praline belgiene (26)
Raspunsuri - Pagina 14
Nora spune:
Miriskoviciu,fu' 0-0, comme-ci comme-ça adicatelea. Eu eram ingrijorata ca dau nas in nas cu colegul meu frantuz, Julien, si ca se rade de mine de pierdea Romanica.
Oricum,dupa bataia pe care a mancat-o Italia de la olandezi acusica, o sa ne faca praf macaronarii in meciul urmator.
Hai, sara buna la toata lumea!
Mihaela1171 spune:
Bepii La Multi Ani lui Swa , sa fie sanatos si multa fericire amandorura; sunteti o pereche super! Felicitari pentru idee si organizare, sunt convinsa ca a fost super; obositor intradevar dar si amintirile pe masura!
Miri bafta pe ultima suta de metri de dublu si curaj cand incepi solo.
Si eu am vazut a 2-a repriza a meciului dar mai rau m-am enervat; in schimb intradevar am fost surprinsa de Italia-Olanda.
Pupici si o zi buna!
ardeiash spune:
sal'tare
putin cam tarziu insa din toata inima
Alra : la multi ani!
la multi ani si pentru Bogdan de Nora si Swa de Bepii
fete : multumesc de intrebare.. da, sunt inca in viata .. dar mai stresata ca oricand.. dupa ce zile *nsir am stat cu ofu sa nu ma cert cu alde soacra-mea si cumnata-mea.. of.. constat ca tot nu mi-am gasit un job.. asa ca .. sunt suparata..
:( :( :( :(
in rest.. toate bune si frumoase: am implinit 14 ani de casnicie - cu ulte hopuri, suisuri si coborasuri... dar buni
ma bucur ca v-ati distrat bine de ziua copilului ! nici nu ma-ndoiam... hi hi
oana : iti tin pumnii sa reusiti, stiu ca nu e usor.. dar mai stiu ca esti o luptatoare si cred ca vei reusi! pup
miri: las ca reusesti tu... iti tin pumnii sa fie bine!
pup pe toate pa
s-auzim numai de bine! si
melinav spune:
Buna,
vad ca ecourile de la BBQ sunt mai mult decat pozitive, ma bucur ca toata lume s-a simtit bine si asta sigur a consolidat legaturile intre voi.
Intrebarea este unde vad si eu pozele?
Cu cine trebuie sa vorbesc ca sa apar si eu pe listutza de pralinutze? Ardeiashul cumva e responsabil?
Sa va dau acum si raportul despre noi. Ne-am mutat la casa noastra, pana la urma proprietara nu a intarziat decat 2 zile.
Ne-am straduit la "état des lieux" sa nu omitem nimik, dar abia doua zi am remarcat un punct ciobit pe chiuveta.
Ce sa va spun, e tare bine sa te bucuri de intimitatea unui camin al tau! chiar daca principalul inconveniet pentru moment e ca nu avem perdele,
deci suntem cu expunere,
dar lasa ca apartamentul e luminnos ( peretele exterior are geamuri de sus pana jos).
Mai avem de facut inca un drum si la Ikea, pentru ca nu am mai gasit sifonierul pe stoc si o saltea care o vroiam; mai sunt apoi o groaza
de maruntisuri care trebuiesc la o casa de om.
Si nu avem net :((((((! Asta chiar e prioritatea 0, ca eu trebuie sa vorbesc in fiecare seara cu copilul in tara, si astia cu netu vin abia pe 26!
Pana atunci ma carpesc si eu cum pot, noroc ca prietenul la care am stat e la 2 strazi de noi, si seara trecem pe la el,
cel putin acum de cand cu campionatul, sotul tre sa nu rateze nici un meci - macar in rezumat ceva!
Am inteles ca sunt cabine din acestea publice, unde ai si net si telefon - poti suna rezonabil in tara, dar in zona unde stam eu nu am vazut?
Voi aveti idee unde sunt astfel de Internet cafe-uri?
Ca si plimbare, sambata am fost la Ziua Portilor deschise, la Comisie si la Consiliu, la Parlament am ratat.
Felicitri si din partea noastra pentru cele cu sarbatoriti in familie in zilele acestea!
Va pup,
Melina
ardeiash spune:
da melina eu te pot adauga. ce anume adaug in lista?
internet cafe gasesti mai ales in zonele unde sunt multi arabi si negri... statia madou, st josse, si multe altele.
oanademunck spune:
Saliu!
Reviu si io cu amanunte mai noi:)Pa acilea situatiunea se prezinta roz in sensul avem deja 12 zile de sobrietate totala, bere-frei:)analizele pa la organe au revelat rezultate vrednice de un bebelus in sensul ca n-are nici pa naiba, s-a dus fara sa piuie la programarile de la doftori, vad ca ii place sa se duca la discutiile alora din grupul de suport deci pana acum totul este conform planului. Duminica am fost invitati la un prieten la bbq am stat cu inima cat un purece sa nu puna manutzele pe ce nu-i voie si n-a pus si nici sechele nu a prezentat din contra a fost comunicativ si vesel....Nu pot sa zic decat atat complexa mancare de peste este fiintza umana!!!Amin:)
In rest ne-am r'edeschis ambasadele cu neamul lui care m-au declarat un fel de Oana d'Arc , ne pupam imbratisam si trimitem bezele, au venit si niste rude de-ale mele saptamana trecuta ceea ce a mai sporit din ambiantza, unchiul meu preferat (un fel de tat pt mine)s-a mutat la granitza cu Belgia cu serviciul si toata saptamana este in Belgia deci sunt happy happy ca se muta clanul pe aici, Whisky isi traieste ultimele clipe cu chici si alte freze ca pe 19 il amenajam de vara:)Pasagerii mei aterizeaza in ultimul timp la destinatiile dorite ceea ce ma bucura foarte mult,cu colegii aia ciufuti de care zicea si Miri n-am prea multe texte ca n-am timp; deci i'm ok mi-a revenit umorul si pofta de viatza
felicitari si La multi Ani pentru toate evenimentele pe care le-am pierdut: zi nastere Bianca, Bogdan de Nora si Swa de Bepii:)
In r'est, voi sunteti ok?
Pupici!
zmuahhh
ardeiash spune:
super oana ! ia te uita ce-nseamna sa iei decizii radicale! ma bucur mult sa aud ca totul e rog..
la mine e de fildes.. http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/content/show_article.php3?article_id=2356&page_nr=1 la voi ce e?
Nora spune:
Oana draga, indeed "Oana d'Arc" esti!!! Mare noroc au oamenii astia cu tine, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere,sa fie asa cum iti doresti. Eu nu cred ca as fi capabila sa port o astfel de lupta...
Eu ma pregatesc de un mare-super-giga eveniment: sambata aterizeaza sora-mea in Europa din Canada, dupa 6 ani!!! Si zic Europa pentru ca nu stiu inca de unde o sa-i luam, de la Amsterdam sau de la Paris, looong story. Stau la noi doar un strop, duminica pleaca la Bucuresti si ne mai vedem inca 2 zile cand se intorc din Romanica.
Asa ca am emotii mari si abia astept s-o strang in brate pe toanta de sora-mea... Naiba i-a pus sa emigreze in porcaria aia de Canada si sa se chinuie de dor, ei acolo si noi aici...I just hate Canada, btw...
Miiii de pupici pentru toate pralinutele si mai povestim!!!
ardeiash spune:
oops. .habar nu aveam ca poate fi o reclama la ceva o astfel de kestie.. sorry dragi admini si moderi.. nu a fost cu intentie..
nora draga.. cred si eu ca ai emotii.. dupa 6 ani? mama mia.. insemana ca p-ala micu nici nu-l cunoaste... iti tin pumnii sa nu plngeti prea mult!:)
ardeiash spune:
de fapt numai aceasta informatie vroaim sa o transmit..
Semnificatia aniversarilor de nunta
1 an - nunta de hartie
2 ani - nunta de bumbac
3 ani - nunta de piele
4 ani - nunta de fructe sau de flori
5 ani - nunta de lemn
6 ani - nunta de zahar sau de fier
7 ani - nunta de lana sau de cupru
8 ani - nunta de bronz sau de lut
9 ani - nunta de rachita
10 ani - nunta de tinichea sau de aluminiu
11 ani - nunta de otel
12 ani - nunta de matase
13 ani - nunta de dantela
14 ani - nunta de fildes
15 ani - nunta de cristal
20 ani - nunta de portelan
25 ani - nunta de argint
30 ani - nunta de perla
35 ani - nunta de coral
40 ani - nunta de rubin
45 ani - nunta de safir
50 ani - nunta de aur
55 ani - nunta de smarald
60 ani - nunta de diamant
65 ani - nunta de alabastru
70 ani - nunta de platina
75 ani - nunta de diamant
io fiind fildesh :).. pana la 15 ani se sarbatoreste in fiecare an.. apoi.. calup.. cate 5 ani.. .. anul trecut am stat deci in dantela si nu am stiut.. iar la 11 ani.. chiar ca a fost de otel..