Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 14

miri_mik spune:
buna dimineata:)
ceska si eu sunt curioasa ce ursitoare sunt:)
stancutsa, pusici.
ellenutsa... poze cu mashina zici... ieri ama dus-o acasa. conduceam in "fundul" lui domnul sots. am facut o gramada de magarii, toate ale mele... am calat motorul de 4 ori in 5 km pt ca nu vazusem ca dupa un demaraj in panta n-a "cazut" de tot frana de mana... am ratat un semafor de-a dreptul roshu ca tipam la domnul sots (asta in alta sectiune de durm unde eram impreuna) si asa mai departe. la final am parcat-o, dumnezeu stie cum am reusit. si-acu mi-e frica s-o iau din loc. astept sa vina o prietena de-a mea s aurc cu ea in mashina sa-mi dea curaj. desi cred ca e putina inconstienta, dar tre sa-mi dau greata...ma rog... urasc sa ma simlt netoata netoatelor.
s-apoi azi noapte... un cosmar in toata puterea cuvantului: sacha s-a trezit din ora in ora:( a supt putin, prost si spre culmea nervilor mei:( la 4 dimineata n-ammai rezistat, i-am dat un bibe. a baut 100 de grame cred, poate nici atat, si la 6 era deja din nou in picioare. o fi fost din cauza adrenalinei cum am condus aseara... orishicum, pe bune, ma lasa rabdarile. bun, sa spunem ca-s intoarsa pe dos si de aia...
va pumpizez...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

gabrittza spune:
multumim ca ne-ati vazut pozicile!ne-am rosit de atatea laude!
gabrittza si
Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">poze accesorii nunta/botez
poze mami,tati si Daria
povestea nasterii
poze Daria noi
asa creste Daria

stancutza spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
buna dimineata:)
stancutsa, pusici.
s-apoi azi noapte... un cosmar in toata puterea cuvantului: sacha s-a trezit din ora in ora:( a supt putin, prost si spre culmea nervilor mei:( la 4 dimineata n-ammai rezistat, i-am dat un bibe. a baut 100 de grame cred, poate nici atat, si la 6 era deja din nou in picioare. o fi fost din cauza adrenalinei cum am condus aseara... orishicum, pe bune, ma lasa rabdarile. bun, sa spunem ca-s intoarsa pe dos si de aia...
va pumpizez...
Si noi pupam voiniceii si mamica soferita :-) Eu cred ca Sacha simte ca o sa pleci la munca in curand si de aia te zapaceste :-) Deci trezirile lui din sapt anterioare erau de foame de fapt, din ce spune pediatra? Nu de sete, nu ca sa strigi tu "prezent!" ci de foame? Dar azi noapte ce-o fi fost? Uite dileme si la voi...
Stancutza,

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Laura Ioana spune:
Lume, lumeee! Thea are DOI dintisori!!!
Azi i-am vazut...intai unul dintre ei, am anuntat toata familia apoi l-am vazut si pe al doilea (nici nu ma uitasem dupa el, la inceput, ca nu credeam ca-i pot iesi 2!) si iar am anuntat familionul
. Se vad bine, bine, adica au iesit klumea!
Sunt asa de fericita, de-mi vine sa tot tzopai!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

ginnette spune:
Ciao fetelor,
Intru doar sa urez sarbatoritilor de azi:Albert (de Danonique), David (GinaM), Simon (de Littlebig), Alessia (de Andrada), Alexandru (de Adrianayo) si Natalia (de Alexia28)
SA CREASCA MARI, SANATOSI SI NOROCOSI!
Am citit "in diagonala" ca am o dimineata infernala la munca .
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

stancutza spune:
Laurici, felicitari! Ce Theuta mare ai! Scumpa de ea! A fost mai maraita in ultima vreme, ai observat ceva neobisnuit?
Gagici din Bucuresti...referitor la subiectul PICNIC, daca ne hotaram...ca sa va ajute sa va hotarati :-) asta e locul pe care l-am ochit eu in Tineretului: POIANA
E la cativa pasi de Polivalenta. Ce ziceti, ne organizam? Chiar daca e sa fie alt parc, nu ma deranjeaza, oricum eu propun fie mai dimineata (11?) sau spre seara (dupa 4), in functie si de cum se anunta ziua respectiva. Dar...cine vrea sa vina???
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

