Strumfi de iulie-august 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Simo deja primul pas?????????????trebuie sa bem pt asta!!!!!!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Anya sunt superbe fetele tale, la fel si Saby-niste minunatii.
Carla aveti si perechea cu buline la sosetele roz de la Gap?

Alina.a si mie mi-e dor de o intalnire cu voi. Ce mai face scumpa de Eli? Va pupam.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

LA muuulti ani Bogdan Constantin, sa cresti mare,frumos,sanatos, istet si sa le umplii viata de bucurie parintilor tai!
Uauuu primul strumf are un anisor (vai de mine daca mi-au dat acum lacrimile cand o face mandra mea un an inund Dublinul)

Constantini si Elene, la multi ani si sa fiti iubiti va doresc!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata! Mai intai va dau cafeaua, pt cine vrea Profit, deci, ca sta sotul cu Lori inainte sa plece la serviciu, ca sa felicit pe Bogdanel pt un anisor LA MULTI ANIIII Sa cresti frumos si sa o bucuri pe mami, sa ai noroc si sanatate!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani bogdanel!gabi sa va traiasca,sa va bucurati de el,hai ca eu sunt tare va felicit de 2 ori,nu stiu de ce imi ramasese in cap ca tot pe 20 ai nascut si tu.
la multi ani celor ce-si sarbatoresc azi ziua numelui!
cristina (timi) stai sa vezi ce inund eu aradul cand o face eli un an.noi suntem bine in amenajari masive ,luni plec la valcea ca deja abia ne strecuram printre moloz,celofane,mortar....cum e sophi?
simo felicitari pt matei !

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

BOGDAN!!!!!!! si tot ce e mai bun!

Elene si Constantini!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

La multi ani, Bogdan Constantin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Se vede ca a venit vara, e f cald si afara si in casa, ne-am organizat iesirile dimineata pe la 9 si dupa-amiaza pe la 3-4. Dimineata e tare fain.
Am vazut si eu pozici frumoase cu mamici belles de Bucuresti si Iasi, cu strumfite superbe cu talpitele goale
Alina ai niste fete superbe
Matei Hisham felicitari pt primii pasi
Monica felicitari pe caruciorul roz E frumos numele ales. Eu sunt sigura ca ai sa te descurci.
La multi ani "gastii" de pe 20
Anto si eu voiam de multa vreme sa-ti spun sa mai scoti la lumina ochisori de Sonia, deci asteptam
Carla Saby e o scumpa, e simpatic motul, e simpatica tare cu nisip la gura sau cu scoica
Dna Hook chiar mi-era dor de printesa ta

Ce-am uitat, ce-am uitat...?

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Am si eu 2 urari de facut, apoi am de calcat rufe, apoi plec la plimbare, apoi vad eu ce mai fac... micutului Bogdanel care a crescut mare si care probabil papa tort acum! Sa cresti mare sanatos si sa fii fericit! Iar tu gabiarama sa fii fericita cu iedutzii tai alaturi de sotul tau! si inca o urare de HAPPY NAMEDAY tuturor celor care poarta numele sfintilor de astazi, conform calendarului ortodox... Elena, Constantin si derivatele ... Sa ne traiti si sa va bucurati de aceasta zi speciala pentru voi!

Stefania multumesc! bine ai zis cu crescutul asta... sa creasca mari, dar sa ramana mici!? sunt asa simpatici mici si pe langa chipurile lor dragalase de copii mici, mai au si rasul acela cristalin care te innebuneste...
Lavinia va pup si pe voi! multumesc, esti o amabila ... tu ce id de mess ai? ca eu cu tine n-am nici o alta legatura pe net decat forumul si parca as zice ca ar trebui sa vorbim mai des doamna profesoara!

off-topic, v-a placut cum au cantat NICO & Co.. la Eurovision?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mai Karli in primul rand esti o pacalicioasa cu messu` ca rar te prinde omu`! si cand te prinde are alte legaturi

doi...asta cu zambetul si rasul copiilor...eu inca plang de cate ori rade din suflet, deci de cateva ori pe zi is cu ochii in lacrimi! n-am auzit ceva mai frumos!

trei...ce bine imi pare ca nu m-am uitat la Euro!!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput