Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
natynic spune:
Roxanici, superba erai la botez! astept PM!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Cristina, pun asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2580603450089135164YMchPI,
dar pui si tu, promiti?
tucki, cred ca nici sa vreau nu pot sta departe de DC, macar din umbra!Ai prins-o pe Ilincutza? Ti-as cere-o pt. Seb al meu, dar el are deja 3 si nu vreau sa sufere Ilinca din cauza lui. Deja mi-e jena de mamica unei fetitze sedusa si abandonata de fii-miu
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
natynic spune:
quote:
Originally posted by delphin
Cristina, pun asta:
http://good-times.webshots.com/photo/2580603450089135164YMchPI,
dar pui si tu, promiti?
tucki, cred ca nici sa vreau nu pot sta departe de DC, macar din umbra!Ai prins-o pe Ilincutza? Ti-as cere-o pt. Seb al meu, dar el are deja 3 si nu vreau sa sufere Ilinca din cauza lui. Deja mi-e jena de mamica unei fetitze sedusa si abandonata de fii-miu
Delphinutz, eu te-am supi cu ceva? nu stii ca te ador?
Cat despre Seb, mai stii?Poate tocmai ochii splendizi ai Ilincutei il vor face om de casa si familie!
![](icon_smile_big.gif)
urla maimutzica...ma pregatesc sa inaugurez pe dr Brown!
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Scriu si eu cu o mana, il tin pe bebe de juma de ora in brate sa pot sa citesc si eu!
Ariel, la multi ani!
Valentina, ti-am dat si eu pm!
Naty, te doare mintea cu oamenii astia care comenteaza!
Roxaniciu, superbi sunteti!
Am admirat toti puiutii din poze, nu mai nominalizez ca abia scriu cu o mana...
Buna ideea cu recipientele sterile de la farmacie pt. laptic
Maine mergem la controlul de-o luna!
Nu l-am sunat pe Tutu, am zis sa mai stau cateva zile, poate se mai vindeca ceva pe-acolo...
Intrebare: pot sa beau vreun ceai ca sa fac si eu kk mai moale?? nu ma constip, dar e beton...si am hemoroidul ala care doare, plus ca fac si fisuri ce sangereaza Daca alaptez stiu ca nu am voie ceaiuri laxative...manc variat, si iaurt si legume si fructe...of, of, mai, mai...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Bubu, pai poate ca merge ceaiul de musetel, si-i face bine si lui bebe Stefan. Si io zic sa te duci la Tutu, sa vindece el ce e de vindecat. Aoleu, si hemoroid, si fisuri, si fire cu bucluc la fofo...mi se face pielea de gaina...saraca de tine...
Tare mi-e ca e pomu laudat Dr brown asta...bine, ce-i drept ca nu s-a mai strans de durere cum face mereu la inceputul biberonatului cand probabil inghite mult aer...dar de ragait a ragait la greu, deci tot inghite...plus ca am facut prostia sa-i las tetina originala care e nr 1 si s-a chinuit rau-atentie, Stela, ca tu nici n-ai cerut tetine de rezerva nr 2...acuma nu stiu cum suge Teo dar astea nr 1 (care-s pt bebei 0-3 luni) pt Iulia sunt clar prea mici. Sa vedem.
Naty
Iulia mea
amira_roxana spune:
cleme bine ai revenit! LA MULTI ANI PT DIANA IERI! ca nu am apucat sa-ti urez. bai ce sa-ti zic de soacra-ta...eu ma supar pe a mea ca i-a luat un kkt de pulover dar sa-mi faca faze d'astea...cred ca i-as interzice sa o mai vada p'asta mica! oricum socrii mei cand au aflat ca o sa fie bunici (exact asa le-am spus) mi-au replicat: "si aveti de gand sa pastrati sarcina?", moment in care randunoiului i s-a rupt filmul si l-a facut pe ta-su nesimtit. dar dupa ce am nascut si au vazut cat de mult seamana cu ei si cu randunoiul s-au schimbat la 180 de grade! acum mor in curu' ei! si soacra-mea m-a ajutat f mult si la inceput si acum, nu mai am ce sa ii reprosez!
cat despre "vai ce mica e!" vorba lui luny m-ar arde limba sa le zic ceva! eu oricum sunt mai combativa de fel, recuperez acum anii de cand eram mica si mutulica si inghiteam multe!
oricum Diana e o dulcica si nu mi se pare mica deloc. are nishte falcutze si e si lungana!
naty am vazut-o pe iulia bentizata...f frumos! sper ca iti dai seama ca trebuie sa-mi spui de unde ai bentiza?!
cleme, naty maine pe unde mergeti?stiu ca v-am innebunit cu problemele mele dar aveti idee naty, tuchi, gecko daca pot face rmn fara sa intrerup alaptatul? deja incep sa ma satur si cu alaptatul asta...
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Da, Roxy, poti face RMN. Iradierea e minima. Cat despre bentita...am primit-o de la nasa mea, impreuna cu o rochita cu chiloti bufanti, cadou cand au venit sambata sa luam motzul finului, baietelul lor. Tot ce-ti pot spune e ca pe punga scrie "mc tintini"
Naty
Iulia mea
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by natynic
Da, Roxy, poti face RMN. Iradierea e minima. Cat despre bentita...am primit-o de la nasa mea, impreuna cu o rochita cu chiloti bufanti, cadou cand au venit sambata sa luam motzul finului, baietelul lor. Tot ce-ti pot spune e ca pe punga scrie "mc tintini"
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
multzumesc! abia astept sa o vad pe iulia cu rochitza si chilotzei! am primit si noi o rochita dar e prea mica
![](icon_smile_sad.gif)
ROXANA, mami de AMIRA
![](punk.gif)
pozici
pozici noi
cleme spune:
Fetele mersi de aprecieri ( Roxana) faza naspa cu soacra e ca zice una si face alta, asta ma dispera. Normal ca nu am pretentia sa stea cu fii-mea si apelez la ea doar in ultima instanta si pina sta ma freaca cum are chef.. cum a fost cu controlul de 6 saptamini, nu te duce azi ca am treaba, du-te miine, dar totusi du-te azi ca am timp... off asta e. Am fost azi in piata la Moghioros si mi-am luat niste papuci mai comozi, dar pt asta tb sa-l astept pe rindunoi ca e greu in aglomeratie cu carutul, plus ca pe fii-mea o apuca plinsul exact in momentele alea dar asta e mergem inainte.
Tuchita pieptul mi-a trecut, nu mai doare, mai curge un pic de lapte doar din sinul sting, asta a fost mereu mai plin, dreptul e secat de tot. Faza naspa e ca sint cit O VACA, azi m-am imbracat cu niste pantaloni care si cind eram la inceputul sarcinii imi erau mari si acum imi vi bine
, imi vine sa pling de nervi
parca vad ca ma enervez si cu hainele pt botez.
Roxana ca de obicei voi merge in Moghioros (deja mi s-a luat de tot de parcul ala) dar mai dupa amiaza (adica pe la 4-5) pt ca deja e prea cald, daca vrei sa ne vedem zi-mi si e ok. Pina la urma nu mi-ai zis mergem impreuna la intilneala de pe 2, ca sa stiu daca ma trec si eu pe listuta.
Ma duc sa maninc ceva ca am baut si eu o sticla mica de bere Ursus si mi s-a dus toata in picioare, ce inseamna domne lipsa asta de antrenament
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
am venit din parc,am aterizat in IOR de data asta!
cuscra, ce-ti veni cu alaptatul!! Ninja rezista!!
cleme, subiect tabu hainele pt botez!!eu mai am putin si dau in depresie naspa, pe bune!!..jur ca daca mi-ar veni ceva din sifonier si ar fi potrivit pt ocaziea asta, nu as intra in niciun magazin!mor cand vad ce rochite frumoase sunt, si pe mine plesnesc sau nici macar nu intra
...asa ca sfatul meu ar fi sa te pregatesti de la incewput cu nervi tari..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!