Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ceska, ar fi cam 145 euro...hmmm, e acceptabil. daca il laudat toate ma gindesc serios sa-mi cumpar.
cu borcanelele ai dreptate. sint cam 3-4 lei unul mic. adica aproape 1 euro. asa ca eu am sa gatesc pt bebe...borcanelele le om folosi numai cind plecam de acasa.

quote:
Originally posted by ceska777

Anca.b,
Dana are dreptate PrimaPAPA Diner de la Peg Perego e f laudat si pe merit. Eu aici l-am luat de pe net cu 139,-EUR si 4,95eur transport. Il gaseam poate in magazin si ceva mai ieftin. 531RON mi se pare mult!!!! La fel am auzit de preturile la borcanele. Si aici sunt mai ieftine, cele simple pe la 0,45/0,55 eur iar meniurile pe la 1,05eur parca. Borcanelul de 190g era 0,85eur. UF!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ema, eu am facut rotarix-ul. prima doza la 3 luni. urmatoarea o fac saptamina viitoare cred, sau peste doua saptamini. depinde cum ma cheama medicul...nu a avut reactii adverse...la mine era obligatoriu sa il fac pt ca va trebui sa-l duc la cresa/gradinita destul de repede.

quote:
Originally posted by emabucuresti

Gatta nu am indraznit mai ales pt ca mai erati cu o familie.Si nu am vrut nici sa intrerup sedinta foto!Pupici Sarei si va doresc sa scapati repede de orice suspiciune privind infectia!
AncaDiana in jur de ora 16.See you!
Iulia wow o sa aveti dintisori noi nouti!Sper sa iasa usor si sa treaca repede fetei febra.Nush c sfat sa-ti dau, noi mai avem.Aaa, inel gingival refrigerant maybe?
Ereena ce mai faceti tu si Mateiut?Tine-ne la curent cu progresele frumosului!
AncaSoare am vazut pozele, este un bucalat dulce kupilul,avem si noi trcou polo dintr-acela vernil, dar la voi se asorteaza cu culoarea ochilor,frumos!
Fetelor, faceti rotarix-ul la 4 luni?Eu inca nu m-am hotarat si nu mai am mult timp de gandire.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

multumesc gineette

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ancab multumesc, retinusem ca tu l-ai facut, stii ca eram nemultumta ca nu mi l-a mentionat doctora si a trebuit sa aflu de el de la voi.Vreau sa vad care e trendul, Miri stiu ca i l-a facut lui Sacha, la ei este probabil obligatoriu, dar alte fete ce parere au de el?
Patru luni este limita maxima e varsta de la care se face prima doza, din ce am citit la glaxosmithkline(sau cum s-o scrie) pe site.De aceea nu stiu ce sa fac, caci ne apropiem de 4 lunite. Monica doc am vazut in slide pozele, si am admirat inca o data pe Tudoras frumusel si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uf! abia ne-am calmat....
am fost la plimbarea dinainte de pranz,ne-am intors. Pe cand adunam toate lucrusoarele din carut (Benji era in marsupiu) sa urcam sus simt miros de ars. Dar urat de tot, fum nu vedeam. Nu era de la noi din casa. Urcam, il dezbrac pe Benji scriu un mesaj voua (copilul in centrul de activitati) tot imi mirosea a ars. Mai deschid usa sa vad daca nu e din casa scarilor, apoi in bucataire simt si mai tare mirosul....venea pe geamul rabatat din vecini. Noi stam la 3, la mansarda si vedeam cum din acoeprisul vecinilor mai jos de noi ies rotocoale de fum. Inchid geamul verific sa fie inchis si in dormitor la Benji, sun sotul.Care sot e politist; ii explic. Nu imi venea sa il las pe Benji singur in casa sa fug 5 min la vecini dar m-a trimis sa vad ce e, un incendiu in casa vecina nu e de gluma. Pun copilu in patut sa nu aiba de unde sa cada, fug in strada vad ca acel fum gros in valatuci si rau mirositor vine dintr-un cos de incalzire centrala din ala din aluminiu. Hm, stiu ca alea nu fac fum! Ma intorc in casa, benji marait, il schimb uit sa il sun imediat pe sot. Ma plimbam cu BEnji prin casa cand aud sirene de pompieri. Benji incepe sa urle efectiv si el mai tare ca sirenele (v-am zis ca l-a apucat urlatul in strada cand a auzit clopotele bisericii). In fine vad pe geam cum astia nu stiau unde sa mearga, deschid geamul le strig ca putin mai jos urmatoarea casa pe stg. Afara vecini, iese lumea la geamuri. Dupa 5 min in strada erau 3 tulumbe de pompieri si ajunsese si politia! Si imi suna un tovaras pompier la usa daca eu am chemat pompierii?! Aveam poate de gand, Benji insa mi-a distras atentia. Zic poate sotul ca l-am sunat sa ii zic ca iese fum de la vecini din acoperis. Zice dl, haideti jos va rog. Am iesit in casa scarilor cu benji in brate. Jos pompieri si o politista: daca eu am chemat pompierii, repet probabil sotul. Agitatie, lume. Urc, sun sotul: el ii trimisese ca eu nu am mai sunat inapoi si oricum trebuie verificat de unde vine fumul. Benji f agitat abia s-a calmat. Am vazut cum pe geam in capatul strazii inchise de politie ajungea vecinul:o mutra disperata rau. Cred ca nu e fain sa te sune politia la lucru. Intre timp au plecat si politie si pompieri ma asteptam sa mai vrea sa vb cu mine, ca i-am alarmat degeaba. A fum mai mirosea si dupa ce au plecat. Acuma cred ca a inchis vecinul centrala!!!! Era oricum nasol un incendiu in casa vecina tot fumul venea in sus la noi, unde era sa fug cu un bebe? Poate il cearta pe sot! Oricum dupa ce se trezeste Benji il sun sa afle ce a fost de fapt, care era cauza fumului. UF!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ceska bine ca n-a fost incendiu!Ce sperietura trebuie sa fi tras, of Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Cand e de bine, cu urari, toate cele, cum sa ma supere?

Oricum, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine!

quote:
Originally posted by stoisor

imediat se trezeste terorista lu mami...nu am apucat sa citesc mare lucru....dar
Creato felicitarii pt aniversare si la mai multi anisori fericiti
stiu ca nu te supara intarzierea

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Ca sa zic, nu prea conteaza, si o sa-ti explic de ce. E carutul nasicului Mariucai, prietena mea mi l-a dat, ca a zis ca inca e bun si sa nu mai cumpar. Deci e vechi, d-asta am zis "de astea noi". Oricum, e un carut excelent, de la Miniblu.

Noi am avut noroc, ca am salvat o gramada de cheltuieli, prietena mea mi-a dat o caruta de chestii!!! Ce sa-i faci, daca a nascut ea prima

quote:
Originally posted by emabucuresti

Creata ce model de carut aveti voi?

Creata 1 cu Creata 2
www.ringo.com/photos/album/photos.html?albumId=42971450" target="_blank">Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Louiza, noi nu prea am tinut strict traditia. Adica, nasa a cumparat 2 trusouri - pentru botez si pentru baita de mir de a doua zi, prosop, o lumanare, panglica, scutec, ulei. Noi am adus sapunul (ca ea il uitase acasa), eu am cumparat cruciulitele de pus in piept. Iar ei i-au facut un cadou - o cruciulita din aur alb. Si au platit biserica, ca nasul a tinut mortis. Eu am vrut sa o platesc, cand m-am dus sa stabilesc ora si data, dar prietenul nostru a zis sa nu cumva sa o achitam, ca se supara rau.

De tort eu nu stiu... oricum nu putea sa il plateasca, ca la noi a fost in meniu... fiind un meniu special... ma rog, dar oricum nu stiam de aceasta traditie. Pana la urma, eu zic sa stabiliti de comun acord ce trebuie cumparat, sau dupa ce traditii va ghidati.

quote:
Originally posted by anca.b

Louisa, depinde de obiceiurile fiecarei zone. la mine nasa a cumparat tot: hainute pentru copil (de la body, la papucei, costumas, caciulita, etc), prosop, luminare, cana pt botez, panglica, o bucata de material pt pus copilul pe masa preotului, o bratara cu numele lui. in schimb eu am cumparat tortul. in alte zone nasa il cumpara si pe asta. nasul a platit si preotul la biserica.

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Neata fetelor, am si eu o intrebare ca am imptresia ca, cam toate va-ti increstinat clopoteii, l amine nasii nu au mai botezat, ca de fapt suntem singurii lor fini ca suntem de aceasi varsta adica foarte tineri (sa ma laud si eu) asa si nasa nu stie ce trebuie sa cumpere vreau si eu o lista daca stiti va rog si mersi mult

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Creata 1 cu Creata 2
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzici.

Noi acum ne-am trezit.AJ sta in patutul lui si se joaca si "vorbeste" cu jucariile.
Mami citeste ce-au mai scris zuzicile.Ar bea o cafea, dar... ii e lene sa si-o prepare.

Ellenuta, oricand sunteti bineveniti. Desi e destul de departe New York-ul si Miami de noi, exista chartere care va aduc pana aici.
Dar, daca aveti 3-4 zile in plus, sa zburati incoace, atunci nu-i nici o problema.
Natalia, pup Stefanita mica si vioaie.Drum bun la Oradea.Am si eu acolo o matusa.
Tina, felicitari pentru crestinare. Cat despre rude, hai nu mai fi suparata.Eu tocmai din cauza de "neamuri proaste" nu am facut nunta "traditionala". N-am avut chef sa chem pe niciunul. Am facut cununia civila, si mi-am chemat cativa prieteni. Am fost vreo 25 de persoane cu totii , la un restaurant. Si nici nu am vrut cadouri.Doar flori, daca tineau neaparat sa ia ceva.

Ma chinui de o jumatate de ora sa termin de scris mesajul acesta.Intre timp am fost la AJ sa ne jucam si sa-l filmam cum se juca el si cum vorbea. Iar acum papam, si cred ca dormim curand , ca suntem obositei.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput