Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

reallaura, bun venit acasa tie si lui Mirciulica!!
Multa multa sanatate,recuperare rapida, si sa creshteti mari.

Am vazut si pozele, e un dulce!! SI are de=a plete... cred ca seamana cu tati ca e mai brunet!

Poza cu mana si piciorutsul e de mare arta!! Ne-ai dat idei, si asha pozam pe bebe non stop!!!

Despre ieshit afara, pediatra ne-a zis de la 7 zile. Am ieshit ieri 20 min, si a dormit bb non stop. Azi am ieshit 40 min, si nu a dormit deloc, era pusa pe frichineala.

Hai majorete pt mihaser+aelita . Moralul sus, multi pupici, si hai ca totul o sa fie bine.
CIne mai doreshte cine mai pofteshte...

Am luat exemplu de la Gabitzam, si am pus o runda la calcat-la tv bineinteles!!. Nu de alta...dar daca se aduna nu o sa mai fiu in stare de nik!!

A, si ca sa mai radeti de noi...am pus la foc supa si am prins-o de oala. .

Sa mai fac o strigare catre getutza81 si inais . Unde sunteti fetelor?
si de mamica mihbut de gemeni ce mai stiti? ca parca nu am mai cetit nik de la ea! dar cum vad intr-o dunga si uit mai repede...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

dragele mele.

sunt acasa de ieri. acum reusesc sa intru nitel si sa va pun cateva pozici. le-a incarcat Bogdan pe alt cont, de flickr

http://www.flickr.com/photos/26708959@N06/

M-am simtit destul de nasol dupa operatie si plang fara rost uneori. Alteori rad si ma deprim sa nu-mi plezneasca operatia...
cred ca nu sunt intreaga nervos...

Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

si eu am reactionat la fel. stai linistita ca ai sa iti revii. eu sunt mult mai bine acum. ma mai apuca temerile, obsesiile, dar le controlez. am ajuns chiar sa pot dormi si noaptea. pana zilele trecute eram obsedata sa se uite cineva la ea tot timpul. acum am lasat-o mai usor.

Azi e cam agitata printesa mea. ai vostri?

fetelor, noi trebuie sa incepem sa luam vigantol. voi cate picaturi dati? noua ne-a zis pediatra din maternitate 2/zi timp de 18 luni. Pe prospct scrie 1 picatura / zi timp de 12 luni. Nu mai inteleg nimic. Plus ca de calciul gluconic ne-a zis cat sa luam dar nu si incepand de cand... kk... maine tre' sa-l sun pe faimosul pediatru la care am inscris-o sa ma lamuresca...

Pupici.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

vigantol: stiam 2 picaturi de la 14 zile. Timp de multe luni.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurita, bine ai revenit! Si mie mi s-a parut f grea perioada de dupa cezariana, acum sunt mult mai bine, dar astept sa-mi treaca starea asta de oboseala tampita pe care nu o inteleg mai ales ca dorm destul de mult. DAr sunt sigura ca vor veni vremuri bune si frumoase mai ales cand o sa ne plimbam prin parculet. Eu am testat si IOR si 23, sunt ok amandoua, prefer IOR dar e cam departe....Mirciulica e un scump si un dulcel!

Noi ii dam 1 picatura de vignatol/ zi....

La noi a inceput spectacolul de seara care vad ca nu mai tine cu muzica: URLA! Ai vostri urla pana la refuz, adica pana cand nu mai au aer? Ca pe mine ma termina momentele alea....

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Doua picaturi i-am dat vigantol lui Andrei, de la 14 zile. Cred ca pina spre doi ani i-am tot dat. Ne mai marea doza in lunile de iarna si in functie de cum se prezenta fontanela.

Am bagat un strudel la cuptor si l-am facut scruuuummmm
Si de-abia asteptam sa-l scol, l-am lasat cat scrie pe pachet, dar cred ca a fost focul prea tare, si eu pe net fiind nu m-am mai dus sa-l controlez. Ma offftttic!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Vigantol....si noi ii dam 2 pic/zi incapand de azi...ca ieri a facut 1 luna deci....noua de la o luna ne-a zis sa luam. De pe 1 iunie...vom lua calciu gluconic...si vit.C 5 zile in liecare luna.

Reallaura...daaaaa plimbarici in IOR sau alt parc...dar dupa ce imi iau masinutza...si voi putea sofa (adica niste ore cu un instructor ca nu am mai condus de...hat,hat)

Va poop si revin mai tz.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Va pup fetelor!
Era cat pe ce sa ma fac azi cu bebelina. Ma pregateam eu pe la pranz sa merg intr-o vizita si ma suna dr ca e de garda si sa vin la spital sa ma vada.......ma duc, ma controleaza...apoi imi zice: Facem si o ecografie si daca totul e ok facem o inducere....
Inlemnisem nu alta.......parca prea ma luase din oala....nici nu aveam bagajul la mine, era cald, avusesem o sticluta de apa la mine si aproape ca o terminasem ........ma gandeam ca o sa mor de sete pe acolo.....Parca imi venea sa si plang......sotul meu zicea ca se duce sa ia bagajul de acasa.......eu nu ca vazusem la tv ca murise Colea Rautu la Municipal si ii ziceam ca eu nu stau cu mortii bantuind prin spitale. Ce daca e saracul si ingropat acum, s-o gasi alt mort sa bantuie pe vreo targa pe holurile spitalului...minte bolnava..deh
Pana la urma a hotarat sa lase beblina sa vina cand vrea ea..... Offffff.......acuma imi dau seama ca e chiar foarte aproape momentul intalnirii cu bebelina mea....si eu ce fac, daca n-o sa fiu o mama buna? Daca o sa-i fac vreun rau ca nu stiu sa imping? Ba mi-a mai bagat si mama in cap sa nu cumva sa tip ca sa ii supar pe doctori ...pai de ei imi arde mie atunci sau de draga mea bebelina....valeu.....nici problema numelui nu am definitivat-o....inca mai avem discutii pe tema asta.
Ce ma fac fetelor?

Mergi la inceput

Noapte buna mamici si burtici!...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor.

Sis, iubita, bine ai revenit pe forum cu scumpul Mirciulica...mor de figura lui de poet, filosof neinteles...

Cleo, va dorim plimbari cit mai placute, acuma ca ati inceput sa iesiti...Eu nu prea mai apuc sa postez tocmai pt ca stam cam mult pe afara. Doooarme nonstop.

Alysh, merci de rapunsuri, noi Nuk si Avent folosim(cele cu 1 picatura, nu?). Si dam Nan hipoalergenic - la recomandarea medicului

Dordia, s-a facut bine Cristian? noi luam 3 pic/zi vigantol, din a 14-a zi, pana la 2 ani(cred ca-s singura cu 3 pic) si calciu gluconic 10 zile/luna 5 ml, din pacate nu prea reusesc sa i-l dau, il scuipa..

Mi_bebelina...deci ai fost tare aproape de moment...Wow!!!

Mihaserfata sa treaca starea proasta...Punem fetele in miscare?

Gabitzam, mmm, strudel, l-as minca chiar si asa mai pirlit, mi-e pofta..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Simonacip...Stefan e mucios inca...si din pacate a inceput si Tudor sa aiba mucisori...dar nu curg ci fornaie doar. Ii bag ser fiziologic...si sper sa se rezolve. Azi imi iau batista bebeului...si sper sa pot sa il curat calumea....Te poop!

Mergi la inceput