praline belgiene (26)
Raspunsuri - Pagina 12
Nora spune:
Oana,! Tare as veni la tine dar nu pot decat in weekend si atunci nu cred ca-i prea OK. Oricum, succes si putere iti doresc!
Noi ne intorseram acu' de la Walibi&Aqualibi si BBQ de dupa organizat de DHL si nu mai putem de oboseala. Mai ramane sa bem o sampanie si sa mancam o felie de tort pentru cei 38 de ani ai lui Bogdan de azi si pentru copii de ziua Copilului, Romanian version. Apoi, in pat si mult nani...pana dimineata cand o luam de la capat.
Pupice!
Mihaela1171 spune:
Oana bafta si rabdare pentru perioada ce urmeaza.
Nora La Multi Ani lui Bogdan, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa i se implineasc toate dorintele. Ma bucur ca v-ati distrat la Walibi, cred ca baietii sunt franti. Foarte draguta initiativa DHL.
Nina, MULTUMIM pentru o zi minunata, in care am petrecut in numar mare la gratar ; pregatirea a fost ireprosabila, mancare la greu si de toate felurile, fructe variate (pepenele a fost bestial), tarte de toate felurile si bautura la greu; locatia a fost super, spatios, aerisit, cu parcul de copii la 5 m (foarte mare si frumos organizat), iar vremea de asemenea perfecta. Tu ai fost o gazda minunata, si desi ai robotit non-stop ca un titirez, sper ca ai mai avut si momente de ragaz. Multumim inca o data si daca nu ne mai auzim pana pleci, va doresc drum bun in RO si distractie la maxim.
Noapte buna tuturor,
ror spune:
Onicel, bafta multa in continuare. Eu iti respect orice decizie ai lua. In fond tu esti in miezul problemei si stii cel mai bine cum este si ce iti doresti de la tine, de la el, de la relatie. Iar acum, daca este dorinta de rezolvare si de partea cealalta, poate ca sunt sorti de izbanda. Eu va doresc la amandoi tarie de caracter, ptr ca o sa aveti nevoie.
De compatimit nu poate fi vorba, am fost surprinsa si trista sa aud ca ai probleme si nu o viata frumoasa, asa cum o meriti. Si mai ales sa fii angrenata intr-o situatie din care, sa crezi ca nu ai iesire.
Noi iti suntem alturi si nu mai vreau sa mai aud "singura intr-o tara straina", ptr ca singura nu mai esti de mult.
O portita exista oricand deschisa, important este daca te vei hotara sa o folosesti sau nu. Multi pupici si sa ne auzim cu bine.
Nora, sa-ti traiasca sotul, un LA MULTI ANI cu multa fericire, armonie si dragoste in familie!!!!
Nina, a fost grozava ideea si punerea in practica. Ne-am simtit bine, am mancat, baut pe saturate, timp excelent impreuna cu voi alturi si cu mandrete de copii, care mai de care, in jur.
Si pentru prima oara am luat un bebelus in brate, pe micutul Sasha care-mi produse emotii direct in stomac, si astea in premiera .
Maducule si George, multumim inca o data . Bafta la renovat iar Piticul asteapta cu interes amenajarea terenului.
A fost frumos dar nici nu putea fi altfel.
Va pup pe fiecare in parte,
ror
ror spune:
ALRA, LA MULTI ANI cu intarziere!!!! Toate gandurile bune din partea mea si sarcina usoara!!!
Ror
alra spune:
Ror, mersi . ma gandeam de unde stii si apoi mi-am dat seama ca eram in lista pe prima pagina cu data nasterii.
voiam sa va spun ca am vazut iara alienu sambata la eco si e totul super ok. nu stim inca daca ii atarna sau nu ceva intre picioare insa pentru momentu nu prea e prioritar.
meseriasii pentur casa de gradina nu au aparut (uau ce surpriza!!!) insa am primit pe neasteptate o masina mare care polizeaza perecti pentru weekend (si pe care ar fi trebuit sa o inchiriem pe o suma foarte mare)sa ca amor de mi vida a demolat sufrageria si ne-a pus huma pe toate cele si s-a apucat de zugravit. si eu care voiam sa zac weekendul asta! nu aveti idee cat imi doream sa zac si nici macar nu mai am unde caci canapelele sunt acoperite cu folie si pline de diverse. ieri am atipit in curte pe castelul de sarit al copchilului, care e foarte comod btw.
AMR o saptamana pana la italia!!!
Vacanta cu Laura in Romania
Bepii spune:
Alra, LA MULTI ANI
Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi!
La fel si bb-ul din burtica, sa fie sanatos si sa va bucurati de el alaturi de Laura cea dragalasa.
Fetelor, vad ca iarasi ati comis-o!!! Ma bucur ca v-ati distrat si ca vremea belgiana a fost de partea voastra. Acu astept pozele!!!.
Vad ca de azi a inceput iarasi sa ploua. Mare bafta ati avut ieri!
Va pup si va doresc o saptamana pe placul vostru
danyelana spune:
Dragi pralinutze,
Vreau sa va spun ca duminica m-am simtit super printre voi. Multumesc in mod special Ninei care a avut minunata idee de a ne strange in jurul unui gratar incarcat cu bunatati romanesti, la o bere si o gura de aer proaspat. A fost frumos, ne-am distrat, am sporovait cum numai noi stim sa o facem cand suntem impreuna si nu ne mai dadeam dusi, am asteptat ca "nenea cu haina verde" sa ne dea afara.
Fetelor vreau sa va spun la toate ca imi umpleti sufletul de fiecare data cand sunt cu voi. Mi-ati schimbat viata de cand v-am cunoscut, nu mai mai simt singura in tara asta straina si stiu ca am un umar pe care sa plang cand imi este greu dar si cu cine sa impart momentele vesele.
Va multumesc la toate si pupici multi.
Ninet, inca o data merci si drum bun.
PS - am vazut pozele si sunt super.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ninaM spune:
Hai sa scriu si eu repejor ca am capsa pusa si nu stiu cit rezist la butonat.
Deci,multumesc tuturor pt prezenta la bbq,pt atmosfera,pt tot!A fost super de super si ne-am simtit mai mult decit bine!Nu stiu voi,dar eu cind am vazut atitia copii pe linga noi m-i s-a umplut sufletu de bucurie!Un pupic special pt fiecare copilas in parte.
Fete,maine plecam in romania si deja am intrat in criza de timp....nu am pregatit nik.Si ca sa fie totul ca la carte,de alaltaieri o tin tot intr-o pasa proasta,nu-mi iese nimic din ce-mi propun si mai pierd si din lucruri(vezi ID-ul lui Alex,jetonu de la parcare...)Cred ca asta e saptamana neagra pt mine!
Va las acum si merg la impachetat...va pupicesc pe toate,va doresc numai bine si ne auzim pe 22 cind ne intoarcem(nu mai am net in rom)
Am pus pozicile de la BBQ...enjoy!
Pa pa paaaaa
MadyG spune:
Ninutza scumpa,multumim tare,tare mult pt ideea pe care ai avut-o,pt organizarea fara cusur,pt bunatatile cu care ne-ai delectat,ce sa -ti mai zic, pt tot.Si de asemenea pt ca esti asa cum esti,mereu plina de umor si buna dispozitie si faci omul sa se simta ca acasa.Multumiri si lui Reiji pt co-organizare!Si ma bucur ca am cunoscut-o pe mamica ta,care e o dulceata ,si care arata ceva de speriat de tanara!Va dorim drum bun si sa va fie super bine in tara!Va pupam pe toti cu drag.
Rorutz si Piticul,va pupam ,sa aveti o casnicie minunata si sa ramaneti mereu aceiasi frumosi indragostiti,ca tare ne sunteti dragi!
Fetelor,m-am simtit foarte bine cu voi,sunt tare bucuroasa ca ne-am vazut!
Un mare pupic pt copilasi, care au fost cireasa de pe tort ,sa fie sanatosi si sa fie mereu la fel de zglobii si fericiti cum au fost duminica!
Sper sa ne vedem din nou cat de curand si sa fie prezente si donshoarele care au lipsit duminica- si pe care le pup cu aceasta ocazie.
In alta ordine de idei,am fost azi la frumosul magazin pe nume makro.Cum eram cu totul lesinata de foame,zic sa mergem sa mancam la restorant la ei; mi-am luat somon,ca mi-era pofta,si era sa mor intoxicata,pe bune,cred ca era vechi ,pt ca eu asa ceva nu am patit niciodata si har Domnului mananc si cuie.
no,va las,sa aveti o saptamana placuta in continuare si multi pupici!
MadyG spune:
La multi ani,Alra!
Sa fiti sanatosi si tu si bebe , sa ai o sarcina exemplara pe mai departe si mult,mult noroc!