Puiuti de Randunici 2008!! (15)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
Cand il tine randunoiul in brate pe Seb sa ragaie si asta regurgiteaza mult, zici ca-i face epoleti! Dupa ce termina cu epoletii ii pune medalii!
azi am varsat din greseala un pic din apa pregatita in biberon pe masa! Mi s-a parut multa apa intinsa, dar cand m-am uitat din bibe lipseau doar 10ml! Asa ca banuiesc ca ei nu varsa foarte mult cantitativ ci doar noi suntem foarte impresionate!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
luny spune:
la noi e ceva mai bine, tot gagaie, asa ii spun eu, dar putinel, desi de mai multe ori dupa o masa...dar macar nu mai e jet si mult..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Ma duc la culcare! Ilinca a visat urat si a venit peste noi! Bine ca nu eram cu calu'!
Sper ca maine dimineata sa ma trezesc cu o voce noua!
va urez o noapte linistita!
PS:Ariel, ai grija ce faci cu luna!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
Tuchi,asa-i si la noi...de cate ori il ia randunoiul in brate vomitasi tb sa se schimbe!cateodata sta si se gandeste de 2 ori daca sa il ia sau nu
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Cuscra,am inceput sa o bat si eu tare tare de ma doare mana..si cateodata,tot nu ragaie..
Sub salteluta am pus deja de ceva timp pui de perna si sta mai inclinata tipa in patut.Acum a papat, a ragait si s-a linistit!Dea Domnul o noapte linistita!la fel va doresc si voua
tuchita
Fug sa apuc sa mananc ceva.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
cleme spune:
Am revenit dupa ce am mincat, culcat copchilu (ce bine e sa-l lasi singur in pat si sa te duci din cind in cind sa-i mai bagi suzeta in gura) si calcat niste haine (a dat vrednicia in mine) iar acum stau si beau un ceai verde ca e cazul sa fac ceva sa scap de suncile astea.
Deci Luny zici sa ma incarc cu multa rabdare, hmm asta cam e calitatea lipsa la mine, vb ta daca as avea ceva in sifonier as renunta la aceasta activitate dar ce ma fac ca toate bluzele mele sint mulate si scot in evidenta frumusete de burta?
Roxana ne auzim miine la tel, mama ce misto de voi ca aveti masina si umblati pe unde vreti, dar lasa ca ma fac eu mare si-mi iau si eu ca nu mai tine figura, asa ca Naty sa ma treci si pe mine pe listuta de pe 2, in caz ca nu aparem inseamna ca eu si Roxana ne-am pierdut prin parc si chiar, mi-ai adus aminte de parcul Carol, mama de cind n-am mai fost acolo, oricum frumos parc.
Tuchita nasol de tine cu sinul, iti dai seama cit lapte mai aveam eu daca s-a retras atit de repede, asta e o sa treaca si la tine intr-un final, oricum mare chin cu treaba asta.
Mama ce gust naspa are ceaiul asta, dar de sufera baba la frumusete
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
Simo27 spune:
Cuscra,pofta mare!
Cleme,bea ,bea ca ,cine o sa fie trecuta prin inel?!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
pai, draga mea cleme, exact asa si la mine, toate bluzele mulate!! tot burtica e problema, desi si iubu meu si sor-mea si toate prietenle zic ca-s pe aratura, ca nu e asa rau precum vad eu...dar tare naspa ma simt in pielea mea momentan pt ca toate cele 5-6 kg in plus sunt pe talie si fund, de nu intru in mai nimic.....dupa botez iau si eu ceva masuri ca nu se mai poate..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
delphin spune:
Luny, nu sunt supa, doar ofuscata cateodata
Tuchitza, sincer nu prea pot sa-mi imaginez ca cineva l-ar afecta atat de "grav" in cat sa se ia dupa el, adica sa manance ca Ilincutza. Ca sa manance mai bine, o vreme invitam copii cunostintzelor la masa. Sa nu-ti imaginezi ca manca, doamne feri...ci statea si comenta..."mananca cu furculitza", "tine mainile pe masa", "nu vorbi cu gura plina" si altele din ciclul asta
Cam tot ce-i zic eu
David doarme iara, azi nu a mancat de cat de 3 ori, 6 dimi, 11 si 17h45, trebuie sa se trezeasca sa manance, cred ca e prea tarziu pt. baie, o sarim asta seara.
O noapte linistita
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
natynic spune:
quote:
Originally posted by Simo27
Naty,sa nu razi de mine...am crezut ca "bentita" Iuliei e jartiera ta de la nunta!ce cap am
Simo...jartiera mea de la nunta a fost...ghici! MOOOV!!!
Si cu asta va zic noapte buna!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea