praline belgiene (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

La multi ani pt Bianca
Morgane, sa va traiasca fata, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti!
Iar pe voi pralinutelor va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Draga Lucica, La Multi Ani Biancai, sa va traiasca, sa fie fericita, sanatoasa si iubita !!!! Sa fiti mandri de ea!!!

Pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Luci,La Multi Ani Biancai!!!!Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!La cit e de frumoasa,tre sa aveti mare grija de ea.Va pup si ma bucur mult ca ti-ai mai revenit,ca ai luat o decizie, si sper din tot sufletul sa va fie bine!
V-am pupat pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Nina, eu nu imi fac ganduri cand termin cu meseriasii, eu sper sa vina in primul rand
Mi se pare foarte dificil sa angajam pe cineva, nu stim pe cine, firmele ne evita pentru lucrari mici, "meseriasii" sunt greu de gasit. Asta vara a trebuit sa montam chiuveta din baie cu cineva si am incercat si eu ca omu sa sun la o firma de instalatori din sat de aici si ghici ce m-a intrebat "dar dumneavoastra cine sunteti doamna?" si foaarte ofuscata de olandeza mea stricata, offff, pana la urma am gasit un "nea" care ne-a facut treaba la negru si asa am putut si noi sa ne spalam pe fata ca oamenii, nu la dus!

Melina, referitor la chirie parerile sunt impartite si folcloru e mare. Noi anul trecut cand am inchis contractul de chirie am fost speriati de diversi ca nu o sa ne primim banii de garantie inapoi decat ciunti ca proprietarii cauta sa se lege de orice aspect numai sa opreasca din ei. Totul a fost super ok si am primit toti banii. Cica in cazul caselor mai vechi unde deja iei nereguli ti le-ar imputa la sfarsit. Insa nu e pe factura, caci asa cum bine ai remarcat proprietarii cam fac singuri si sa nu te mire ca si tu o sa faci la fel caci aici costa al naibii sa angajezi o firma cum zici tu. Noi pentru sufragerie numai sa puna o hartie pe pereti si pe tavan pe care noi o vopseam ulterior ne-a cerut 2200€!!! si nu stam la castel pe valea Loirei, daca intelegi ce vreau sa zic.
Voi sa cascati ochii ce luati, daca vedeti nereguli le raportati la agentie imediat si cam atata. Si sa aveti o relatie cordiala cu proprietaru, ca nevoie de ajutor veti avea.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani, bianca! lucica, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa! va pupam muult; m-am tot gandit la tine

fete, mercic mult de urarile de sf elena.
mah, am citit tot dar e varza-n capu' meu; nu mai stiu cine ce a facut, deci nu pot raspunde.... va pove la gratar de ce-s asa

hai, ca am inceput mesaju acum o ora
tre s-o tai la cumparaturi, ca am frigi cam golas

va pup pe toate
melina, tu nu poti veni la BBQ?
a
mi-am adus minte

poate vine si-o amica de-a mea, din ro, cu sotu'. inca nu stiu sigur
nina, trece-i si pe ei, asa, orientativ
diana-2

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

" La multi ani" pt Bianca si sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa este.

Pupici la toata familia.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Bianca, LA MULTI ANI fetita, sa fii fericita si sa ai noroc in viata!

Lucisor, sa-ti creasca mare domnisoara si sa va umple de bucurii multi ani de acum inainte.

Pupici si distractie placuta,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Doamne ce mandra trebuie sa fii Lucico!

sa fie sannatosa, frumoasa ,iubita. mult noroc ii dorim ! pup

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Happy birthday to you, happy bithday to youuu, happy birthday dear Biancaaaa, Happy birthday to youuuuuu !!! 1000 de ani sa traiesti, frumoasa, sanatoasa si fericita!

Noi suntem mari biciclisti, acu iesim in fiecare seara de nu ploo in parcul de langa noi toti 4 en velo! Uite cam asa aratam!

Pupici!

Melina,da-mi un sms/mesaj/ceva cu tel tau si te sun io!

Miricu, fu' bune germanismele? S-a suparat mamica ta pe mine ca luai di ce nu trebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

gelukkige verjaardag bianca! mag je vandaag stralen en in een zee van liefde pret en verrassingen zwemmen. je bent maar in het begin van het leven toch denk ik dat er iets specials in de toekomst op je wacht. geniet van deze dag -of avond - omdat iedereen -ten minste van deze forum - evkes aan jij denkt:) en het is echt tof! La multi ani!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput