cand o intra pe forum: eram impreuna in Botanica (inclusiv cu randunoiul ei!) si 2 babe: "Uitee, ce miica e asta!!!"-despre Iulia, evident. Oricum, m-am hotarat cand sunt intrebata sa raspund ca are o luna si jumatate (cat si e de fapt varsta ei corectata) ca sa scutesc alte comentarii; desi randunoiul Kyei zicea ca nu intelege de ce as fi obligata sa raspund-are dreptate! Iar Diana ta CHIAR nu e mica!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Asa e, nu esti obligata si chiar sint stresanti... de parca nu ar mai fi copii mici, nu stiu cit de mari ar tb sa fie.
Uita-te acum la poze ca erau inca in proces de incarcare, sint tot in albumul vechi.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Bai, Cleme, ce freza are! E BESTIALA!!!
Mica nu e, dar scumpa sa stii ca e, cu varf si indesat. Si o ochioasa!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Pupici multi randunici!

A trecut si botezul lui Robert, a fost f frumos, si acum sper sa mai am timp liber sa fac si altele...A fost f cuminte in timpul slujbei dar si la la petrecere. Mai greu a fost cu baietelul meu cel "mare" Catalin. Aici am pus si cateva poze http://community.webshots.com/album/563488291mfsaUZ

Robert inca are colici, desi ieri a facut 3 luni. Si-s necajita pt ca de vreo sapt face kk cam la 2-3 zile...Eu il alaptez exclusiv dar nu pricep ce se intampla. Alimentatia mea e ok...Ieri l-am provocat cu termometrul, lucru cu care nu-s de acord si pe care nu l-am facut nici cu Cata...Poate aveti vreun sfat pt mine..
E grasanel bebele meu: 7200g si 62 cm..Folosesc doar hainute de 6 luni.

Cat despre mine, am slabit, dar nu suficient. Incerc sa dau jos si sa fac miscare. Sper doar sa nu-mi pierd laptele de la efort. Vreau in contnuare sa-l intarc insa abia dupa concediul din Bulgaira...asta ar insemna ca va avea aproape 5 luni.

Revin si sper sa reusesc sa mai citesc cate ceva din urma.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput