Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
delphi, sunt super scumpi baietii tai!!..cine te-a suparat, sau de ce esti supi?...zau ca nu stiu..sper ca nu pe mine...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
cleme ne vedem maine in parc dupa ora 4 atunci, ca tot asa venim si noi! si da bineintzeles ca venitzi cu noi pe 2, doar asa ramnasese, nu? ai uitat ca nu stiu unde e terasa aia si imi pun baza pe tine??? bai, nu va mai plangeti ca sunteti , ca ma simt si mai nashpa! tocmai d'aia imi cam vine sa renunt la alaptat sa pot sa tin si eu o dieta si sa fac ceva sport. pe langa faptul ca trebuie sa-mi revin sa merg si eu ca oamenii, ca mai am un pic si ajung sa merg in 4 labe!
naty nu vii in Botanica dimineatza? adica pe la 11? ca eu as veni un pic dak vii si tu! sau dak mai vine cineva!
cuscra ce de aprecieri p-aci la adresa lu' gineri-miu! ma simt tare mandra ca am un ginere asa razacios si apreciat...pana la urma nu mi-ai zis, faceti si rotarix-ul?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
gudinde spune:
Nu pot sa cred ca am pierdut mesajul
Reiau:
Numeioana,
Daca te face sa te simti mai bine. Mie astazi mi-a scazut glicemia la servici. Cu ce crezi ca am crescut-o? Cu ciocolata colegei: Milka cu stafide. O sa ma ajute asta sa slabeeeeesc
Naty,
Nu mai pune la suflet parerile tuturor babelor care n-au nimic mai bun de facut decat sa-si exprime parerile "avizate" din ciclul "toata vecina stie medicina", pareri evident necerute si nedorite.
Crestine care isi fac cate sapte mii de cruci cand trec pe langa o biserica, dar cand se pune problema sa faca vreun gest crestinesc sau macar uman ...nope.
Mi se facuse rau pe strada. Era perioada in care nu se mai gasea metformin asa ca a trebuit sa-l intrerup brusc (nu-i prea simpatic sentimentul), plus efectele secundare mirifice ale progesteronului, plus o zi caniculara. Deabea mergeam tinandu-ma de gard si trec pe langa mine doua babe si le aud cand trec pe langa mine "Uite draga ce tanara e si-i beata!" Sa ma intrebe daca mi-e rau sau daca am nevoie de o salvare ... nope.
De atunci am intotdeauna in geanta ceva dulce, caci in caz de Doame feri' nu te ajuta nimeni.
Si in plus, nu mai tii minte ce-am patit anu' asta cu vecina care la "Buna seara!" mi-a raspuns cu "Te-ai ingrasat!"?
amira_roxana spune:
vai cum doarme bb david pe burtica!!! ce scump e!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
mstela spune:
Bine v-am gasit randunici..imi pare rau ca nu mai reusesc sa ciripesc ca voi.Dar,ne vom reveni noi!Suntem prinsi si cu organizarea botezului..iar fata mea de cateva zile se comporta f ciudat:2 nopti la rand s-a trezit din ora in ora sa manance,fiindca de fiecare data manca putin si adormea bustean,azi a vomat de nu stiu cate ori de m-a disperat..nush ce s-a intamplat azi cu ea,practic a vomat tot ce a mancat azi,ne-am schimbat de 2-3 ori hainele de pe noi..Si,ne luptam in continuare cu colicii,cu constipatia..si uite asa...
Ieri am fost la plimbare in Herastrau,si ce i-a placut fetei noastre!Pregatesc pozici.
Luny,mie mi-a zis pediatra sa nu pastrez Ca in fiola pana a 2 a zi,ci sa-i dau juma de fiola,iar cealalta juma sa o beau eu.Asa am si facut.Intr-adevar,e nashpa rau gustul,Teo se stramba tare si da afara juma.Dar am reusit sa-i dau cate 10 zile in aprilie si 10 acum in mai.Mai avem 1 luna!
Cuscra,ce tare faza cu Labus!!
Am vazut si eu copilasi scumpi si un kk imprastiat de Patrick!Moamaaa!
Mai am,treb sa revin..
Vio,scump tare si haios este bb sean!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
cuscra, dar nici nora mea nu e mai prejos, frumoasa foc e!!
sdtela, nu pastrez fiola, ii dau lui 2 ml, mie asa mi-a spus dr, nu 5 ml,si doar luna asta, nu a zis sa-l repetam..restul arunc pt ca am 10 fiole cat e tratamentul. Mufa nu zice nimic la Ca, mie nu mi se pare nasol la gust, imi e cunoscut gustu;l pt ca luam cand eram mica, in schimb se stramba la vit. C!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
gecko,
Ma bucur din suflet ca sunteti bine.
Dar bine mai, asa se face? Sa ne parasesti brusc, basca sa ne lasi cu buza umflata si povestea neterminata ... ntz, ntz, ntz
Am crezut ca v-au hapait australienii, ne-a sarit sufletul ca ati patit ceva la capatul celalalt al lumii, Naty intreba daca are cineva un mail, un nr de tel de-al tau, ceva sa vedem ce ati patit.
Ufff ... bine ca sunteti sanatosi
Si asteptam terminarea povestii
Simo27 spune:
Roxaniciu,super botezul...sunteti o familie frumoasa!si tare haios comentariul pozelor....esti slaba rau de tot!!!mai,ma cam roade invidia,toate sunteti slabe si eu ditamai grasana!
intrebai cat are Barosanelul,7500kg si 65 de cm-da,eu nu ma iau la intrecere cu nimeni,ca vad ca unele fete tot asta zic-ba ca il ajunge Ratonul,ba ca ii face concurenta Robert...as vrea ca toti copilasi sa il ajunga si sa il depaseasca pe copilul meu,pe cuvant!si ii zic Barosanelul nu pt ca e cel mai grasut de pe aici,ci pt ca asa i-a zis NASA CORY,cand l-am nascut!deci,nu ma dau mare cu copilul meu barosanel,da?!
Cuscra,ce chestie..acum a inceput si Teodora cu varsatul...e ceva de groaza!sa nu te impacientezi prea tare,da-i tare bataita la spate,si sigur isi revine...pune-i ceva si sub salteluta sa fie cu capul mai sus decat picioarele!mama ei de varsatura!si apropo de Labus,sa stiti ca s-a cumintit...dupa ce a distrus caruciorul,randunoiul a"discutat" cu el,si s-a dat pe brazda,nu mai e distrugator!cum v-am zis,ma ajuta la supravegherea Odorului!
Naty,sa nu razi de mine...am crezut ca "bentita" Iuliei e jartiera ta de la nunta!ce cap am
Delphin, baietii frumosi!Barosanelul nu mai are nevoie de medicamentul din Franta(mersi mult de intentia de a ma ajuta)...eventual,mamica lui paranoica are nevoie de niste calmante
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
tuchita spune:
Ce cirpeala nocturna pe-aici!
in primul rand, Gudinde eu sunt singura vinovata ca nu ti-am raspuns la un PM. Iubita mea, nu mai corecta never ever o hipoglicemie cu ciocolata! In primul rand pentru ca are multe lipide care incetinesc considerabil absorbtia zaharului in sange( la tine nu e chiar periculos ca nu faci insulina!) si in al doilea rand pentru ca intr-un final iti va creste glicemia mult prea mult, apoi iar creste secretia de insulina, si iar faci hipo si tot asa! In concluzie: fructe sau lapte!
Scuze fetelor de luatul pe aratura, dar n-apuc sa redactez PM si cand am citit ce-a povestit am zis ca acu' e momentul!
Stela, cu parere de rau te primim in clubul vomitatorilor!
Delphin, ar fi un cuplu interesant! mai ales ca Ilinca manca tot si Seb nimic, nu?
Cleme, te invidiez pentru sanii nedurerosi! Pe mine inca ma doare destul de rau unul!
Eu nu prea am cu ce sa ma laud..am fost in parc, am dormit, am papat( i-am dat biberonul in carutz, si eu in picioare, ca n-am gasit nici o banca libera si sunt prea fraiera ca sa ma asez langa altcineva!)
in seara asta am descoperit o noua pozitie de ragait: modelul sac, dar nu pe spinare, ci pe coapsa primitoare! ca daca tot regurgiteaza sa cada jos, pe linoleum, nu pe spatele meu!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
quote:o sa incerc si eu ,ca spal la greu tricouri de-a mele...si azi nu a vrut sa "strice"traditia de a vomita in jet si a bagat la greu
Originally posted by tuchita
in seara asta am descoperit o noua pozitie de ragait: modelul sac, dar nu pe spinare, ci pe coapsa primitoare! ca daca tot regurgiteaza sa cada jos, pe linoleum, nu pe spatele meu!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!