Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Si la mine au inceput niste intepaturi in col, iar cand ma ridic parca imi cade burtica, chiar daca nu s-a lasat.
La cursurile first bebe, pe care le fac abia acum, ne-a spus ca in ultimele saptamani incepe sa coboare bebe. el este pregatit sa se nasca cand avem distanta de aprox o palma de la stern, de sub sani plata.
Iar la umflat picioare sunt campioana.parca mi se revarsa din balerini, char daca cu 2 nr mai mult.

Felicitari proaspetelor mamici. Sa aveti bebei mancaciosi si sanatosi.

Poze
Nicole 36+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

I-am trimis afara la joaca pe baieti. Eu calc hainutele lui Andrei pentru saptamana asta, sa aiba la gradinita. Calc si ma uit la "Dr.House". Mi se pare ingrozitor de plicticos calcatul si nu rezist daca nu ma uit la un film in timpul asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

gabitzam, vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Si mie imi place sa ma uit la Tv cand calc, dar in ultimele luni nu prea am mai calcat deloc. Saracul Bogdan isi calca singur dimineata, ca sa nu ma lase sa stau prea mult in picioare...

La noi "Dr. House" a intrat in pauza de vara... Au inceput astia cu reluarile, nu prea mai sunt episoade noi din serialele mele de baza (Desperate Housewives, Boston Legal, Criminal Intent etc.), asa ca ma mai multumesc cu reluarile, cat imi mai permite timpul liber...

Si acum m-a apucat pofta de pateuri, asa ca ma duc sa-mi fac.

E cam liniste pe aici, din cate vad. Hai, mai naste cineva??

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si noi am ieshitr afara. Cu carutsul de data asta. Cam o ora...s-a cam matsait potoroasa in caruts, nu a dormit deloc.

Acum ashteptam musafiri.

Va pup. si sa mai scot majorete. . Doar pt cine pofteshte!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Cred ca maine e randul lui mihaser la cezariana:

Fetelor, pe unde mai e leeloo? Ca n-am mai vazut-o demult pe aici.

Mi-e dor si de Getutza...

Simonix, ma gandesc la tine, ce-o mai face Robertzelul. Sper ca sunteti bine

fecian, si la tine ma gandesc!! Daca mai intri si ne citesti, trimite-mi pe PM un numar de telefon, ca sa te sun, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

I-am trimis afara la joaca pe baieti. Eu calc hainutele lui Andrei pentru saptamana asta, sa aiba la gradinita. Calc si ma uit la "Dr.House". Mi se pare ingrozitor de plicticos calcatul si nu rezist daca nu ma uit la un film in timpul asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

:) eu nu rezist nicicum...

ne-am intors de afara. obosesc si eu, ceva de sperit. am mancat 2 clatite azi...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor

Lilly poate ne intalnim pe la Stanca ...mie Diculescu mi-a zis sa merg sapt. viitoare in care zi vreau la Stanca sa ma controleze si sa-mi faca ceva inregistrare ...deci daca nu mai repede ....sigur se va intampla ceva sapt. viitoare.

MissParker chiar foarte interesante cursurile tale si multumim ca ne impartasesti informatii si noua . Desi sunt la a doua nastere povestirile tale imi fac curaj si ma fac sa-mi aduc aminte de unele lucruri. Eu, din pacate, am cam zbierat la nastere dar atunci cand am reusit sa ma concentrez si sa inspir adanc apoi din tot corpul sa imping pe "gura" de jos chiar s-a nascut baiatul meu .

fetelor care calcati va invidiez....mie nu imi place deloc sa calc....mai bine spal toate vasele care le am in casa

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

dragele mele.

sunt acasa de ieri. acum reusesc sa intru nitel si sa va pun cateva pozici. le-a incarcat Bogdan pe alt cont, de flickr

http://www.flickr.com/photos/26708959@N06/

M-am simtit destul de nasol dupa operatie si plang fara rost uneori. Alteori rad si ma deprim sa nu-mi plezneasca operatia...
cred ca nu sunt intreaga nervos...

Bb al meu seamana cu tasu, dar e brunet ca mine.
Aseara am stat numai la san, eu nu am dormit deloc el, da, din fericire.

o sa mai intru ca mi-e dor de voi si sunt tare curioasa cum v-ati recuperat. vad ca YLari si Cleo au inceput sa iasa cu fetele afara Suuuper. astept momente bune si eu!!!

Babyname, Iulia, draga mea, felicitari inca odata. nu ne-am putut vedea in spital, dar am fost varza, oricum. sper sa ne intalnim cu bbicii in parc.

Alysh, Dordia incepem plimbarile, da?

va pup pe toate

Laurita 40, , Mircea
AMR: 1 ZI!

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Am vazut pozici suuuuperbe de Reallaura si Mirciulica. Welcome back, scumpa noastra!! Te asteptam sa-ti mai revii putin, eu sunt convinsa ca vei depasi repede faza asta usor bulversanta de dupa nastere. Cred ca te-ai decis asa rapid pt. cezariana ca psihicul tau nu prea a avut timp sa digere ca lumea toata povestea si nici nu ai avut parte de hormonii aia de la nasterea naturala care cica te ajuta sa treci mai repede peste tot... Probabil ca si asta explica pe undeva starea ta sufleteasca mai speciala din zilele astea. Dar ai incredere, ca va trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Felicitari mamicilor Onyxg si Daria Ioana! Multa sanatate bebelusilor si un bun venit pe lume!

Felicia iti multumesc din suflet!

Laura bine ai venit acasa! Am vazut pozele cu Mirciulica si e tare scumpic!
Nu o sa ti se intample nimic cu operatia...eu am cazut jos lesinata si nu mi s-a desfacut. O sa vezi ca o sa fie super bine in cateva zile!

Va pup fetele! Nu stiu daca o sa mai intru ca sunt intr-o stare destul de proasta si mai bine sa nu prost dispun si pe altii!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput