Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
grati.ela spune:
Alina, Doamne ajuta sa va implinitzi visul!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Laura Ioana spune:
Honey multumesc mult, draga de tine ce filmulet ai facut! Esti o scumpa! Si ce sotz cooperant ai Din pacate eu nu am scaun cu baza, uufff! E enervant! M-am bucurat ca-I ieftin si uite ca-mi face figuri!
Ancab o s ail mai inspectez.
Ereena sar’na pt poza. Cea cu manualul nu o pot deschide. Deci exista si cu centura prinsa peste picioare. E aiurea rau, nu se poate misca bietul bebe!
Stancutza a fost, intradevar, mai maraita, dar nu f tare. Noaptea-mi doarme fara sa se trezeasca o data, dar mi-a facut un pic de febra atunci dupa vaccin, cred ca asta era motivul Am fata maaareee!
Roxana, da, io i-am vazut in dimi asta! Deci sa cumpar ceva frumos, da? OK Sigur eram geloasa daca vedea altcineva dintisorii primul!
Grati chiar ca am o domnisoara dea cum. Cica tre sa-i periez dintisorii
Alina iti tin pumnii sa aveti casa mult visata!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Ereena spune:
laura i , eu stiu de la bunica mea , cine a vazut primul dintisorii trebuie sa ii cumpere o hainuta alba si bine imbracata ,sa aiba dintii albi si sanatosi. eu zic sa ii cumperi iubitului iepuras ceva dragut si sa o inveti sa se spele pe dinti de mititica,ca doar asa ii va avea albi si sanatosi :-))))
alina t , eu zic sa va adunati toate resuresele fizice ,psihice si banesti si sa nu pierdeti apartamnetul. noi am muncit enorm pt apartament, 14 ore pe zi amandoi timp de 3 luni si jumatate dar am reusit sa luam creditul .bafta multa .acelasi lucru l-am dorit si eu , ca matei sa aiba camera lui
Irina de Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
alinaatudor spune:
Grati.ela
Stancutza...venim si noi la picnic...oriunde...
Am vazut cateva poze ale Sarei de Gatta de la botez...superbe...
Mai vroiam sa va spun ceva...Stefy are 6700 gr..la 4 luni implinite ieri...eu zic ca e bine..s-a nascut cu 2700..deci a luat fix 1 kg pe luna..ce bine a fost la Ploiesti unde nu am avut cantar..si timp de o luna nu am cantarit-o...a fost totul asa...linistit..nu va povestesc ce trafic..mai fetelor...se mai aglomereaza uneori asa ..la orele de varf..dar in rest...o feerie...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Ereena spune:
laura i , da cautare google INGLESINA – SCAUN AUTO HUGGY EVO si te duce direct la pagina respectiva
Irina de Matei
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
alinaatudor spune:
Lura, Ereena..multumim de incurajari..Off..este tare greu...adik...sper ca toate sa ne fie favorabile si sa reusim sa il luam...acum trebuie sa depunem adev la banca sa ne preacorde creditul..apoi tre sa dam avans proprietarilor..pana vin toti banii..iar avansul il luam imprumut..ca v-am zis ..nu avem strans nimik..off...artificii..artificii..sper ca toate sa iasa bine si sa ne linistim
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by stancutzaquote:
Originally posted by Lala_D
Alina poti sa ii dai linistita a doua zi mai mult din piure. Andrei adora borcanul ala cu morcov si mar si acum papa unul intreg la o masa , adica 125 gr cat are. Prima data a mancat 10 lingurite, a doua oara jumatate de borcanas iar din a treia tura pe tot.
Dupa asta a facut un pic nazuri la baby carrots desi era primul introdus dar oricum l-a mancat.
Ce i-a mai placut enorm si imoaie scaunul este borcanul cu fructe si cereale de orez de la Hipp care desi e mare a mancat ieri jumatate odata , adica 100 gr.
Noi nu am avut probleme la introdus mancarea, le accepta foarte bine si s-a comportat exemplar. Daca voi nu aveti un fond alergic putin probabil sa dezvolte ceva piticuta, mai ales ca acum e marisoara.]
Lala, intreb si eu: daca Andreiutu' papa asa bine mancarica "adevarata", nu isi scoate mesele de lapte? Si daca da, e ok sa-si scoata din ele? Si inca ceva: ai remarcat vreun progres in directia sunculitelor lui de cand ii dai diversificat? Mie mi-e frica sa incep, ca sa nu se subtieze gazuta si mai mult decat e deja...
Virgo, imi pare rau pt pumnisorii insangerati ai lui Caz ochiosu' . Sofia isi roade pumnii cu nerv doar cand e suparata ca nu poate adormi. In rest ii roade prieteneste :-) fara traume, adica :-) Inteleg ca la Caz nu au mers nici inelele de dentitie?
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Toata mancarica o dau printre mese, mai precis intre masa de lapte de la ora 13.00 si cea de la ora 17.00 primeste castronelul cu mancare. Nu am de gand sa ii scot nicio masa de lapte cel putin pana la 6 luni. El are acum 5 mese de lapte, uneori chiar 6 de aproximativ 150 ml fiecare.
Si da, de cand cu diversificarea a papat mai bine si laptele si se vede si pe cantar, adica mam reusit sa punem si noi 110-130 gr pe saptamana, el care in ultima luna pusese cate 40-50 de grame/ sapt . Sunt multumita.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Alina (tudor), felicitari pentru visul implinit!
Succes la amenajari ; cat despre credit, stiu ce inseamna (si noi avem pielea'n saramura 30 de ani), dar nimik nu se compara cu faptul ca va fi a voastra.
Laura_I, asa se zice: cine vede primul dintele, tre' sa cumpere ceva (hainute, jucarii sau ceva pt bb).
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
anca.b spune:
Acum l-am hranit pe micul terorist! e in patutz si "povesteste" cu gizele de la carusel! sper sa adoarma un picutz, ca mi s-a parut agitat.
La multe lunitze!:
Albert (de Danonique)
si David (GinaM)
Alina, succes cu apartamentul. e un sacrificiu mare de tot, eu nu mi-am luat nic pantofi doia ani, pina am strins banii de avans, insa a meritat. sa fim singuri, in casa noastra, sa aiba bebe camera lui.
Miri, feliciatri pentru masinutza adusa acasa. curind o sa-ti calc pe urme. mi-a zis sotul ca unul dintre prietenii nostri nu mai are nevoie de o daciuta de prin 88 si mi-o doneaza. numai buna de "aprofundat" tainele condusului, ca masina noastra nu o primesc pe mina prea curind.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
alinaatudor spune:
Ginette...ar fi bine sa se fi implinit deja..dar inca asteptam..asteptam ok-iul de la banca...
Fetelor..eu nu stiu cum faceti voi de strangeti bani..ca la noi in casa zici ca e o gaura neagra...si nu suntem cheltuirori ..adik.nu imi iau zeci de haine...nu iesim la restrante si baruri frecvent..nu stiu pe ce naiba aruncam banii...oricum..vom avea 26 de milioane rata la casa dc ne ajuta Doamne Doamne sa luam creditul..asa ca ..de restul ce sa iei...scobitori..sper macar sa ii pot lua piticei cele necesare si sa nu simta recesiune
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste