praline belgiene (26)
Raspunsuri - Pagina 8
miri_mik spune:
ashea, acu sa zic si io doo masgaleli mai fara sens:
prima, cu regret va anunt ca oana nu vine la bbq. va spun doar atat ca are probleme, si nu la servici si nici cu whisk. nu va spun mai multe, va va povesti ea cand va fi in stare; dar nu ii e deloc roz. eu tin pumnii sa reziste tensiunii.
a doua, nora, jermanismele e ok. gustat, nu-mi plac, da' plac la altii:))) deci te-ai scos:) mersi mult inca o data fata! si pup. undeva candva precis o sa pot sa ma "scot" si sa-ti intorc favoru'.
a treia, poate o aduc si pe mama la bbq. nu e sigur. prea ma calca pe nervi zilele astea.
a patra, sunt rupt si speriat de bombe cu slujba asta. frumos, distractiv chiar, interactiv dar mare responsabilitate pe capu' mei blond.
a cincea, mashina zace pe trotuar din cauze de fiertura d emotor, schimbat baterie defectuos si musai vizita "medicala" la un garaj. deci deocamdata somez cu orele de condus. cah!
puuuuusic!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
miri: iti tin pumnii sa mearga singur jobu daca se poate!:)
oana: curaj fata draga! sunt alaturi de tine cu gandul si cu sufletul si sunt convinsa ca Dumnezeu te va ajuta sa treci de greu! putere si incredere.. totul va fi bine!
s-auzim numai de bine! si
melinav spune:
alra, noi pentru chirie am discutat direct cu proprietarii; in draft-ul de contract pe care ni l-au propus ei, erau mai multe kestii cu care nu am fost de acord: una, cum ca eu ca si chirias trebuie s ama duc sa inregistrez contractul si i-am sustinut ca la noi in RO asta e datoria proprietarului, alta cum ca ei pot sa vanda ap-ul si atunci eu in max 2 luni trebuie sa-mi caut altceva - au schimbat cu cat era legal - adik 6 luni, si cum ca la final daca nu cadem la pace asupra stricaciunilor, aducem un expert si eu il platesc pe asta (am schimbat ca il platim fifty-fifty) - ma pufneste rasu' cand scriu de expert, fiindca o colega de servici venita din RO tot asa de curand, a platit "expertu'" sa numere lingurile si furculitzele din ap cu 150 de euro - bine agentia le-a adus pe cap expertu' asta!
Din ce spui alra, intra-adevar preturi mari la renovat! Bine ca nici in RO nu mi-e rusine, noi am renovat ap-ul anul trecut in RO, si ne-au uscat de bani meseriasii!
ana nu prea stiu unde este BBQ-ul asta, unde va intalnitzi si cum se ajunge acolo?
Nora, nu se cade sa ma suni tu! Lasa ca in seara asta mi-a cumparat cineva credit sa pot suna de pe Internet pe mobil convenabil (nous inca nu ne-au iesit cartile de credit) si o sa incerc sa te sun maine-seara!
Melina
Mihaela1171 spune:
Oana iti trimit toate gandurile mele bune, sper din tot sufletul sa treci cu bine peste perioada dificila; ai incredere in tine si mult curaj.
Miri bafta cu masinutza, sa treaca cu bine peste vizita 'medicala'.
Fetelor m-am apucat de sport din nou, caci cu toate deplasarile, in ultima perioada nu am mai facut nik si iar tipa cantarul la mine! deci, aseara la 22 am facut bicicleta 1/2 h si apoi sarit la plasa precum ielele noaptea la ora 23 ; apoi, fiindca eram asa de mandra de mine, ce mi-am zis: hai sa-mi pun si o masca peeling si hai sa-mi pun si bigudiuri, ca de, dupa 1/2 h de sport deja am slabit si trebuie sa arat bine maine.....in final am terminat cu toate la miezul noptii, dupa care m-au apucat mustrarile ca nu am invatat nik la franceza, asa ca m-am mai apucat si de invatat 1 h; in final m-am culcat, dar nu prea am dormit din cauza de ......bigudiuri iar la 5.30 mi-am dat singura trezirea caci nu se mai putea; si iata cum sunt eu la birou acum de la 6.45, moarta de oboseala si cu cearcane pana la brau, nema fata radioasa sau par infoiat ; dar una peste alta, mi-a placut momentul de liniste in casa, fara sa ma tacane nimeni la cap, si eu pigulind la ....mine.
Apropos, Carmen ajutoooooor stii cu ce.....
Va pup si o zi buna tuturor
ardeiash spune:
bai.. da esti frumoasa macar ca nu stii franca.. ha ha.. ce misto ai povestit..
nici eu nu am dormit toata noaptea insa de ganduri.. ieri am fost si am dat o proba la munca de jos ... n-am facut in viata mea ce-am facut ieri.. si mi-am pus intrebarea cum e posibila exploatarea omului de catre om.. am facut pe omul bun la toate si cand am terminat .. sokata inca de toate ce mi se-ntampla patronu nu-mi zicea nik.. intr-un final mi-a zis ca mai are pe una care da o proba si va ma va anunta saptamana viitoare.... atat. timp in care nici nu m-a verificat ce faceam , nici nu mi-a zis ce trebuie sa fac. .trebuia sa descopar singura. .de la cafele la scrisori, de la bagat si scos marfa la spalat vase .. si tot asa.. hmmmmm//
oare am vreo sansa?
Bepii spune:
Si eu am dormit tare putin azi noapte dar din cu totul alte motive: M-am apucat la unu noaptea sa vad un film si m-a captivat atata ca am stat pana la sfarsit, apoi un dush, una, alta...si era 4 dimineata!!! Azi e zi de curatenie, femeia e aci dar eu n-am nici un chef sa pun mana!
Pupici xxx
morgane spune:
Fete, multumim pt urari. A fost f incantata de atentie, insa ziua i-a fost umbrita de un incident la scoala: i s-a confiscat telefonul, pt ca, dupa spusele ei, chiar o sunase papa, dar eu inclin sa cred ca mai degaba se juca cu el, ignorand lectia. Au voie cu telefoane la scoala (ce vremuri !), insa conform regulamentului trebuie sa fie inchis in timpul scolii.
Ieri a fost Carmita la noi si ne-a cosmetizat din cap pana-n picioare. Si a convins-o chiar si pe pudica Bianca sa-si faca bikini-lijn … fata asta e culmea, pana si Bo se tine dupa de ea. Merci din suflet, Carmita, suntem fulgi si super-multumite. Ai ajuns cu bine acasa ?
Oana, suntem aici si te sustinem cu tot moralul. Ma gandesc mereu la tine si imi doresc sa-ti fie bine.
Pupici,
alra spune:
melina, eu am o prietena in RO care a vrut sa zugraveasca cand era camera copilului si viitorul tati a zis "da, ce suntem noi, zugravi??" nu zic de cate ori mai putin castiga viitorul tati fata de un belgian mediu si aici cand ai de vopsit ceva te duci frumusel la magazin, iti iei vopsele si trafaleti si te apuci de treburi. ie un pic o alta conceptiune despre viata si despre ce astepti de la ea
ca tot suntem la zugraveli, noi ne uitam sa inchiriem o masina mare care sa polizeze frumos peretii caci a trecut anu, s-a uscat gletu si avem voie sa vopsim. tot noi am tratat si scara, am pus laminatul si muuulte altele si multe altele mai sunt inca de facut.
mihaela, eu cred ca cantarul meu s-a stricat. arata de fiecare data mai mult!!
Vacanta cu Laura in Romania
ardeiash spune:
hmmmmmmmmmm. d-aia mesajul meu este inca in asteptare! chiar ma-ntrebam de ce nu l-a citit?! o sa-l citeasca directoarea.. daca stie romaneste...
ror spune:
Oana, fii optimista! Doamne ajuta sa-ti iasa pasenta. Sunt alaturi de tine cu sufletul si cu gandul.
Ninut-San, pana la urma vin cu Pitic din dotare, deci 2 persoane. Venim si cu niste pui la pachet sau cumperi tu si decontam dupa aceea?
Ror