Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
Am fost la aerobic si acum m-a pus randunoiul sa-i fac frisca! in concluzie mananc si eu capsuni cu frisca, daca tot m-am dus la sport!
Alice ce rochita roz! A fost cuminte papusa?
Valentina, eu zic ca de doua ori pe zi e suficient! Am vazut pozele, e foarte dragutz! cam suparat cand l-ai imbracat in portocaliu!
Cleme, ce dulcica e!Tu cum esti cu sanii? cat despre soacra..sfatul meu e sa taci si sa-nghiti, ca e mare lucru ca vrea sa stea cu copilul!
Pana la urma e dreptul ei sa-si faca ce program vrea, n-o sa fii tu niciodata pe primul loc, dar tare bine o sa-ti prinda sa o ai cand o sa vrei si tu sa pleci undeva!
Soacra mea, pe care n-o iubesc nespus, dar o respect, are o replica care pe mine initial m-a durut apoi am inteles-o:"daca v-ati facut copii, sa vi-i cresteti singuri! o sa va ajut daca o sa vreau si daca o sa pot, ca nici pe mine nu m-a ajutat nimeni!"
Mama n-ar fi zis in veci asta, dar daca asta e dorinta ei trebuie sa ma obisnuiesc si sa zic mersi ca mi-o tine la vara pe Ilinca!
Roxana ce frumosi sunteti cu totii! Baietii sunt asa de dulci! Iar tu esti super sexy!
Robert se pare ca se ia la intrecere cu Barosanul pentru cel mai voinic pui de randunica! Tre' sa pun biciul pe Seb ca ramane in urma rau!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
kitzy spune:
Tuchita nu prea-i dau san la Diana ca nu prea am lapte, de dimineata si pana dupa-masa ma chinui sa ma mulg 120 ml cat mananca ea la o masa, in rest e pe NAN. Si ma racaie de numa faptul ca n-o pot alapta pe saturate de fiecare data cand ii foame. Au fost zile ( chiar primele zile acasa ) cand stateam cu ea la alaptat si cate 10-12 ore si tot plangea de foame si-atunci mi-am dat seama ca ea de fapt nu se satura cu cat ii dau eu, asta e, pana am laptic nu renunt, asa putin cum e , e ceva si il dau pt imunitate.
Azi m-am urcat pe cantar singura si dupa-aia cu ea, si reiese ca are 4 kg si un pic, trebuie sa ajung si la cab sa mi-o cantareasca acolo.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
tuchita spune:
Kitzy, chiar nu trebuie sa te simti vinovata ca nu ai destul lapte! Important e sa fie ea sanatoasa si sa creasca bine( ceea ce vad ca si face!). Oricum, eu apreciez efortul si rabdare de a te mulge! e o operatiune pe care am urat-o mereu!
Tocmai mi-am amintit ca discutati mai demult de recipiente pentru pastrat laptele la congelator.
Eu foloseam la Ilinca borcanase de urocultura! Le cumparati sterile de la farmacie, au cam 120ml( atentie ca sunt si unele mai mici!) si costau cam 1,7 lei ! Sunt foarte bune, au capacel le-am fiert de multe ori, si cand am terminat cu laptele tineam in ele mancarea pentru Ilinca, tot la congelator!
poze
Roxana Claudia spune:
Tuchita - chiar ca e un grasanel puiul meu! Barosanul cat are??
Cleme - am citit si eu despre nemultumirea ta in legatura cu soacra. In tr-adevar trebui sa fii f multumita ca sta cu ea cand poate sau cand vrea, pt ca e mare lucru. Nici eu nu ma omor dupa soacra dar la capitolul ajutat cu copiii a fost de nota 10. SI uite asa eu si sotul meu continuam sa iesim singuri in oras, sau la prieteni, sa ne relaxam in concedii singuri, si tare bine ne e...Daca sti tot timpul numai in tipat/urlet de copii, o iei razna, zau. Eu una asa-s..
Kitzy - jos palaria mami pt ambitia ta de a-i da si lapte matern puiului. Eu ma simt chiar denaturata ca ma gandesc sa-l intarc nu pt ca nu mai am lapte ci pt ca nu mai fac fata oboselii...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
natynic spune:
Bai fetelor, hai sa facem revolutie, sa facem ceva ca nu se mai poate!!
Ma dusei deci la posta, precum va spusei...asta vine la 5 minute de mine. Stau eu si astept sa-mi aduca pachetul de la Baia Mare (Miha-), aduce aia un pachetoi-nu f greu, dar voluminos. Si vine o baba se uita luuuung.....luuuung...luuuuuuuuuuuuunggggggg la Iulia; si-si face curaj: "E prea micut ca sa-l tineti in asa ceva"; eu, acra: "Nu e". Ea: "ba daaa, stiu eu ce spun, sunt de meserie, 42 de ani am lucrat cu copii, dumneata nu stii nimic! Asta ii taseaza coloana". Cu greu mi-am inghitit vorbele, ca asa-s io proasta. Imi venea sa-i zic, cucoana desteapta, n-o tin in asta toata ziua si sunt la 5 minute de casa iar aici la posta am 2 randuri de scari de urcat, cum naiba vroiai sa ma descurc cu caruciorul SI cu ditamai pachetul? Sau poate vrei sa mi se taseze mie coloana?"
Booon...ma intorc spre casa. Pe drum, la un colt erau un tip si o tipa. Tipul: "Nu va mai duceti la posta ca s-a mutat". Zic: "Stiu, eu vin de la posta". La care tipa: "Vaaaaiii, ce mic eee...o mana de om, e CHIAR o mana de om!"
Luny, vroiam sa pun o poza cu marsupiul si mana de om, facuta tot cu telefonul ca n-am desfacut cadoul randunoiului , dar nush ce are ca nu-l mai recunoaste computerul si vad ca nici sa apelez nu pot, am incercat la 2 persoane...Incerc later.
Roxaniciu, , mi-era dor de tine. Nu esti denaturata! Kitzy e la primul copil, tu ai doi si inca mici! E cu totul altceva. Eu in fata voastra, a celor cu 2 copii ma inclin cu respect.
Tuchi, stii care e culmea? Am tot stat si m-am gandit...soacra ta are de fapt PERFECTA dreptate. Adica, nu stiu...probabil eu fiind una care nu beneficiaza de ajutor generos de nicaieri (drept dovada ce trebuie sa fac-vezi mai sus, ca nici pana la posta nu pot pleca fara Iulia)eu apreciez orice ajutor si nu mi se pare "normal". si in fond asa e, am facut copilul, eu (si sotul) raspundem de el in primul rand, nu altcineva.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
kitzy spune:
Roxana cu toata oboseala eu zic sa nu intrerupi alaptatul, e cel mai bun pt pui mic, da-i o oarecare imunitate, ca si asa sunt destul de fragili
Naty nu mai baga tu in seama pe toata lumea, ca lumea vorbeste aiureli de multe ori. Te faci ca n-auzi si mergi mai departe
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
delphin spune:
Aoleu, ce ma enerveaza si pe mine babele cand ies cu copkilul!
Daca e mic, vai ce mic, daca e gras si cu capul mare, iar vai! Cand i-mi spune ca e mic raspund ca e normal, doar e bebe!Rare sunt babele care-mi tin usile sa pot intra la banca cand am nevoie.
in alta ordine de idei...initial ma suparasem ca iar fac pe tv-ul aici, dar cristina, gecko si tuchitza au reusit sa ma mai tina pe aici.
copkii inca dorm, de la 13h30 si e 16h30 si a inceput sa ploua...plimbare ioc azi, noroc ca e luni si am fost la piatza cu David.
fug,
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
luny spune:
naty, el la faza cu baba si marsupil, nu ma abtineam si ti-o puneam la punt una doua!mi se ridica paru'n cap cand citesc, nu ar avea vreuna ghinionul sa-mi comenteze mie ceva, da' orice!!eu sunt mai cu pluta plecata si stau prost cu nervii, nu m-as abtine in a spune cateva de dulce, frate!..ma doare-n cot de cum isi transportau,hraneau,imbracau,cresteau etc ele copii acum 100 de ani!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Naty, iti inteleg supararea dar din pacate nu ai ce sa faci! Si se pare ca din punctul asta de vedere nici emigrarea nu e o solutie!
Delphin, sa nu pleci, ca eu te ador!
Eu o fugaresc pe Ilinca prin casa, s-a facut nuda dupa ce m-a ajutat la spalat biberoanele( va imaginati ce balta a facut!) si sper intr-un final sa plecam afara! Sebaceu doarme, mai trage cate un tipat prin somn( cred ca si el la viseaza la tzatze care nu mai sunt!)dar il voi lua pe sus!
poze
luny spune:
Roxaniciu super frumoase pozele de la botez, ati fost tare frumosi!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!