praline belgiene (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Am revenit si eu de data asta aproape conopida dupa ce-am fost varza...

Ieri am comis-o fratilor, am trimis pasagerii gresiti la Heraklion....am crezut ca o sa cada cerul pe mine cand am auzit colega 'cine l-a checked in pe Janssens si Maren ca astia sunt acum in fatza mea???'....la mine venise alt Janssesn (care dupa cum aveam sa aflu ulterior e unul dintre cele mai comune nume flamande)si nu m-am mai uitat la al doilea nume am dat enter si i-am trimis in Grecia....din fericire s-a putut rezolva la gate dar buna lectia am mai primit ieri!!!!!

Lucica, veste buna!!!!Ma bucur pentru voi si distractie placuta la Monaco (daca nu mai aveti timp intre timp de ikea)!pupi

Antoanella, joi si miercuri sunt in aeroport dar de dimineatza de la 5 respectiv 8 pana pe la 12 respectiv 16....banuiesc ca joi nu ne putem vedea dar daca miercuri vine avionul devreme viu sa ne cunoastem:)!

Bepii, in seara asta e finala de la eurovision! Romania incepe!Week-end placut, papa

Rorutz, pupici!!!!

Arde-i, la ce te referi cu restrictionarea pietei de munca pt romani??Pupi la Vladone, sper ca e bine!!!

Carmitz, iti arat brento ma daca promiti ca nu te sperii, oricum o tot caut prin oglinda pe Oana de dinainte si s-o dussssssA, vezi ca lectiile tale de condus au prins bine?!:)mercikes !!

Scumpi, ce face gaga? Da cu sutul sau nu e prea fotbalist:)?!

Mirik, fata te descurci f bine!!!!Altii stateau cu masina-n fatza casei si se duceau la job cu trenul sau o rugau pe Carmen sa conduca ea......tu ai curaj cap si dexteritate, tre sa mai faci rost doar de experientza si gata!!!!!!!!!!:)

zmuahhhhhh pt toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oana: da e mai bine amicu meu!!!merci
romanii acum nu au dreptul de a munci legal in belgia .. numai soti/sotii, independenti si cei ce au meserii in penurie. belgia anuntase ca romanii vor putea intra in drepturile lor a cetateni ai mult iubitei europe de la 1 ianuarie.. adica vor putea munci legal aici. acum au dat inapoi.. trebuie sa-i multumim italiei! sau mai zis tiganiadei!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
belgia anuntase ca romanii vor putea intra in drepturile lor a cetateni ai mult iubitei europe de la 1 ianuarie.. adica vor putea munci legal aici. acum au dat inapoi.. trebuie sa-i multumim italiei! sau mai zis tiganiadei!

si tin restrictiile pentru toate meseriile? eu stiu ca in acest moment romanii nu pot muncii in BE decat cu permis de munca. noi lucram in informatica si si aici e necesar permisul de munca - care se obtine mai usor, dar e musai.
la polonezi au ridicat restrictiile la anumite meserii, au o lista. stiu sigur caci am o prietena poloneza care lucreaza in horeca.

Nina, imi pare rau si imi cer scuze dar nu mai putem veni duminica. Ne cacaim de cateva luni sa ne ajute cineva la fundatia casei de gradina si acuma am gasit niste conationali care cica ar putea veni duminica viitoare. Imi pare tare rau ca nu mai venim si sper sa nu stam acasa degeaba.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai despreasta vorbeam.. despre permis de munca..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bonjourici.

Ofofof, viata mea, nu mai apuc deloc sa scriu la fetele mele dragi.Noi suntem bine, la serviciu e mai bine, chiar m-a laudat sefu' meu vineri.

Duminica viitoare cand va vedeti voi la BBQ noi mergem la Aqualibi,invitati de DHL, copiii abia asteapta.

Lucica, m-am gandit la tine, chiar daca nu am scris, te pup si sper sa-ti fie bine!

Rorutz, multa sanatate si ai grija de tine.

Iar tre'sa fug dar va pupam pe toate pralinutele,sper ca data viitoare sa am mai mult timp de scris. !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna dimineata dragi pralinutze!

Lucica ma bucur ca ai luat o decizie, iar acum te simti ceva mai bine; este greu sa ne convingem care ar fi fost cea mai buna hotarare, este greu sa nu ne intrebam cum ar fi fost daca alta era decizia....dar cel mai bine este sa incerci sa alungi asta din minte; gandeste-te ca ceea ce ai hotarat este calea pe care vrei sa o urmezi si implica-te pozitiv 150%. Multa bafta si mult curaj, rasplata va veni.

Ror ma bucur mult ca te simti bine acum si, dupa cum spuneau si fetele, bine ca l-ai scos; acum mi-ai dat si mie idei, caci am si eu unul in gat de cativa ani, care ma tot jeneaza....probabil ca voi face si eu la fel; multa sanatate si resfata-te !

Ardeiash bine ca se simte mai bine Vladut, multa sanatate in continuare; legat de dreptul la munca, intradevar este o veste proasta, speram si au ca de la 01.01.09 sa nu mai avem nevoie de permise de munca....dar parca mi se parea si mie destul de necrezut pe de alta parte...

Nora ai vazut ca este bine pana la urma ! ma bucur pentru tine, si sper sa iti transformi postul intr-unul permanent (daca iti doresti si tu, bineinteles!);

Oana draguta patania, dar intradevar cred ca ai tras o super sperietura; ce nu inteleg eu, este de ce in continuare atat de multi oameni sunt inca legati ombilical de acest check-in facut la ghiseu, si nu folosesc fie on-line check-in fie la automat? Nu ca as vrea sa se desfiinteze posturile voastre, doamne fereste, dar cand vad cozile acelea mari la linii aeriene care mai si fac check-in la gramada, pentru toate zborurile, atunci ar fi cu atat mai indicat; dar este parerea mea, si nu ca as atenta la utilitatea job-urilor voastre Eu de regula fac check-in-ul on-line si ma scuteste de aproximativ 30-40 min, ceea ce este super mai ales la zborurile de dimineata, cand poti dormi mai mult;

In rest, abia astept sa ne vedem duminica; Nina daca te pot ajuta cu ceva nu ezita, te rog. Nu mai stiu exact cati copii sunt, dar crezi ca ar trebui sa organizam si ceva fan pentru ei? In RO am fi chemat un clown ca surpriza, sau organizam un joc ceva, dar aici nu prea stiu cum sa caut pe net tinand cont ca ma descurc doar in engleza...si probabil oricum este tarziu...

Va pup si o saptama minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!
Pt duminica se anunta vreme super frumoasa...vreme de gratareeeee!Deci,reiau lista cu prezenta:
Oana-2+wisk
Miri-2+1copil+1 bebe
Madi-2+1 bebe
Ana-2+1 copil
Miha-2+1 copil
Roxana-2+1copil
Claris-2+1copil(unele din voi o cunoasteti de la mine de la pijama party)
Danyelana-2
Carmen
Robertina
Sorina-2+1copil(o prietena a mea )
Hiro-2+2copii(o alta prietena a mea japoneza)
EU-3+2copii
Acum...Scumpi e cu semnul intrbarii...nu stiu sigur daca vine sau nu...Ardeiash la fel.O sa fim 25 de adulti(29 daca se hotarasc scumpi si ardeiash) 10 copii, 2 bebei si un wisk(daca vine Oana cu el)
Alra,imi pare rau ca nu mai poti veni...chiar voiam sa ne cunoastem!Daca termina musterii devreme poate ne impingi o vizitaDam un mic si-o bere!
Fete,tre sa fug acum....sper ca nu am uitat pe nimeni;daca am facut-o,scuze si dati-mi una in cap ca tare sunt uituca!
Va pup si revin pe seara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Fete,v-am trimis adresa pe offline.

Startul e la ora 11.Locuri de parcare sunt multe,unele cu plata(cele din incinta parcului,2 euro parca toata ziua)altele fara plata,la marginea drumului,la vre-o 2-3 min de locul cu pricina.
Daca mai aveti intrebari,nelamuriri,spuneti si le rezolvam!

Miha,ar fi fost frumos sa organizam ceva pt copii,,,dar e deja tirziu si astea se fac din timp...si oricum nu cred ca o sa-i prindem prea des pe linga noi cind or vedea parcul ala mare cu de toate...
Va pupicesc pe toate si vb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Buna fetele,

ma puteti adauga si pe mine pe listutza de praline si sper sa reusim sa ne si intalnim curand, probabil dupa ce o sa ma vad la casa mea (eh, vorba vine, casa mea!).

Sa va mai spun cum stam si noi: am depus garantia locativa, chiria pe 2 luni, am dus actele la proprietar sa le semneze . Am fi vrut sa ne lase sa intram de sambata, ca sa pot cumpara mobila sambata de la Ikea, ca duminica de unde?, dar prop zice ca nu e gata cu renovarile - tre sa refaca si parchetul, tre sa dea 3 straturi si intre fiecare strat tre sa lase 8 ore zice. Asa se poarta pe aici, proprietarii renoveaza singuri dupa ce pleaca chiriasii, nu angajeaza pe cineva specializat?
Aveti idee in ce conditii se retine garantia cand pleci? Se retine toata, sau proportional cu pagubele estimate? De ex, stiu ca in Franta, daca proprietarul constata niste stricaciuni la plecare trebuie sa-ti trimita facturile care sa faca dovada reparatiei stricaciunii respective, adik nu poate opri garantia fara sa faca proba ca a si reparat! Se aplica asta si aici oare?

Vechii chiriasi nu au liberat inca pivnita , dar sunt sanse sa o elibereze pe vineri, si atunci prop. o sa ne dea cheia de la pivnita, sa depozitam cutiile cu mobila acolo, pana duminica. Tot ar fi bine si asa ...

Altfel trebuie sa mai prelungim sederea cu cateva zile si sapt viitoare la prietenul nostru, si de, omul s-o fi saturat si el de noi ... de o luna bantuim pe aici ....

In alta ordine de idei, am nevoie de info de la fetele care au copii la scoala, despre sistemul scolar de aici, cand incep inscrierile pentru noul an, etc. Ma intereseaza daca pot sa-mi aduc baiatul aici din toamna, si ce scoala ar fi o alegere buna ....

Melina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Fete, azi e ziua Biancai si tare ii place sa fie bagata in seama. Daca aveti chef si timp va rog sa-i trimiteti un sms pe nr. 0479 240 431. Mercices.

Pupici,

Mergi la inceput