ginnette spune:
LAURA_I, , deja doi??? Pup fata si sa n-o doara, in continuare.
Cine i-a vazut prima (banuiesc ca tu) sa cumpere ceva frumos la fata!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

virgo spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Virgo, imi pare rau pt pumnisorii insangerati ai lui Caz ochiosu'. Sofia isi roade pumnii cu nerv doar cand e suparata ca nu poate adormi. In rest ii roade prieteneste :-) fara traume, adica :-) Inteleg ca la Caz nu au mers nici inelele de dentitie?
Ciuciu , nu vrea nimic ! Nici suzi , nici degetul meu , nika . Pumnul , dom'le , pumnul !

alinaatudor spune:
Buna fetele....
dupa o perioada de absenta m-am intors la Bucuresti..desi nu pentru mult timp..sper...
Nu am citit in urma..nici nu stiu cate capitole am ratat...cred ca nu voi avea timp decat sa rasfoiesc...am ratat ziua lui Mitsu..si am fost o vaka ca nu am sunat-o...cred ca am mai ratat dintisori si alte impliniri ale mamicutelor...dar dintisorii Theei nu i-am ratat..bravo..sa fie sanatoasa si mancacioasa...
Noi suntem bine..Stefy este o rasfatata..nu vreau sa incep prin a ma plange....sa zicem ca toate sunt bine..frumoase...suntem foarte agitati..vrem sa ne cumparam apartamnet in Ploiesti...am fost si am vizionat mai multe..unele mai frumoase..altele mai nasoale...ideea e ca am ales unul..care de cum l-am vazut ..ni l-am dorit..si este 100 000 de Eu..3 camere renovat plus mobila si utilitatile in bucatarie..adik aragaz, cuptor..hota..ma rog...termopan peste tot..ioar suparafat este in jur de 90 mp..adik e mare pentru ce apartamente sunt pe piata la banii astia...asa...l-am vazut..ne-a placut..acu incepe super agitatia..speram sa reusim sa luam credit pentru toata suma...ca nu avem nici o letcaie stransa..ne ajuta ai mei sa punem ipoteca si pe apartamentul lor..deci..ne bagam in kk..dar speram sa iesim curand din el...oricum..trebuia sa taiem pisica in 2..ca nu se mai putea cu chirie intr-o garsoniera..plus ca si baba nosatra vrea sa vanda curand...asaaa..m-am descarcat un pic..
ar mai fi multe de spus...adik..despre starea mea psihica..agitata cu vise si sperante ca in sfarsit dupa 3 ani in care ne-am chinuit ..ma rog..hai ca nu exagerez chiar asa..3 ani in care am stat la camin si in chirie...acum sper din suflet sa avem casuta noastra...Sper din suflet sa ne ajute Dumnezeu...visez la momentul cand stefy va avea dormitorul ei..frumoss..ea va fi feriita printre mormanele de jucarii...sunt nebuna..dar numai la asta imi sta gandul...
va pup pe toate si sper ca de acum sa citesc mai mult din ce scrieti..dar e posibil sa ratez multe mesaje caci alergatura abia acum incepe...
Poze cu ingerasul
Fetze de ingeras
POZE DE LA BOTEZ
Ingerasul creste

grati.ela spune:
La multe multe lunitze fericite bebelushilor sarbatoritzi astazi: Albert (de Danonique), David (GinaM), Simon (de Littlebig), Alessia (de Andrada), Alexandru (de Adrianayo) si Natalia (de Alexia28)[s]
Theiutzei pentru cei doi dintisori! Are mami domnisoara deja!
Miri si Tudor are nopti in care tzocane la tzitzi la 2 ore...avem doua alintaturi. Cat despre soferie...al meu sotz asa ma stresa la inceput incat am renuntat la a-l avea alaturi si am plecat singura prin Bucuresti...asta sambata duminica devreme...notam in carnet intersectiile, cum tre sa ma incadrez si mai ales notam greselile. Succes!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/