Mamici norocoase de sept-oct 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Clau acu se prinse si neuronu'meu ca mergi la eco....bafta multa
Clau

Si teomaria

sa veniti cu vesti bune!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

23+LUCA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Tzitziri te cred, esti o scumpa.

La mine cred ca se resimte si perioada cat am sta la pat deoarece este exact perioada in care a inceput sa creasca burtica si cum organismul meu nu e obisnuit sa sustina greutatea, probabil ca atunci cand stau mai mult in picioare se lasa grea burtica

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musettepink

Clau acu se prinse si neuronu'meu ca mergi la eco....bafta multa
Clau

Si teomaria

sa veniti cu vesti bune!!!!!!!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

23+LUCA

POZE

Multumesc frumos si multi

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

cu Dr. Dragomir, Freshanana.

Clau, postez reteta cand se mai domolesc lucrurile un piclet la serviciu, e luni astazi, deh!

20+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Codruta27

cu Dr. Dragomir, Freshanana.

Clau, postez reteta cand se mai domolesc lucrurile un piclet la serviciu, e luni astazi, deh!

20+ Vlad
Bebe mic

Nici o problema, cand ai timp ca pot sa astept.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza burtici

andy, felicitari pt bebe boy!!!

sanziana, eu te inteleg perfect, oricum felicitari pt bebe sanatos si in grafic. Pana la urma asta conteaza cel mai mult.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata tuturor si multi !
Noi (eu+bebelusa) suntem un pic cam adormite azi, ca doar am avut un w-e destul de plin. Sambata am fost la ziua unor prieteni si am rezistat eroic pana pe la 1 noaptea, iar ieri la un botez. Asa ca este explicabil faptul ca imi pica capul pe birou
Am vazut ca ati vb mai sus despre greutatea pe care v-o imprima burtica, pe care si eu o resimt mai ales la ridicarea din pat...cred ca voi avea nevoie de o macara pe la sfarsitul sarcinii
In rest ma bucur tare mult sa aud vesti bune de la eco (Tzitziri si Sanziana), sper ca nu am mai omis pe cineva si tinem pumnii fetelor care merg saptamana asta la eco.

Andreea
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

buna dmineata, mamici !!
am mai scris un mesaj, luuung, desigur si l-am pierdut... urasc cand se intampla chestia asta.
noi am fost vineri la eco 4D la timisoara. nu mai stiu exact cine a zis de pe aici ca e mai mult de fitze. a avut dreptate. toate masuratorile au fost facute in 2 D. in 4D am putut sa-i vedem fatza care arata cam...ciudat...cred ca pentru ca era intr-o continua miscare. ca o plastilina care isi modifica forma. a stat o clipa nemiscata si atunci am vazut-o perfect. parca avea buzele ca ale lui taica-sau atunci cand doarme. mi-a placut de ea. acum m-am uitat la filmuletzul de pe cd si mi s-a parut ca la o mana, pe langa ca mi se pare deformata, mi se pare ca vad 4 degetzele. doamne !!! dar totusi ma gandesc ca sigur nu vad eu bine. vestea proasta este ca in loc de 2 fibroame, dr. a vazut 3, de dimensiuni cat de cat apropiate. cam de 3 cm fiecare... a zis ca nimeni nu imi poate garanta nimic, insa el a avut o pacienta mai in varsta care avea fibroame mult mai mari si care a nascut la termen un baiat de 4 kg. asa ca... cu Dumnezeu inainte.
in rest, a zis ca Ana e bine, normala si ca nu vede nimic in neregula.

clau, teomaria si codrutza, bafta multa la eco

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, dragelor!

Mey dar ce liniste, in weekend nu ati scris mai deloc, azi vad ca e liniste si pace. Ce e cu voi? Nu va recunosc...

Sanziana, felicitari pentru baietel, eu zic ca e ff bine asa, ca e sanatos, asa baietelul tau mai are un fratior-partener de joaca. Look at the bright side!

A_rose, felicitari pentru Ana ta cea frumoasa si sanatoasa! M-a amuzat comparatia ta cu plastilina! Iar degetzelele sunt 5, stai linistita, poate este vreunul pitit si nu il vezi tu! O sa se vada la urmatoarea eco, oricum!

Bafta fetelor care merg la eco!

CLAU

CODRUTA

TEOMARIA

Am vb cu Anca, si spune ca e mai bine azi dar ca tot are contractii. Carla e o scumpa, creste mare si se joaca in burtica la mami in continuu. Pupa toate burticile.

Eu una nu am nicio problema cu somnul. Dorm ca purcica cate 12h/noapte iar la pranz daca ma intind pe canapea la un film, gata . Dorm eu si pentru Luca, ca puiul mamii danseaza nonstop!

Va pe toate!!!

24+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

Felicitari Rose pt eco si bb sanatos si sa dea Domnu sa fie bine cu fiboamele pana la final.

22+

Mergi la inceput