Copii din 1995-1998(20)
Raspunsuri - Pagina 11
katy spune:
Si eu la fel n-am sfat la chiul ca asa cum zice mqqm aici te suna acasa.Si noi folosim "mica intelegere" si mai fentam scoala cand avem nevoie, in general pentru mini-vacante
Pe de alta parte eu la vremea respectiva practicam "Chiulit "in grup eram la liceu ce-i drept si nu mai stiau parintii sau aflau cand era faptul de mult consumat.In general vizionam filme sau bantuiam bulevardul sau cofetaria din colt.
agho frumoasa excursia ajung si eu prin partile alea acusica.
Mihaela_s muuult succes la procurarea de Wii pe aici nu se gasesc! Nu am apucat eu sa ma perfectionez dar ai mei cica merita din plin.Vezi sa nu va pacaliti pretul normal aici e 250$ stiu ca pe ebay e foarte scump tocmai ca nu-l gasesti.
Ana68 deci se mai practica alianta asta si pe la voi.De ce nu ma surprinde stiind ca nu sunt singura care zic si aud?Cel mai recent exemplu eu zic gata se inchide televizoru' si numai ce aud asa printre bombanelile Anei vocea de avocat a lu'ta-su "nu, mai las-o ca e weekend si sta cu mine am eu grija sa o duc la culcare
in timp." Si a doua zi dimineata el sforaie si eu rezist eroic la
fatza "grumpy" a Anei.
Sanca nu mi-am gasit masa dar din San Diego nu vin sa o iau sigur.Deci sa ma pregatesc cu discursuri despre comunism la noi o sa fie distractiv ca Ana ne tot intreaba cum era pe vremea noastra si se socheaza de cate ori spunem perle (asa le considera ea) de cgenul mergeam pe jos ,singuri, la scoala ,stateam la coada cu orele(si nu era chiar un chin ca ne intalneam cu prietenii si discutam cate in luna si instele),nu aveam tv color de internet nici nu concepe cum nu putea sa existe, de revolutie n-am ajuns sa ii spunem inca...Impresia mea e ca asa cum vedeam noi oamenii primitivi asa ne vad ei copilaria noastra.E drept ca perioada asta e mult mai mica dar saltul tehnologiei a fost imens.Eu totusi sper ca toate cartile care le citeste sa ii mai lumineze ceata totala din cap.Citeste orice ii pica in mana si pacat ca nu e asa fluenta in romaneste ca i-as fi dat Orizonturile sa le citeasca.Poate dupa vacanta in tara sa citeasca mai bine.
Uite ca am scris o gramada merg sa ma lupt cu bagajele inca n-am reusit sa termin o valiza lucrez la toate 4 odata ,le-am insirat in dormitor si mi-am averizat sotu' sa fie atent pe unde calca
mama ei de reclama mi-am facut o mie de nervi pana am scris mesajul asta.De parca nu se vand pampersii le trebuie reclama pe site de copii.
Katy
agho spune:
Flower, hai sa-ti zic unele de-asta toamna, cand Ana ba vroia sa mearga la corul scolii, ba se razgandea. M-am suparat cand a lipsit de la ora de lb engleza care era obligatorie ca sa mearga la cor. I-am interzis categoric sa mai lipseasca de la orele de curs indiferent cine o roaga (fiindca ea-mi spusese ca prietena ei cea mai buna o rugase).
In alta zi n-a ramas la pregatirea suplimentara intre orele 12-13 la mate sau la romana ca vai! isi uitase caietul acasa. I-am zis ca daca mai uita caietul, sa-si ia o foaie din alt caiet. Stii, uneori treb. sa le repeti pe si-la-be ca sa priceapa.
La voi a fost prima data, e posibil sa se mai intmaple. Personal, n-am facut din asta nicio tragedie. Important e ca noi discutam mereu si indiferent cum ar fi, tot aflam si atunci mai recurgem la pedepse, reguli mai stricte, depinde de la caz la caz.
Ma repet, dar toata luna martie, And. nu si-a facut niciodata tema la romana. De ce? Pt. ca d-na nu l-a verificat niciodata, el n-a maigasit nicio motivatie etc. Ca sa aiba motivatie, i-am cerut sa le faca pt mine, s ami le-arate evident.
Luna martie e cu probl., ca si-n cls.a V-a am descoperit ca intr-o zi nu si-a facut tema la mate, d-na i-a dat o nota ff mica si care adunata cu celelate doua , imaprtite la 3 dadeau nu-stiu ce nota care se trecea in catalog. Vineri m-am dus pe nepusa masa la scoala si de cum m-a vazut d-na dirg., era super incantata ca asa puteam sa luam masuri cum s-ar zice, impreuna.
Sunt convinsa ca sunt zile in care nu-si face alte teme poate la alte materii, dar cum ziceti si voi, cand si ei vad interes sau dezinteres din partea profesorilor, atunci de unde atat putere sa lupte impotriva unui curent al lui "LASA-MA SA TE LAS!".
Dar de-asta suntem aici, ca sa-i sustinem. Din cand in cand mai au nevoie si de pauze de respiro.
Important e sa formam caractere si sigur vor veni si performantele.
Asa, si spat. trecuta de ex., a chiulit cu alti colegi dela ultima ora care era de desen ca cica asa le-a zis dirg., dar m-am intalnit cu alte colege de-ale lui a doua zi si le-am intrebat si-am aflat ca a venit prof. doar un pic mai tarziu. Si uit-asa am mai aflat inca una. Ma mai fac si eu ca nu le bag in seama chiar pe toate.
mQQm, mult succes la recital! Sa iasa bn ca sa vedem si s-ascultam!
Sanca, si eu m-am amuzat la faza cu Arnold, imi placea mai mult cum il imita pe AS decat pe MJ. Dar sa stii ca And. se pricepe nemaipomenit de bn la spus bancuri. El are un aer ff serios cand le povesteste. Daca l-ar intalni pe Elliot poate ca l-ar invata romana cu ajutorul lor!
Katy, prezenta ta mai deasa n-ar dauna peisajului!
Alma, acelasi lcuru si pt. tine.
Ana68, cu gingasa ta diplomatie sper sa obtii ce-ti doresti pt. fiul tau!
Mihaela, pofta buna la pranzul pe care-l vei lua cu d-na prof. si colegii tai! Am retinut cand povesteai ca ti-ar fi placut sa fii educ. in Suedia, dar ca ar dura mult prea mult pt. a te specializa si sunt de acord cu tine. Sper sa gasesti totusi ceva care sa ti se potriveasca. Ei, Diana mai are timp sa se gandeasca ce va face in viitor.
Mihaela, "Naruto" e un desen animat care i-a magnetizat in fata TV-ului. Eu nu pricep nimic. Pe google gasesti informatie destula si Ana de ex. o place pe o fata din desen care se numeste Hinata, dar ea vrea un costum ca al lui Ten Ten (alta fata) : pantaloni 3 sferturi (negru de preferinta), o blzua gen tunica, fara maneci, parul strans in 2 cocuri in lateralul capuluimai sus asa (gen cornite). Asa i-l prindeam vara cand era ea mica si ma-ntreabu mamicile cum am facut. La frunte o bentita cu un semn de-al lor, o spirala etc. Pe antebrate eventual niste feshe albe petrecute pe deasupra cu niste fashii mai inguste de culoare neagra.
In picioare ceva negru. Sigur ca nu vom respecta intr-totul costumatia.
Dar Ana e atat de preocupata de detalii ca a venit aseara si m-a intrebta cum sa facem pt. ca Ten Ten nu are pistrui si ea are pistrui si sa sa nu se vada.
Andra, mai spune-ne si tu cate ceva? Ce cafea preferi? Ma rog, tu ne citesti la cafea, nu?
mhldvrc, bravo pt. notele lui Mihai si-ale Tatianei! Ca mama, te-nteleg ca esti alaturi d etina si ca vrei sa aiba media mar ela latina. Bafta multa! Si-n ce afaceri te-ai bagat?
Isabela, cum am povestit mai sus, se mai intampla sa nu mai vrea, ba ca nu le place prof., ba ca sunt obositi.
In cls. a III-a, Ana a vrut sa mearga la pictura, apoi ca nu mai vrea, din motivele de mai sus, inclusiv ca nu-i place ce teme le da d-na sa picteze. Asa ca n-am mai insistat. In cls.a IV-a, cu engleza in particualr, iar era o "povara", ca de! intram in programul ei de libertate de dupa-amiaza. A fost bn ca i-a placut, n-a fost usor la inceput, dar incetul cu incetul mai avem un pic si terminam.
Sigur ca e grea si lb germana, treb. ajutata, inteleasa ca sa poata sa continue. Voi decideti.
De cate ori nu mi-a zis si And. ca n-are chef sa mearga la engleza, dar e normal. N-a facut ca el, am discutat si a facut cum am zis noi. Ei in orice moment s-ar eschiva de la teme suplimentare, invatarea altei lb. etc.
Si noi suntem obositi si n-avem chef sa facem aceleasi lucruri mereu. De ex., in seara asta la franc., abia mai tineam ochii deschisi.
agho spune:
Katy, uite ca tu chiar erai in peisaj! Ma bucur s-aud ca fc bagaje. Bravo! Inseamna ca decolati curand. Sa ne spui cand pleci.
Poate iti iei masa din Ro. Ei, si cu Internetul si calc. nu se poate spune ca treb sa existe in comunism ca nici prin alte parti (democratice) nu erau asa de evoluate treburile.
katy spune:
agho nu am vrut sa spun ca in comunism nu aveam atata tehnologie doar am comparat cum percep ei lucrurile acum despre vremea cand noi eram ca ei.E adevarat ca eu le-am pus in context pe amandoua si de aia te-am "confuzat".Si da dupa cum vezi mai stau prin preajma acum caut de zor o carte pe internet ne trebuie cateva informatii pentru maine despre "Gold rush" asta de pe la 1849.Inca studiem cautatorii de aur dupa cum vezi.
Si ca tot ziceati de costume trebuie sa tai pantalonii de dans ca-s lungi si fara masina de cusut nici nu ma gandesc cum or iesi..
Katy
ralualexandrei spune:
Hai mah Mara sa scriu ca mi-e teama ca ma tragi de urechi
Azi a fost super aglomerat dar super,am fost la croitoreasa dimineatza sa-mi repare o rochie pe care am distrus-o la poale,dansand bineinteles,ca asa is eu zgubilitica,vreau sa o imbrac la nunta la sor-mea.Apoi am fost la pediatra sa luam fisa de vaccinari a Mariei pt inscriere ca marti dam asaltul,apoi la banca ca aveam ceva plati de facut si bani de depus si impreuna cu mandra am dat la final o raita prin magazine si prin piata de unde ne-am ales eu cu o rochie frumusica zic eu si ea cu doua tricouri+ 2 kg de capsuni.Seara am pregatit cina ca dehhh veneau lupii,pauza miortzaie Edy,si uite asa de la 11 in sus am bagat rufe la spalat si am intins altele la uscat.
Si acum sa va iau pe rand:
Katy sa-nteleg ca te asteptam aici la Romanica?
Sanca mi-a placut faza cu catarul,lasa ca-l dai tu pe brazda,hmmm sa-l vezi pe Robert ce mutra are cand ii povestesc eu de copilaria mea si despre comunism,si cea mai tare replica a lui este:"Mama pe vremea ta....uhhhh ce batrana ma simt atuncea,auzi pe vremea mea,care vreme mai baiete ca vremea mea e acum ,eu acum simt ca traiesc si ma bucur de tot ce are viata mai frumos.
Ana ai dreptate astia ai mei sunt in parametrii.Despre cruzimea si rautatea copiilor ar fi multe de spus,eu am ramas uimita,efectiv,de exemplu un grup de fetite mai mari erau in picioare sus pe o cataratoare din asta din parc si se amuzau teribil scuturandu-si pantoii d nisip in capul Mariei care se juca jos la baza,ce zici de asta,si asta e un exemplu soft,un alt exemplu niste baieti de varsta lui Robert gasisera de cuviintza sa joace fotbal in parc la nisip acolo unde se juca si Edutzu,bineinteles ca o prima mingie s-a oprit in spatele lui Edy,nu pot sa reproduc cum am urlat la ei,ehhh asta e educatia sau lipsa ei.
Mara cu minciuna,e greu sa stii ce pozitie sa adopti,in principiu ii simt cand vor sa mi-o serveasca si reusesc sa ma eschivez si sa-i fac sa-mi spuna adevarul,e drept ca le smulg parca vorbele cu clestele,insa sunt si cazuri cand ii prind ca m-au mintit atunci Robert capata pedepse de genul interzis calculator sau distractii depinde de gravitate plus discutia aferenta despre importantza adevaruli si daunele provocate de minciuna,daca Radu ma minte ceea ce nu prea s-a intamplat de cand a depasit faza adolescentei,ehh atunci isi ia si el perdaful de rigoare.Asa cum eu sunt cinstita cu ei am pretentia si de la ei,indiferent ce ar fi.Mereu le amintesc ca ,chiar daca nu le spun nimic nu inseamna ca nu stiu cand ma mint,atunci adun dovezii,bine sunt si minciuni mici sau mai bine spus incercari de manipulare ptr care nu ma agit,Robert fantazeaza mult pt a parea mai interesant,mai barbat si iarasi nu mi se pare ceva grav asta.
In clasa a treia a chiulit si el de la o ora insa fara sa vrea,era pauza s-au jucat si au uitat notiunea timpului,cand s-au trezit,usile scolii erau inchise si ei afara in curte,l-am certat insa nu l-am pedepsit.
Restul fetelor vorbim maine ca azi e tarziu.
Va pup.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mihaela_s spune:
Fetelor, va pup pe toate, nu am acum timp sa va iau la rand. Azi avem festivitatea de inchidere, e mare agitatie pe aici...
Ieri am fost la profa acasa, a fost tare fain, am pus cateva poze.
Am sa revin deseara daca voi avea timp. Azi merg cu fetele la cumparaturi, le trebuie haine noi si de vara, Diana are programare la optician, se plange de o vreme ca nu mai vede bine, probabil trebuie schimbati ochelarii, sunt de un an jumate deja. La noi e vreme superba, asteptam temperaturi peste 20 de grade, planificam ce sa facem in we, mai precis sambata. Duminica suntem invitati la ora 14 la o petrecere de "nou mutat". Prietena cea mai buna a Silviei, de la camin, s-a mutat in zona unde am locuit noi si mama ne-a invitat la petrecerea pe care o dau. Cam atat de pe meleaguri nordice!
PS Katy, plecati curand?
vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
Salutare fetelor,
Noi cu minciunelele...nu stiu cum sa spun,dar o luam din scurt...adica la Luana am zis ca nah!e mai mica,inca nu intelege...alea-alea...insa nu toleram,dar nici nu facem un capat de lume.In schimb,cu Alexandru...a fost ca m-a mintit,am aflat,s-a produs un lucru in sensul ca a avut de pierdut si i-am zis ca sa se invete minte ca minciuna are picioare scurte.In plus avantajul nostru e ca Alex nu stie sa minta si se da singur de gol.Vorba a fost cam asa:"Minti,pierzi!Ma minti si te prind,te halesc!Imi spui adevarul,iti fac observatie,te iert si cautam sa rezolvam situatia!Tu alegi!".Si cu asta am terminat coversatia pe tema asta.Se pare ca am avut succes,caci spune ce a gresit,chit ca o ia pe ocolite pana ajunge la adevar.Dar si eu ma tin de cuvant.
Cu chiulitul de la scoala...nici aici nu am probleme,inca nu s-a intamplat fara stirea mea...copilul asta al meu e exasperant de constiincios...serios!Poate va veni si vremea aia cand va chiuli cu colegii la vreo ora pentru un film sau un suc...dar chiar nu stiu ce voi face atunci.
Katy...ce alianta,draga mea?!Asta este discriminare in toata regula...club exclusivist si extremist in casa mea :"tata-fiica".In fiecare seara avem aceeasi discutie:"Hai Luana,treci si te imbraca-te in pijamale si hai in pat"."Nuuuuuuuu,ca nu vreau sa dooooooorm."Si intervine ta-su,asa....cica pe soptite de se aude pana la parter:"Eee,hai mai las-o si tu putin,ca e abia 9 jumate si inca e lumina afara".Asa ca zi si tu...ce succes sa mai am eu in fata fiica-mi?!Si argumentul meu ca dimineata eu ma chinui cu trezitul mandrei si alte cele...e un fel de vax albina...asa ca da,alianta functioneste!
Agho...chestia cu facutul temelor...am vazut si eu la Alex,in sensul ca il intrebam daca si-a facut toate temele si replica era ca nu,ca si asa nu-l controleaza...am luat foc atunci si la o cautare atenta socul a fost mare,ca baiatu' nu-si facuse temele de muuuulta vreme.Drept urmare a pierdut o jumatate de zi si le-a scris pe absolut toate.I-a convenit?Normal ca nu...ca prietenii lui sunau ca disperatii la interfon dupa el sa iasa la joaca si el?...teme,nenica...ca sa nu mai spun mistourile suportate de la prietenii lui pe urma....Cat priveste diplomatia mea cea gingasa...mi-e groaza,sincer!Nu stiu cum voi reactiona,caci eu sunt cam asa:merg frumos,vorbesc academic si extrem de politicos si respectuos si daca nu sunt inteleasa si se incepe procesul de convingere sa renunt la ideea pentru care m-am prezentat,repet din nou ce am de spus,la acelasi mod respectuos.Insa daca se insista in persuasiune si,mai grav,se mai ridica oleaca si tonul....pai nu mai raspund de mine...si de asta imi e groaza,ca imi vin in minte si pe limba niste cuvinte foarte grele care zboara din gura fara mine si in plus mi-e sa nu se lase si cu pumni in masa sau capete in gura,mai grav.Eu cam d-aia nu prea dau pe la scoala,sunt prea multi cei ce isi pot lua tocana gospodareasca de la mine si de cat se sa lase cu victime...prefer sa zic pas.'Oi vedea cum voi face...sper din suflet sa ma stapanesc pana imi vad sacii in caruta.
Andra...bag seama ca nu ai timp nici sa respiri...cand iti iei o pauza?!Copiii...mereu au fost mai cruzi decat adultii,nu au discernamant si imita adultii precum maimutele...plus ca televiziunea e cel mai mare pericol.Cred ca si Mariuca imita personajele de la Minimax sau Cartoon...Spor la treburi!
Miha....deci azi sunteti in shopping...ce fain!Pai eu stiam ca controlul la ochi se face o data la 6 luni...si noi i-am facut controlul lui Alex si intradevar au trebuit schimbati ochelarii...Deci distractie maxima la cumparaturi si la petrecerea de mutat!Pozele sunt tare faine,se vede treaba ca v-ati distrat la maxim,iar prichindelul ala e tare simpatic!
Fetelor,sa aeti week end super,va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
alma spune:
Imi pare rau ca am dat bir cu fugitii, dar am avut o perioada infernala. La serviciu nici gand sa intru pe net, am avut si cateva examene de dat, acasa n-am vrut sa mai deschid calculatorul, am si avut probleme cu el, l-am adus la serviciu sa mi-l aranjeze colegul de la IT. Sunt si un pic bolnava, insa in special foarte obosita. Incerc sa-mi fac timp sa citesc capitolul de la care am lipsit, urez toate cele bune celor care si-au sarbatorit zilele de nastere si sper sa-mi revin cat de curand, sa tin pasul cu voi.
Diana a dat ambele teze, la romana a gresit un pic si-am inteles ca-i mai scade doamna un punct pentru ca s-a intors la banca din spate ca a strigat-o o colega, iar la matematica a facut tot. Abia astept vacanta, nu mai zic cum o asteapta ea.
Aseara n-am vrut sa scap ocazia sa-l vad pe Goran Bregovic, a concertat in campania electorala la noi in Buzau, mi-a placut mult, nu mi-a venit sa cred cand am auzit ca are 58 de ani, nu-i dadeam mai mult de 42.
Sper ca sunteti bine, ca si copiii sunt la cote maxime si ca toate lucrurile sunt asa cum vi le doriti.
Va pup pe toate si va urez un weekend cat mai placut!
flower-power spune:
Fetele ,mercic ca ati impartasit cu mine experientele voastre in ale minciunilor sau minciunelelor ,scrisesem aseara ceva dar n-a vrut sa se trimita nicicum , se vede treaba ca asa a fost sa fie ,in felul asta am capatat mai multe sfaturi .E bine macar sa stii ca mai trec si altii prin asta ...Oricum ,de unde ,pe moment eram in stare sa-l trimit la profa sa-i relateze spasit toata patania ,am mai respirat o data ,de doo ori si am decis ca-i mai bine sa purtam un dialog cu el din care el sa inteleaga ca 3 capete fac mai mult decat unul singur si ca daca chiar considera ca tema aia nu era cazul s-o faca din cine stie ce considerente era cazul sa stim si noi ,gaseam eventual o scuza convenabila si nu mai ajungea sa nu mearga la ora .Noi am cam luat-o inainte cu chiulul ,la varsta asta inca nici nu stiu ce-i ala ...A avut si doo zile restrictie la calculator ...Munca in folosul comunitatii nu i-am dat inca ...Am zis s-o las pe data viitoare ...ca nu-mi fac chiar asa iluzii ca nu va mai exista
In alta ordine de idei are 9.30 la
romana si 10 la mate la testele finale ,nici nu ma asteptam ,dat fiind subiectul de la romana ...Apropos Agho ,parca ti-am mai zis vreau si eu subiectele de la romana de la evaluare finala ,pleeeaase !
Miha ,mi-a placut la tine la
banchet ,si-mi place ca oamenii sunt atat de deschisi .Astazi a avut si TB un soi de banchet la scoala .A plecat de dimineata costumat in print cu mantie ,coroana chiar si spada a avut ,i-a dus si unui coleg o palarie de bufon ,pe care o
are de pe la Disneyland ,din aceea de care poarta de obicei suporterii ..Aseara m-a anuntat cand s-a intors de la repetitia la piesa "Speranta nu moare niciodata ",ca trb sa duca 2 blaturi de tort cu cacao si simplu ca s-au organizat pe echipe sa faca torturi pt azi .S-au distrat de minune .
Au fost 4 echipe si deci 4 torturi ,blaturile erau gata taiate ,au insiropat cu zeama de la compotul de
ananas ,cirese ,capsuni ,porto ,kiwi ,fineti ,frisca ,i-am dat o gramada de decoruri...Au dansat de numa ,vreo 3 ore desi duamna le zisese sa-si ia si geografia si
desenul ...dar se pare ca
i-a trecut ...Apropos de organizare sau mai precis de lipsa ei ,grupa cealalta pana la urma n-au mai facut nimic la dramatizare ca nu s-au putut intelege Pacat ...Dar i-au privit si aplaudat pe ceilalti ,au venit si directoarele care au fost si ele invitate la torturi ,a venit si o inv de la o clasa paralela sa-i felicite pt rezultatul cel mai bun obtinut pe scoala dintre toate clasele de-a 4-a .in urma acestor testari s-a
stabilit ca vor fi clasa speciala ,vor invata dimineata .Luni merg la sedinta sa aflam diriginta ,profesorii si alte alea ...sa ne convinga sa nu plecam din scoala ...ce rez are scoala ,
cat e de buna ...Cunoastem...Trimit cearceaful sa nu raman iar fara el ...reclama asta ma dispera
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Neata fetelor,
Ieri am citit, dar n-am reusit sa postez. Despre micii haiduci, si eu zic ca au inceput-o cam devreme. Eu pana la liceu nu am stiut ce-i aia chiul, dar eram tare fericita cand imi venea randul sa fac de garda pe scoala. Ce vremuri, sa stai la usa scolii, sa saluti profesorii, sa te iei de elevii ce circulau in timpul orelor pe culoare, si sa suni soneria la pauze. Aici, stau linistita ca da tel de la scoala daca nu se prezinta la ore. Dar si orele sant de asa fel incat nu se poate chiuli de la o singura ora.
Aseara am luat cartea de istorie a lui Elliot la rasfoit. Toate aberatiile pe care mi le insira el erau citate scrise de Marx si Engels, cum ca societatea v-a fi fara politie, fara legi, din moment ce oamenii nu vor avea proprietate, deci nu or sa aibe de ce sa se bata... Asa ca de la o teorie din manifestul comunist, s-a interpretat ca asa a fost in comunism. Dar a venit bine discutia, ca inceput sa-i povestesc cum era in comunism.
Katy, Orizonturile lui Pacepa e o carte destul de dificila, nu stiu ce ar intelege un copil din ea. Eu o citesc in engl, ca asa am nimerit-o.
Pacat ca nu vii sa iei masa de sticla a lui mama, ca maine o sa o ducem la Goodwill. Si ca tot ai inceput cu masa de sticla, m-a apucat si pe mine remodelarea la dinning room. Dar nu cred ca se v-a intampla prea curand, ca trebuie sa facem investitii in landscaping in curtea din fata….
Agho, vezi cum santem noi fetele, stim ce vrem. Sa ne spui cum a iesit costumul.
Din ce spui de Andrei, vad ca si el are momentele lui, ca si Elliot. Baietii astia, cum lasi fraul un pic mai leger o iau pe aratura. Deabea astept sa vina vacanta de vara sa mai las hatzurile din mana..
MqqM – ce a scris Paul despre copilaria ta in comunism ? Zi, ca am eu presimtire ca e ceva memorabil....
Sa ne scrii cum a fost la recital.
Isabela, cum ti-a scris si Agho, fata ta da semne ca nu vrea la germ ca probabil nu mai intelege ce se preda in clasa. Poate ca daca ai putea sa o pui la meditatii si pe timpul verii, ar merge mai cu drag la ore. Nu stiu cat de mare importanta are limba germana ptr voi, si cat trebuie sa o impingi din spate. Eu vad de la ai mei, ca daca au probleme cu vreo materie, incearca sa sara peste, si sa faca cat mai putin... si atunci raman din ce in ce mai mult in urma.
Alma, felicitari Dianei pentru rezultatele bune. Pacat ca te muncesc oamenii astia la servici, ca noi iti ducem lipsa in colectivul virtual.
Andra, felicitari de cumparaturile facute. Rochia ai luat-o ptr tine sau pentru Maria ?
Mihaela, frumos a iesit la petrecere. Sa ne scrii si noua ce mancare ti-a placut cel mai mult, si poate vreo reteta noua, ceva. Profesoara voastra are o curte imensa. Sta la margine de oras ??? Trebe sa fie de cateva hectare. O adevarata ferma.
Mihaela trebe sa fie ocupata cu noul business, de aia nu ne mai baga in seama.
Mara, ce petrecere la scoala. Ideia cu torturile a fost nemaipomenita, simpla dar f buna... Dar pe tine de ce te bate gandul sa schimbi scoala ?
Ana, bafta, si sa ne scrii cum si ce ai rezolvat cu directoarea de la scoala actuala. Nu vad de ce s-ar pune de-a curmezisul, ca odata ce s-a luat hotararea de a schimba scoala, ce mai poate ea face ?? Dragoste cu forta ?
Sa nu uit sa va scriu cat de amarati santem noi .. .. . Din categoria, unde dai, si unde crapa.
Marti cand mi-a venit corespondenta de la scoala, prin dosarul negru, bag de seama ca Matei are inca o excursie anul asta. In ultima saptmana de scoala vor merge la Legoland. Matei e innebunit dupa lego-uri, face din ele tot felul de constructii, rachete, avioane . . . La Legoland nu am mai fost de vreo 3 ani. Asa ca era tot entuziasmat de excursia asta. Ma uit la notele pe saptamana precedenta, discutam unde putea sa faca mai bine. In incheiere, iau invitatia de la excursia la Legoland, si ii zic lui Matei - « Vad ca mergeti la Legoland, a, si vor 20 de dollari, pai nu stiu Matei daca vom avea atatia bani sa dam... « Eu am aruncat vorbele, in gluma, fara sa gandesc ca Matei ma ia in serios. Acu 2 zile, vine Matei acasa, si ne povesteste cum i-a zis profesoarei (probabil plangand) ca nu avem bani sa-i dam de excursie. Profesoara i-a zis sa nu fie suparat, ca are clasa bani sa acopere pentru el ... Binenteles ca a doua zi l-am trimis cu hartia semnata si banii in plic... Nu am avut timp sa vorbesc cu profesoara, sper sa nu ne trezim cu donatii de mancare la usa.... A, si nu e tot. Asta a fost in aceiasi zi, cand l-am trimis pe sot la scoala sa-i cumpere pantaloni de uniforma lui Matei, si nu avea cash cu el (checkurile le tin eu), si a vrut sa plateasca cu credit card. Aia nu primeau credit card, asa ca i-a dat doua perechi de pantaloni pe datorie, si i-a zis sa plateasca cand o sa aibe bani .. ..
Va doresc un week end bun, placut si insorit.