praline belgiene (26)
Raspunsuri - Pagina 13
danyelana spune:
Salutare pralinutze,
Am mai adaugat si eu niste pozici, dar nu multe ca la un moment dat nu am mai avut baterie.
Pup fetele.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Nora spune:
Pai bine, mai, bubuline pralinoase, ajunseram pe pajina 2???
Am vazut pozele de la BBQ si mi-au placut mult, sunteti toate niste dragute si copiii...mmm,ce deliciu!
Noi suntem bine, nimic special, serviciu, scoala, seara abia astept sa ajung in pat...
Azi ma gandesc sa gatesc ceva chinezeala (a se citi sa comand chinezeala).
Miri, cum e draguta la serviciul ala de suparati pe orice alta limba exotica (all-flamanda-engleza)?
Oana, scumpicica, tu ce mai faci, cum iti mai este? Tinem pumnii
miri_mik spune:
buna la lume!
a trecut o saptamana de la bbq si nu-mi amintesc ce-am facut zilele astea...
a, ba stiu, cica am muncit. a inceput nebunia de fapt. de unde aeroportul avea asa un miraj al lui, acu e o chestie unde sepun etichete pe bagaje, se transpira in fata clientului si faci pe "impiegatu' de mijcare" pt nshpemii de intrebari pt de doua ori mai multi calatori dezorientati in spatiu, carora lee greu sa studieze "insemnele" de pe pereti sau sunt prea emotionati s-o faca.
deci am inceput cum se zice, munca. nu ma intrebati nici daca-mi place, nici daca ma place:)
deocamdata e...diferit si foarte transpirant dupa cum spuneam. patanii cu duiumul, colege grozav de rautacioase. pe fata nu iti spune nimeni nimic, dar pe spate... au ceva de comentat. daca nu despre mine ca om, atunci despre felul cum umblu - se pare ca e un subiect grozav de discutie- despre familia mea si ce-o mai fi. dar eus tiu ca barfele se vor opri cand se vor lua de limba mea/ atunci le trag doo peste bot in engleza - ca in engleza stiu:) - si incheiem cu conversatiile.
partea nasoala e ca am nevoie de viperele alea ca sa invat sa-mi fac treaba. sa rezist si sa nu zbor de-acolo inainte sa apuc sa ma dezmeticesc. om trai si om vedea. ^
programul e aiuristic, dar mie imi convine. imi place si uniforma si mirosul din aeroport. ma simt importanta dar si cu o responsabilitate enorma. imi aduc aminte mereu de oana care s-a dus in sicilia in vacanta si nu si-a gasit bagajele. acu, dupa ce era sa-l trimit pe unul in los angeles cu bilet de londra... parca stiu cum sta treaba:)))
nina, n-am apucat sa-ti multumesc si aici de bbq. acu esti prin romanica, dar sa stii ca si la o saptamana dupa ma mai ling pe bot de friganele lui ovidiu si claudiu. teodora mi-a facut o frigaruie special deci... a, si clarice e o frumoasa si jumatata. e foaaaaaaarte cu vino-ncoace, chiar daca isi zice "vai ce batrana" sunt. aspre felicitari pt bbq, pt initiativa si pt cata munca ai depus. habar n-aveam ca te pregateai de plecare, dar nah... te pup azi de multumire:)
mihaelaaaaaaaaaaa, usb-ul l-am regasit in geanta azi! am iesit in oras cu micii dupa mine si printre scutece era si memoria. (cam asa e si in realitate nu numai la figurat) de ce nu l-ai cerut mama? a, si mai vroiam sa-ti spun ca oricat iti faci probleme de cum areti - prostii - esti o tipa beton! si acu ca iti stiu varsta imi zic ca trebuie cineva sa-ti repete zi de zi ca sa te iubesti mai multç esti super!!!!
ana mama,nu prea te-am vazut. mariuca terorista areo personalitate de va tine pe amandoi ma degetul cel mic. dar cums a te superi pe ea cand se uita la tine cu ochii aia mari albastri, lasa buza de jos sa cada si incepe sa planga cu voce de bariton? ca mie imi vine orishicum s-o rontsai de-adevaratelea!
roxanescu! bag seama ca bruno al meu pe langa ca a invatat sa spuna reina si alex, il iubeste tare pe eric. tare bine se inteleg ei. terminatori amandoi, acu e cat de cat liniste, dar cand or fi mai mari sa te tii:))) sper ca e mai bine piciorul, c anu mai doare, ca n-ai mai slabit si ca o sa vad in curand pozele ce le-a facut clau. ca stiu eu ce stiu, si el stie si mai bine ce face:)
madi si clanul din dotare, va doresc sa-mi dati vesti de la foarte bune in curand! n-am mai vorbit de un secol la telefon. tre sa ma iau de cap? sau sa ma scuz? cand ma trezesc la 3 dimineata sa ajung la 5 la servici si sa dau frumos din cap pana pe la vreo 12, la 2 cand ajung adap dujmanu si incerc si io sa dorm. ca dupa ce apare si bruno, s-a zis cu luxu... sper ca v-a trecut diareea si ca mancati frumos.pusici gramada!
daniela, ce mai face "tataia" aia sexi rau. la 50, sa dea domnu sa am siio asa prospatura in casa, ca zau ca nu m-as supara:))) mai e inca in peisaj? daca da, profita, ca el e orishicum topit. deci, numai de rasfat trebuie sa ai parte.
carmencita, am povestit prea putin. si-mi pare rau. dar astept sa am o libera, sa se duca maica-mea inapoi, copii la gradi, ambii amandoi, sa vii la mine sa te exploatez. vreau masaaaaaj! dar nu numai de aia. nu ne-am povestit de mult. sa ne mai punem si noi la zi cu evenimentele.
ca vnei vorba, ce mai face daniela noastra? ce mai face burtica? e atata liniste din coltul ala de antwerpen de parca s-ar fi suparat burtica pe noi. eu zic ca nu. si mai stiu si ca e o perioada grozav de frumoasa si d eimportanta. aproape ca sunt geloasa, dar e o gelozie pozitiva:) pusici si sper sa va fie bine.
roruts! pai cum a fost prima data cand ai tinut un bebe in brate? habar n-aveam, ca ti-l tranteam mai devreme pe sacha:))) asa te bucurai si tu de cele 8 kg, ca io-s satul sa-l car in sus si in jos pe scari. dar e drept ca mi-e si drag s-o fac. maine poimaine vii si-mi zici: mi-am facut si eu norma la 8 kg:)) adica vine si la voi un bebe.
ardeiash, cam liniste prin zona aia de bruxel. toate bune frumoase si de vis?
norutsa, iaca, ma intrebai de limba. supravietuiesc la flamanzii lu peshta dar sper c-o sa-mi rezolv blocajele. de unde mi-era teama ca n-o sa pot vb flamanda, acu fac un terci din lmimbi. hai, inca o saptamana zic eu sipe urma o sa fie totul bine. de n-as fi asa perfectionista poate m-ar durea in... dar nah... un taur are mama si ala e corcit cu un ascendent de scorpie....
oana mea ce draga si colega de cafeaua de la 4juma, te las sa dormi, si sper ca e liniste pe la tine. intr-atat incat sa ramai senina. pusici pe botu' ala moale si mucos al lui W(whiskey, hotel,india, sierra,kilo,echo,yankee).
morgane, cum fu la montecarlo???
si tania, ultima pen'ca stiu ca la tine sunt focuri mari azi! as vrea sa fiu o musca, sa vad cum te bazai intre invitati, cum te dai peste cap sa le fie bine! gelukkige verjaardag swa! ik hoop dat je troots op je vrouw bent! er is niemand ter wereld die beter, mooier of chic-er dan je vrouw kan zijn. geniet vad deze dag en van de rest die voor julllie samen wil volgen.
si inchei panegiricul pt ca bruno rastoarna casa pe dos... nu vrea sa doarma. azi incepe sacha alimentatia la lingurita, fara farfurie proprie, fara scaun si fara bol propriu, toate mostenire de la frac'su. ce parinti denaturati!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Mihaela1171 spune:
Miri multumesc..... mi-a prins bine
Fetelor, mare liniste pe la voi....sper ca sunteti toate bine.
Ardeiash mai ai ....musafiri? Mai....traiesti?
Bine ca s-a mai schimbat vremea, caci pentru prima oara de cand suntem aici chiar ca imi venea sa-mi i-au campii; in rest, sambata administrative iar dumi role si ...alte administrative...
O saptamana buna tuturor...
Bepii spune:
Dragele mele,
Da, e cam liniste pe aici, ce mai faceti dragelor de nu mai ziceti nimic? Sper ca sunteti cu toate bine.
Miri, de la tine am aflat cum esti, se pare ca esti intr-o perioada "de tranzitie" adica incepi sa te acomodezi cu noua ta slujba si sunt sigura ca in curand iti vei intra in mana. Asa e la fiecare inceput.
Cum reactioneaza Sacha la lingurita? Sa ne povestesti ca mi-e drag sa te citesc.
Dragelor, eu am fost cam ocupata in ultima saptamana ca al meu sot a facut sambata pe 7 iunie o suma rotunda de ani mai precis 60 si am vrut sa fie ceva mai special. Asa ca am invitat prietenii de-o viata al lui Swa si desigur marea noastra familie. Am fost peste 35 persoane. vremea n-a prea tinut cu noi dar spre seara n-a mai plouat si ne-a fost bine la toti. Dar cat am muncit ...... nu va puteti inchipui! ca la nunta! C-o zi doua inainte veneau masinile la usa noastra una dupa alta de cred ca s-au speriat vecinii. Unii au adus cortul lung de 6 m pe care l-au si montat, scaunele, al doilea gratar, frigider pt bauturile care nu incapeau in cele 2 ale noastre, alta masina de la fabrica de bere a adus dozatorul de bere cu dozele pline, paharele aferente, chiuveta speciala pt a spala paharele si nu mai stiu ce, alta masina a venit cu mesele pt ca am avut 3 locuri in care s-a mancat mai precis, la noi in sufragerie, in cortul mare inchiriat plus pe bine cunoscuta noastra terasa. Gratarele, bauturile si salata a curs garla, s-a mancat si s-a baut pana la 5 dimineata. In concluzie am stat in picioare aproape 24 ore. Cand ne-am dus la culcare se crapa de ziua. Dar a fost super, toata lumea s-a distrat de n-au contenit cu laudele si m-au aplaudat pt organizare.
A doua zi duminica a fost iar de munca ca trebuia sa pun toate la punct, am spalat la vase si pahare cat n-am spalat intr-un an ca masina de spalat vase nu facea fata.
Inainte de eveniment faceam listele cu cumparaturi, mereu adaugam cate ceva, apoi comanda pr desert, carne..... baloane pt decor si cate alte detalii de pus la punct ca eu mi-s o perfectionista si am vrut sa fie ca la carte.
Dar sunt multumita pt ca am vazut fata lui swa cum radia de fericire alaturi de toti cei dragi pt ca asta a fost de fapt scopul; sa-l fac fericit si cred c-am reusit.
Azi ma odihnesc ca inca nu mi-am revenit.
Cam asta a fost pe scurt relatarea cu indeletnicirea mea pe ultima saptamana sau chiar mai mult de atat.
Am vazut pozele de la bbq. Se vede treaba ca v-ati distrat si ma oftic ca n-am putut sa vin si eu ca tare dor mi s-a facut de voi. Nu stiu cum sa fac sa ne vedem iarasi macar asa in grupulet mai mic ca stiu ca-i greu sa ne strangem cu toate. Mai ales cand vad vremea asta superba de afara mi se face dor de duca. Peste vreo luna plecam si noi in concediu. Abia astept. Pana atunci sper sa ne vedem macar pe cateva dintre voi. Mai vorbim pe tema asta.
Pana atunci va pup pe toate si va doresc numai bine.
danyelana spune:
Bepii, un mare "La multi ani" pt Swa, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de cat mai multi ani impreuna.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
miri_mik spune:
sara buna!
mai am 3 zile de stat in dublu. de fapt nu stiu nimic, nu cunosc nimic, e un fel de chineza... in 3 zile nu o sa ma indeshteptatsesc dar nah, pot sa incerc:)))
azi avui shift de seara. lung frate de la 2 juma la 9 seara. am avut parte de oameni de treaba, deschisi si draguti. astept sa ma muste de cur. dar sper mai bine ca nu. cunoscut si romanca noastra. dragutica. mai e una pe lista:) o sa am onoare ain curand.
bepii, sacha se impaca bine cu lingurita. a mancat azi un borcanel de banana cu mar si biscuite si zice buni 200de ml de lapte acu seara! asta e recordul absolut. nu i-am vazut nasu inainte de culcare...nici lui, nici lui bruno:( vedem noi maine cum sta treaba la masa de amiaz:d
nora, cum fu meciu? io mancam friti la Quick in pauza de masa si spuneam mandra la toata lumea, iupiii, aia-s de-ai mei:)
pusici ca mi-s frant discontinuu:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png