Puiuti de Randunici 2008!! (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Sunt in urma rau de tot si cu cititul si cu scrisul. Abia am reusit sa citesc la capitolul asta.
Buburuza mea imi ia tot timpul. Nici prin casa n-am mai reusit sa fac nimic. Stau cu ea la tzitzi mai tot timpul ori nu se satura, ori din cauza ca adoarme inainte de a se satura.
Am profitat de vremea frumoasa si am scos-o si eu in manecutza scurta ieri si fara pantalonasi.
Ieri am facut si noi o luna! La multi ani si ginerelui meu pentru ieri!
AM luat un tortuletz si am facut un gratarel in curte. Sper sa am timp sa mai pun ceva pozici.
In rest, toate bune, murim de cald, am dat deja drumul la AC in casa.
Nu stiu cum dorm ai vostri cate 7-8 ore, ca a mea tot din 2-3 in 3 ore ma scoala. Pupici si sper sa ne mai auzim si maine.
P.S. LA MULTI ANI, ARIEL! SA FII FERICITA, SANATOASA SI LA PUNGA GROASA!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

cu un puiutz botezat! a plans un pic inainte de baitza popii si un pic dupa ce a scos-o... dar pe urma a adormit instantaneu la nasa in brate!
plus ca l-a intalnit si pe Adrian al Adriutzei o sa pun poze cat de curand!

LA MULTI ANI ARIEL!! multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti alaturi de puiutzii tai!

Simonette ce ma bucur sa aud de voi.. am vazut si pozele...
Vio super bb Sean!
Gecko ce raton grasan am vazut!
am vazut si super freza de Amira!
Kitzy,Lyvy f frumoase pozele!
Simo ce tare cu Labus!
Ursule tare frumos si baiatul tau!
Dana, Vio si eu va invidiez pt somnicul lung al lui bebe... ehh o sa ajungem si noi acolo... candva
Naty ce tare faza cu papatul! si super bentita!
am vazut si Thea lui Alice!
Cleme pletoasa ta ar muri de cald aici la noi in "cuptor" in PHX.. e dulce tare
Roxana f frumoase pozele! ce dulce e dragostea dintre fratiori!
Delphin fata dintre cartoane!

Cory cand mai revii pe aici?
Mamipapacios tot cu muncile?
si Ela, Maia, Laly si pe restul de mamaici mai ratacite printre scutece...
trimit si poate revin cand imi da voie gaza cu poze de la botez.. pacat ca nu am eu aparat foto mai meserias sa fi facut niste poze asa frumoase si mai artistice..

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multe Luni si Anisori!!!!

bb Maria Roxana de Elara!!!!

PS Am bagat repede mesajul ca nu se stie daca nu si azi voi fi vaca fulga si nu mai pup calculatorul. mama lor de varfuri de crestere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by delphin

Ca sa manance mai bine, o vreme invitam copii cunostintzelor la masa. Sa nu-ti imaginezi ca manca, doamne feri...ci statea si comenta..."mananca cu furculitza", "tine mainile pe masa", "nu vorbi cu gura plina" si altele din ciclul asta

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Imi si imaginez faza. Doamne cate le mai poate capul la copiii asta

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Neatza,

Cum ii Gecko, ne-ai parasit? Hai ca si puseul de crestere poate fi folosit la fel de bine ca si motiv de forumeala.

Delphin vazut fratiorii si e incredibil ce bine seamana ei doi. Chiar tre' sa ma mobilizez si eu cu pozele. Cred ca azi la amiaza, daca prind macar o jumate de ora in care sa doarma amandoi odata.

Roxana Claudia - arati ca o femme fatale, super sexy mami . Cu alaptatul - te inteleg,atat motivele cat si sentimentul de vinovatie. Dar stii cum e, copiii au nevoie de MAMA, amandoi copiii si stim amandoua foarte bine cata nevoie au fratiorii astia "mai mari", care numa mari nu se pot numi. Eu am stiut inca din sarcina ca exista mari sanse sa nu alaptez si hotarasem de atunci ca, daca Daria nu va fi fan tzitzi de la bun inceput si va trebui sa ma chinui cu orele s-o alaptez , n-o sa insist, pentru ca timpul nu-mi permite. Iar in putinul meu timp liber nu ma simt in stare sa ma mulg. Pur si simplu nu m-am simtit in stare sa fac fata la atata oboseala, cat ar fi presupus alaptatul in cazul meu.

Bubu si Ali - imi pare rau ca va chinuie epiziotomia

Tuchi - cum esti cu vocea?

Cuscra Alice - vii la ?

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Mihutza - felicitari pentru micuta crestina

La multe luni pentru Maria Roxana

Luny, Amira - nu fiti suparici fetelor de burtica, se poate slabi si alaptand, cel putin asa zice teoria, ca daca se continua alaptatul dupa varsta de 6 luni, acest lucru ajuta tare mult la slabit, in conditiile in care mama nu exagereaza cu dulciurile, junk-food-uri. Si chiar am 2 prietene cu fetite de 8 si 9 luni care au slabit taaare fain, sunt exact cum erau inainte de sarcina, amandoua alapteaza.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Helloooo...hellooooo

Inca in viata...da-i vai de viata mea. :))) Nu stiu cum ne cum...da de vre-o saptamana zilnic imi mor bateriile inainte de termen...nroc ca la scancetul lui fiu-miu(traiasca monitoru...) se reincarca automat. Functionez pe principiul reinarcare la nevoie.

Am vazut pozici cu copilasi superbi, mamici infloritoare, primaveri superbe ROMANESTI de care imi este dor de ani de zile, botezuri frumoase ...ce mai viata merge inainte.

BUN VENIT IN VIATA CRESTINA! ANDRA. Mihutza, George, sa va traiasca printesa crestinata si sa creasca mare si INTELEAPTA.

Pup TOT stolul...siii...

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Cristina, am sosit! Saru'mana ca te gandesti la mine.
Fii-mea e treaza de la 5 si m-a zapacit ca, de la o vreme, nu vrea sa manance dimineata! Adica mananca f. putin, asta dupa ce ma lupt cu ea si ea cu bibe pana ne apuca oboseala pe amandoua (oboseala lui bibe n-o pun, ca el e de plastic!)Dc va continua asa, probabil ma voi resemna, desi nu cred ca-i bine...

tuchita, papusa nu a fost cuminte, a mancat-o crocodilul pe care o sa-l pozez mai tarziu, poate pana atunci aflu cum sa pun si eu o poza asa, ca voi, scriind cuvantul cu poza "sub el", intelegi tu ce vreau sa spun (sper!). Rochita roz e primita, dar este atat de draguta incat as fi cumparat-o si eu, oricand. Ca sa nu mai spun ca mi-ar placea mult una si pt mine...

Naty, mie mi-a zis pediatra Theei ca bibele alea ar cam fi pomul laudat, in sensul ca nu exista "bibe perfect"...Pe moment nu am crezut-o, acum tind sa-i dau dreptate. Eu nu am folosit la Thea decat Nuk, din silicon si dr. mi-a zis sa nu i le schimb, dc am invatat-o cu o tetina, sa merg cu ea pana la capat (stii tu ca tetinele Nuk au forma aia mai ciudata). Acu' zi-mi si mie, sa nu-mi para rau: stiu ca tu ai si Nuk, ti se pare vreo diferenta considerabila intre Nuk si Dr. Brown?

gecko, iar esti de serviciu la cantina?

miha,bv. pt. Andra cuminte!

delphin, ce tare Seb cu indicatiile pretioase la masa!!!:))))))

Kitzy, si fata mea "bidona" 120ml cand era de nici o luna, de ma baga in sperieti (avea momente in care baga si 150!!!), acum insa e fooooarte simandicoasa, a ramas tot la 120ml pe care ii inghite uneori cu mari rugaminti (de cele mai multe ori nu termina bibe). Dar are si zile ca cea de ieri cand, dupa ce n-a mancat bine nici pe la 3 dimineata, nici pe la 7 (doar vreo50ml, cu greu), a bagat de 2 ori, la 2 mese, 150ml! Si bine a mai fost, ca tare linistita a dormit apoi!

Trimit mesajul asta, apoi ma duc sa fac si eu curatenia de dimineata, bb doarme si azi cred ca vom iesi mai tarziu, aici e cam nor si cam frig, momentan.

Oricum, am scris mesajul asta injurand continuu printre dinti reclama asta de toata jena, care este atat de agresiva ca-mi vine sa pe cel care a gandit-o si pe cei care o accepta aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata crenguta,

Mihutza, felicitari pentru puiuta crestinata!

Elara, sa-ti traiasca printesica si sa va bucurati de ea!

Delphin, dar ce manierat este puiutul tau, stie toata eticheta! Asa ma bucur si eu cand Razvanel imi raspunde pentru absolut orice fac pentru el cu "multumesc ". E un dulce si la varsta lui este foarte politicos!

Cristina, nu stiu cum e cu alaptatul si slabitul, dar la mine nu functioneaza deloc asa. De 2 luni de zile n-am mai slabit nici-un gram si alaptez la greu, tot la 3 ore si zi si noapte! Uneori si eu vreau sa termin cu alaptatul sa tin o dieta ceva, dar apoi ma gandesc ca acum ca a venit caldura e mai usor cu sanii decat cu sterilizat biberoane si preparat formule de lapte. Asa ca as mai alapta pana la toamna, sper sa fie laptic din belsug! Acum, cum o vrea Dumnezeu!

Naty, nu mai pune la suflet vorbele " binevoitoare " ale babelor! Cred ca toate avem parte de sfaturi de-astea gratuite...

Luny, iubita, tu stai pe langa IOR? MAi da o strigare cand vii pe aici caci ma infiintez si eu imediat!

Rebecutza mea s-a intalnit ieri cu Andreiutz de Giani, a fost prima lor intalnire, dar nu s-au bagat foarte mult in seama! Andrei e un dulce si un cuminte, dar nici Rebe n-a fost mai prejos, desi ma asteptam la scandal din partea ei, insa n-a fost cazul. Ne-am si plimbat, ea a si dormit, a stat si treaza, am stat si la bancuta...A fost fain, sper sa repetam experienta! Pup cuscra si pe ginerele meu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neatza
Desi eu practic plimbarea mai mult in Titanii ( parcu' de linga policlinica) ieri am fost in IOr asa ca
incep cu un pt cuscra si nora, cu care ne-am intalnit ieri si a fost super, Rebeca este o scumpa si o cuminte ( nu o ascultati pe mami cind spune ca e rea ....ca va minte) si in plus o falcoasa. Ne-am plimbat , am shazut pi banca ,,,,,,,,si am uitat sa le fac poza de prima intalnire.p

Mihutza , sa-ti traiasca fata crstina!

Luny, sa inteleg ca practici si tu Ior , te asteptama la o intalneala,

Delphina am vazut pozici cu 2 baieti nazdravani, si iti doresc spor la cartoneala,mai ai????

Bubu , cu aceleasi probleme m-am confruntata si eu , acu se pare ca am scapat si de hemorod si de fisuri......, Am facut spalaturi cu sapun apoi cu ceai de musetel si apoi cu bepanten unguent, si in plus am baut mai multe lichide, sper sa te ajute si pe tine sa treaca.

Roxana , de mult nu ai mai scris

Adriutza mamaica in viata inca

atat am retinut din ce-am citit , fe fuga si in diagonala, dar de at va pe toate fara sa fie vreo exceptie

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput