Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 5
melly23 spune:
buna dimineata fetelor!!!mama doar o pagina ati scris de aseara?!cam slabut!!!
Felicitari mamicilor care au trecut de momentul pe care noi unele il asteptam cu sufletul la gura!!!eu una nu mai am rabdare!!!
eu azi noapte (ca nu prea am dormit) ma gandisi la nasterea care urmeaza in viata mea si cred ca voi vrea anestezie epidurala!!!dar care dintre voi stie daca se face anestezie aici in Baia Mare la Euromedica????buin si cele care ati facut anestezia asta nu ne puteti spune si noua, asa in detaliu, cum e????eu ma cam tem !!!si al doilea lucru de care ma tem sunt contractiile!!!poate sa explice careva din nou, cam cum sunt fata de cele pe care le avem acu!!!adica astea mai putin durewroase!!!cu intepaturi in col!!!cand se misca bb mai tare!!!
No bun hai ca am pus suficiente intrebari ptr azi!!!
A si daca nu scoate careva reclama aia la pampers fac cu nervii!!!
38+ Amelia Gabriela
alina_anto spune:
Neata!
Monik o sa vezi ce fericita vei fi si tu cand iti vei tine fetitza in brate! Este greu la inceput (uneori ai impresia ca nu o sa te descurci..), dar este minunat sa ai un copil. Si eu am avut o stare depresiva dupa cezariana..dar de ieri dupa-amiaza am inceput sa ma simt mai bine. Nu mai imi vine sa plang din orice, nu ma mai panichez atunci cand plange..etc Am inceput sa fiu mai optimista. Asa trebuie!
Te pup
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
melly23 spune:
monik intepaturile in col le am si eu dar le am cam de la 36 sapt!!!si chiar ma incurca acu!!!tot ma intreb, oare e o contractie, unde e ceasul, deci cred ca o sa innebunesc!!!
38+ Amelia Gabriela
ancaurn spune:
Buna dimineata!
Desi nu am postat de mult (din motive obiective, credeti-ma) am reusit sa va citesc in fiecare seara.Asa ca vreau sa incep prin a felicita proaspetele mamici, pe toate si sa le umplu de si ca merita. Sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
Am vazut si pozele cu mugurasii si mladitele voastre si zau ca nu stiu pe care sa-l / s-o laud mai tare. Toti sunt fantastici. Imi vine sa-i pap pe toti. Felicitari inca o data mamicilor, dar si taticilor ca si ei au contribuit cu ceva, da?
Eu sunt putin trista si speriata pentru ca tatal meu e suspect de cancer la colon, asta dupa ce in urma cu trei luni i-au fost inlocuite valvele la inima. In ultimele saptamani am stat mai mult cu el, sa-l incurajez, ca bietul e disperat. Acum asteptam rezultatele biopsiei si parca asteptarea asta e cel mai greu lucru. Sper sa fie totusi totul bine pana la urma.
De aseara, o data la cateva ore, observ pe chilot cate o pata maro-roscata. Nu cred ca e dop, ca se imbiba in material, nu e vascos. Sa fi inceput colul sa se dilate? Ce ma deruteaza e ca desi am contractii la greu, nu sunt dureroase deloc. Merg maine la dr ca azi nu e la cabinet, asta daca n-oi naste azi sau la noapte. Voi ce credeti ca ar putea fi?
Va pup
Poze
37+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
Lorich spune:
Neata si de la noi!
M-am trezit si eu si inainte sa vad ce planuri mai am pentru azi, am zis sa vad ce mai faceti, cine a mai nascut
Bine ai venit pe lume bebe Rares Sebastian! Sa fii sanatos!!!
n-am inteles cine e mami de bebe Sebi, poate ma prind eu din mers.
Am vazut poze cu un bebe absolut minunat si zambaret de Laura; draguta bine ai revenit acasa, acomodare fff usoara in 3!
Monica stiu exact cum e sa vrei sa apuci sa te "plictisesti", nici eu nu prea am reusit, chiar daca stau acasa de mai mult de o luna. Doamne ajuta sa termine oamenii pana vineri, stiu cat de stresant trebuie sa fie. Uite ia
Fetelor care ati nascut deja si chiar si cele care si-au facut deja bagajul, poate ma lamuriti si pe mine cu ceva: se da cumva in maternitate moasei un sapun+prosop? Ca mi-a zis mama (de la GL) ca asa a auzit ea de la fetele astea care au nascut recent, ca s-ar da. Ea nu prea e cu porcarii de astea de babe, mai ales ca are 47 ani, dar eu nu v-am auzit pe voi cu prostii de genul asta; adica zic ca e suficient cat bag in plic, nu?
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
ancaurn spune:
melly din cate stiu eu la Euromedica se face epidurala. Nu stiu cum e, ca n-am avut parte de asa ceva acum 5 ani, ca atunci nu se facea deloc in Baia Mare. Nu voiavea parte nici acum, ca nasc la spital, asa ca...sorry.
In schimb cred ca te pot lamuri cu contractiile. Sunt regulate, asta e cel mai important lucru si pe langa faptul ca te doare, simti efectiv cum se impinge bebe sa iasa, fara insa sa te intepe colul, doar ca o presiune mare. Asta insa e in ultimele faze. Totul se intampla treptat. Nu-ti face probleme, ca o sa le recunosti, crede-ma.
Poze
37+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici de mladite & mugurasi,
Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa va traiasca comorile, sa fie sanatosi si papacioasi!
Reallaura este un scump Mircea, si tu nu arati bine dupa operatie.
Ai facut cezariana cu anestezie totala sau locala? Cat i-ai dat lui Radoi pt cezariana?
M-ar bate si pe mine gandul sa cer cezariana, pt ca am auzit ca ei nu prea fac epidurale, iar eu am si un instoric al tiroidei, asa ca un efort prea mare ar putea sa imi declanseze din nou tiroida...
Multa bafta in continuare celor care se afla pe ultima suta de metri!
Lori34+David
Alysh spune:
Anca, sper sa nu se onfirme diagnosticul tatalui tau, dar asa, ca incurajare, bunica sotului meu a fost operata acum 7 ani de cancer la colo, i-a extras partea cu probleme si acum traieste, e super bine, are grija de stranepoti, e vesela si totul ok. e o forma de cancer care are rezolvare. curaj!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
gabitzam spune:
Iulia, cred ca si eu sunt defazata, nu m-am prins de la cine era mesajul care anunta nasterea lui Rares Sebastian, dar am o banuiala ca este vorba de Emycor . Oricum, bun venit pe lume, flacau mic, sa cresti mare si sanatos, sa bucuri pe toata lumea din jurul tau!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
merci mult ancaurn!!!deci le voi recunoaste, atunci e bine!!!
legata de pata aia maro pe care o ai!!!am trecut si eu prin asta exact acum 3 zilem si inca nu am nascut!!!asa ca, banuiesc eu ca e de la col!!stii tu largire!!!ceva de genu asta!!!
38+ Amelia Gabriela