Puiuti de Randunici 2008!! (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata! Mai aveti ?
Desi eu am inceput dimineata cu un Fervex! Ma simt ca naiba, cred ca va trebui sa iau antibiotic!
Pana la urma dintre toti racitii Seb a fost cel mai rezistent!
Mihutza, felicitari pentru puiul crestinat!
Cristina, au iesit caninii toti? Ilincai nu-i iese nimic, dar asta'noapte ne-a fugarit prin casa pana la 3 dimineata!
ea venea la noi in camera, noi o duceam la ea, si asta de vreo 10 ori!
Cand in sfarsit s-a facut liniste, s-a trezit Seb cu foamea in gat!
Eu cred ca de la luna plina i s-a tras fetei mele!
Delphin, ce sa mai zic de Seb al tau? Bine macar ca a ivatat bunele maniere! cand eram mica si pana la vreo 18 ani, uram sa manac! Nu-mi placea nici un fel de mancare, nu-mi doream niciodata nimic( in afara de dulciuri, of course!)
Acum la maturitate am devenit o gurmanda! Asa ca...mai asteapta cativa ani ca sa il vezi pe seb mancand!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asa e , cuscra, ai zis tu la un moment dat ca le faci poze, dar ne-am luat cu vorba si au ramas puii nepozuiti! Lasa ca la urmatoarea intalnire nu mai ratam...
De cuminte ce-a fost in parc Rebecca, ne-a facut aseara un scandal monstru de nici eu, nici randunoiul nu stiam ce sa-i mai facem! Greu de tot s-a linistit dupa ce-a plans tare mai bine de o jumatate de ora! Oricum, sunt sigura ca pitica mea a stat asa cumintica ieri pentru Andreiutul scum, a zis sa nu-i faca impresie proasta de la inceput! Acum , nora-ta doarme in leganut!

Bubu, imi pare rau de epiziotomia ta, sper sa scapi repede de dureri, cred ca e tare aiurea!

Cris, si a mea la aproape 3 luni, inca mananca la 3 ore, chiar si noaptea. Astept si eu momentul in care o sa renunte la o masa din noapte...

Cory, esti ocupata tare cu puiul mic? si poate mai treci putin sa ne spui ca sunteti bine.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

naty te-ai trezit? vi in Botanica azi pe la 11.30?

LA MULTI ANI BB MARIA ROXANA!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxana Claudia, am vazut pozele de la botez, sunteti extraordinar de frumosi toti 4! SA va traiasca familia frumoasa!

Naty, am vazut-o si pe Iulia bentitata! E superba, ii vine fain de tot, sa-i mai iei ca tare frumos ii sta! Cred ca si costumasul e dragut rau, nu?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

am si eu o intrebare pt fetele care au pus coronita la cristelnita la botez: exista o dimensiune standard difera de la biserica la alta? voi cum ati procedat?

clau , butu ce frumos a fost la inatlneala! eu zic sa mai repetati, macar de dragul nervilor lui clau ca asa nu mai plange Rebeccutza!

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Clau - eu asa stiu cu alaptatul ca incepi sa slabesti mult daca alaptezi si dupa 6 luni de viata a bebelui. Cica ar fi cea mai buna cura de slabit dupa nastere. Sa stii ca nici prietenele mele de care spuneam nu slabeau spectaculos, dupa care dintr-odata parca au inceput sa slabeasca vazand cu ochii. Acuma din proprie experiente eu nu am ce spune, ca nu stiu

Tuchi - nu i-a iesit inca niciunul. In schimb i-a iesit a 4a maseluta. Dar gingia de la 2 canini e inflamata rau de vreo luna. Oare toti caninii ies asa greu???

Eu ma tot mir cat de diferiti pot fi copiii astia!Vladut nu dormea aproape deloc in casa, Daria doarme bine in casa, Vladut dormea foarte bine afara, daca era plimbat non-stop, Daria adoarme foarte greu afara si se trezeste chiar daca nu ma opresc deloc din plimbat (a propos, Clau, am ajuns si eu la problemele tale cu Rebe cu plimbarea, asa ca te rog sa ma tii la curent cu succesele voastre in ale plimbatului ), Vladut era foarte plangacios, Daria e mai rabdatoare. Singura chestie asemanatoare intre ei doi e ca sunt amandoi matinali (eu nu!!!!)

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

hai mai tuchi ce facusi??!! tocmai tu sa racesti asa tare! nu ai incercat si varianta cu aspirina saracului?

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata! Mi-am facut singura inainte sa ajung la calculator ca de chioara de somn ce eram nu cred ca as fi nimerit tastele, iar cu reclama care imi vine peste ochi la fiecare 10 secunde...
Incep cu Mihutza, felicitari pt crestinarea Andrei, sa-i dea Domnul o viata buna si senina si parinti sanatosi si puternici langa ea! Astept poze
He, He! S-au vazut amorezii...Clau, eu zic ca 1) nu s-au bagat in seama ca s-au prefacut "intangibili", "greu accesibili" si 2) Rebe a fost cumintica in parc de ochii soacrei TNT, nu ai lui Andrei!
Of, mai e asa putin pana la botez, incep sa intru in priza. Si bineinteles ca se tot gasesc 1-2 oameni sa zica ca nu mai vin si randunoiul iar mai trece pe la restaurant cu alta lista si aranjament...(noroc ca restaurantul e la 2 pasi). Asta e, e inevitabil cand dai chef mare, oamenii nu-s de vina (de regula). Plus ca am fost lasata balta de cine trebuia sa-mi faca marturiile si cartoanele de pus la masa...noroc cu draga de Mami_p care ma salveaza si inca in stil misto de tot.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Help::

UNA DINTRE VOI ( NU MAI STIU CARE, SCUZE) LA UN MOMENT DAT ATZI DAT EXEMPLU UN MOD DE CALCUL PT CELE 126 ZILE DE CONCEDIU POST SI PRENATAL, DACA NU E CU SUPARARE AS DORI SA-L MAI PUNETI ODATA ( AM O PRIETENA CARE CREDE EA CA A FOST TRASA IN PIEPT ( ARE BRUTUL DE 750 RON SI A LUAT MEDICALUL CU 85% NEIMPOZABIL LA FEL CA ATUNCI CIND ERA LA SV , ORI TREBUIA MAI MULT) , EU AM SALVAT ACEL MODEL PE O DISCHETA , PE CARE BINEINTELES NU O GASESC.
MULTUMESC ANTICIPAT , RAMAN DATOARE.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxy, chiar incerc sa vin, dar nu pot promite fix 11.30 ca ti-am zis ca ma freaca piticotul la greu cand e de iesit...
Da, Cristina, si nasa mea (care luase 27 kg in sarcina, ea fiind o miniona, ca mine) a slabit f putin in primele luini; acum, la 1 an, cand inca alapteaza putin, e la fel ca inainte si zice ca schimbarea radicala a inceput sa se produca pe la 9-10 luni de la nastere. Si nu a facut absolut nimic, nici regim, nici gimnastica; dar a alaptat integral 6 luni si in paralel cu diversificarea bebelui apoi. Deci o fi adevarat mitul.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput