Mamici norocoase de sept-oct 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 6

alinushca spune:
alinushca spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Completare: singura chestie cu care mi s-a zis ca are treaba vezica plina sau nu la ecografie este masurarea cat mai exact a colului. In rest nu are treaba cu masuratorile specifice lui bebe.
Aparatul sunt sigura ca e performant.Eco am facut-o la Euroclinic.Si dr a zis cand a masurat colul ca asa, cu vezica goala, are 32 de mm.Dar ea crede ca e putin mai mult pentru ca daca vezica era mai plina avea termen de comparatie.20+
Si cum tre sa fie? Goala sau plina?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
 17+
 17+  

EvaF spune:
EvaF spune:
 Am pus si eu o doua pozici din saptamana 24+0, adica iata-ma in S25. 
Eu zic ca a mai crescut ceva!!! 
Pozici aici 24+
 24+  Luca
 Luca 
POZE CU NOI
Never say never!

andy_galro spune:
andy_galro spune:
 monica multumesc!!! Sa ne traiasca Andreii  !!!!
!!!! 
a-rosefelicitari pentru fetita sanatoasa si in grafic....in legatura cu fibroamele stai linistita ca se resorb....si daca nu se resorb de cele mai multe ori nu influenteaza sarcina cu nimic 
Andreea www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/118841.birthdue.png" target="_blank">21+ Andrei
Andrei
 BEBE al nostru
BEBE al nostru
Poze

tzitziri spune:
tzitziri spune:
quote:
Originally posted by alinushcaquote:
Originally posted by tzitziri
Completare: singura chestie cu care mi s-a zis ca are treaba vezica plina sau nu la ecografie este masurarea cat mai exact a colului. In rest nu are treaba cu masuratorile specifice lui bebe.
Aparatul sunt sigura ca e performant.Eco am facut-o la Euroclinic.Si dr a zis cand a masurat colul ca asa, cu vezica goala, are 32 de mm.Dar ea crede ca e putin mai mult pentru ca daca vezica era mai plina avea termen de comparatie.20+
Si cum tre sa fie? Goala sau plina?http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded17+

Pai eu cred ca daca vrei un col mai mare o lasi mai plina si daca vrei un col mai micut o golesti
 ....eu vroiam unul mare dar tot goala a fost vezica, ca nu stiam ce si cum.
....eu vroiam unul mare dar tot goala a fost vezica, ca nu stiam ce si cum. 20+
 20+ 

Mimihoo spune:
Mimihoo spune:
 neatza fetelor!
si mie mi-e tare somn si cred ca o sa-mi fac o ciocolata calda. Mitza mea e in continuare pe metereze la pedale si noroc de ea ca ma tin treaza. M-am cantarit si am ramas la aceeasi greutate de dupa Paste (uhh, ce bine!). Pe voi a inceput sa va doara spatele? pe mine m-a omorat vineri si mi-am chemat sotul sa ma ia de la servici.
Mult succes fetelor care s educ la morfo-fetala. Asteptam impresii.
 Asteptam impresii.  22+
 22+
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

CD27 spune:
CD27 spune:
 Neatza burtici, asa mai pe la pranz 
clau_geo, teomaria, codrutza 

sanziana, a-rose - felicitari pentru bebelinii in grafic 

Eu stau in pat ca un purcel,nu am apa calda sa fac dus 
In weekend am fost sa luam verighetele, sunt super, abia astept sa o port  si apoi....sambata seara mi-a fost rau
 si apoi....sambata seara mi-a fost rau 

, asa pe strada cum ma apuca pe mine, imediat dupa ce am coborat din masina
, asa pe strada cum ma apuca pe mine, imediat dupa ce am coborat din masina
Dar ieri m-am odihnit toata ziua si astazi sunt in forma. Am vorbit si eu la serviciu sa vedem daca as putea lucra d-acasa si astept raspunsul sefilor, daca stau si ma odihnesc totul e binee, darcand ies si eu la o plimbarica imi cade burta greoaie ca un pietroi, nu ma doare, dar e tare ca piatra si o simt grea...astea or fi contractii din alea nedureroase?
Mikul e un smecher, ma asez si eu sa dorm pe o parte si el incepe sa dea suturi, pana ma ridic si schimb partea, apoi se opreste, ca si cum se revolta ca stau pe el, dar nu s-ar misca el d-acolo, da cu sutul sa se ridice mami 

EvaF spune:
EvaF spune:
 Alinushca, tu cat ai colul de esti asa de ingrijorata?
Sa stii ca e mai important sa fie inchis decat lung. Sunt fete cu col de 4,5-5 cm, semideschis, ceea ce este mai grav decat un col de 3cm dar inchis.
Stai linistita, scumpa!!!
 24+
 24+  Luca
 Luca 
POZE CU NOI
Never say never!

andy_galro spune:
andy_galro spune:
 Evati-a mai crescut burtica dar a ramas la fel de frumoasa!!! Ca si tine desigur!!!
Andreea 21+
21+ Andrei
Andrei BEBE al nostru
BEBE al nostru
Poze

clau_geo spune:
clau_geo spune:
 Eva si CD multumes pt galerie, sa dea Domnu sa fie bine.
Eva ma bucur tare mult pt Anca si pt Carla cea vioaie 
CD si Mimihoo lasati ca e mai bine sa miste bebetii cat vor ei, ca asa ii simtiti ca sunt bine 
 22+
22+ Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
 Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mimihoo spune:
Mimihoo spune:
Clau, deocamdata e haios. Cand o sa creasca mai mare si o sa ma loveasca in diverse ... o sa fie "distractiv". :-)