Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mesaj primit la 0:25 azi noapte:

S-A NASCUT RARES SEBASTIAN IN 18.05 LA ORA 21. CU 3.3 KG SI E MANDRIA LUI MAMI SI LUI TATI

FELICITARI MAMICO SI RECUPERARE RAPIDA!!!

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 6 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Monik, da pe unde esti?

Mergi la inceput

Rares Sebastian, sa fii sanatos si papacios si cumintel, sa te faci mare.......iar mamicii ii dorim refacere rapida!

Mergi la inceput

Iulia.....eu am incercat pentru butuci niste cataplasme cu varza.....le-am pus acum o ora si o sa le dau jos pe la 11, dupa ce ma trezesc din a doua runda de somn.......am uitat sa intreb dr de furosemid.......numai la asta nu imi statea gandul ieri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Monik, da pe unde esti?

Eram la dush
Doar nu credeai ca dorm , nu te las singura de veghe

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Rares Sebastian...sa fii ssanatos si voios si la punga gros.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

mesaj primit la 0:25 azi noapte:

S-A NASCUT RARES SEBASTIAN IN 18.05 LA ORA 21. CU 3.3 KG SI E MANDRIA LUI MAMI SI LUI TATI

FELICITARI MAMICO SI RECUPERARE RAPIDA!!!

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 6 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Felicitari mamicii!!!! Bun venit Rares! Sa fiti sanatosi si tot ce va doriti!!!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am facut si eu o ciorbitza si cartofi la cuptor pentru chiftelutele facute ieri...Acum bb papa, ne culcam o ora si iesim in parc....ne-am invatat, gata...

Dordia, ooff, ia-i dat lui Tudor oscilococcinum?Sper sa va treaca repejorsi eu am patit-o acum o sapt, noroc ca i-a trecut in 2 zile..dar cu antibiotic ca n-am vrut sa-l las sa lupte singur, de teama ca-i da lui Matei..

Rares Sebastian, bine ai venit!. Sa fii sanatos si mincacios.

Ia uite fetele noastre matinale: Monik, Mi-bebelina, Iulia...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Le felicit si pe proaspetele mamici Onix si Daria!!! Sa va traiasca comorile! Multa sanatate!

alina_anto, ti-am vazut printesa dulce si mancacioasa. Ma bucur tare pt. voi ca sunteti bine, ca sunteti impreuna in sfarsit. Abia o astept si pe Sara mea!
Am o prietena care toata sarcina nu a avut probleme cu constipatia si dupa ce a nascut a avut problema asta (si mai nascuse si natural-cu epiziotomie-oare am scris corect? )... Incearca cu Activia, poate merge.

missparker intrebai de leeloo, parca a scris ca nu intra in weekend si ca vorbim luni… Si eu sunt deacord ca informatiile pe care tu ni le impartasesti legat de nastere sunt f. interesante si utile!

Reallaura ai un baietel fantastic!!! E atat de dulce!!! Iar tu esti o mamica superba! Era normal ca va fi o frumusete de copil!
M-am cam speriat la reactia ta dupa cezariana, ca si eu tot asta vreau... Hai, moralul sus!!! E pacat sa cazi in tristete cand ai asa o comoara langa tine!
Parca e un om mare cum doarme el cu mana sub cap...

mi_bebelina m-ai dat gata cu temerile tale de morti bantuind prin spitale!!! Acum mai am o chestie in plus la care sa ma gandesc cand m-or apuca pandaliile prin spital... Hm... Vroiam sa fac o gluma macabra legat de asta, dar ma abtin, chiar era de prost gust....
Deci esti pe ultima suta de metrii...Atunci bagam

simonacip, plimbare placuta!!! Si noi te .

Leeloo, azi mergi la medic? Ma gandesc la tine ca mai ai putin-putin...Cred ca ai emotii!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Eu sunt asa de plictisita si incurcata cu casa asta incat nici sa ies prin parc nu am chef...S-a facut vremea asa frumoasa dar eu n-am chef de nimic. Sotul spune ca muncitorii nostri vor termina pana miercuri, eu zic ca nu termina pana vineri. Sper ca pana vineri sa termine!
Nici nu imi vine sa cred ca pe 22 se implinesc 2 luni de cand stau cu apartamentul in santier... 2 luni in care ar fi trebuit sa ma odihnesc, sa stau si eu de vorba cu burtica mea...Nici asta nu am facut ca ma gandesc ca ma aud astia vorbind singura si zic ca sunt nebuna ...Ma gandeam sa termine macar cu o saptamana inainte de a naste ca sa am si eu cateva zile in care sa ma odihnesc...Vreau si eu sa ma plictisesc, sa stau si sa ma uit pe pereti macar o zi!!!
N-o sa am sansa asta, clar! Nici nu stiu daca voi avea timp de curatenie, spalat si calcat... Am cativa saci de haine de spalat (cosul de rufe a devenit de mult neincapator) ca daca au lucrat si in baie mi-au scos masina de spalat... Nu am nimic pt. bb spalat si calcat...E jale...
Medicul meu zicea ca luni vroia sa ma programeze la cezariana...Eu luni am un examen, as vrea sa aman pe miecuri (ca marti e...marti).

Ma gandesc acum ca sunt ceva sanse sa nu apuc saptamana viitoare pt. ca in dimineata asta buburuza mea tot impinge in jos...E prima oara cad simt asa... Cam inteapa in col cred...Hmmm...Cred ca prima masina la spalat va fi cu haine pt. bb.

Asta e! Nu sunt pregatita (nici lenjeria intima pt. maternitate nu o am spalata, sunt cu eticheta pe ele), dar daca se intampla ma rog sa fim sanatoase si sa trecem cu bine peste toate!

Gata! Ca m-am vaietat destul...Va plictitsesc, dar ma mai descarc si eu...

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput