Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
YLARI spune:
Buna, fetelor. ce mai faceti? slabuta activitatea pe forum in ultimele zile... eh...
fetelor, merci ptr rasp referitor la vigantol. dar cum il administrati? in biberon? cu lingurita? nu se ineaca? si nu v-a dat sa ii dati si calciu gluconic? merci inca o data.
ancaurn, te pup, ma rog ptr tati tau sa fie bine.
melly, eu am tot sperat sa nasc normal, cu epidurala, si am indurat ore in sir un travaliu epuizant si zadarnic (dupa ultimele 6 ore m-am dilatat 1cm!!!!!) Dar stii ceva? desi contractiile mi se pareau ingrozitor de dureroase, acum nu stiu nici macar sa ti le descriu... uiti... probabil ca sa iti conservi moralul ptr urmatorul bebe. si inca ceva: niciodata, pe parcursul acestor ore nu mi-am pierdut cumpatul. niciodata.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
YLARI spune:
quote:
Originally posted by Lorich
Neata si de la noi!
Fetelor care ati nascut deja si chiar si cele care si-au facut deja bagajul, poate ma lamuriti si pe mine cu ceva: se da cumva in maternitate moasei un sapun+prosop? Ca mi-a zis mama (de la GL) ca asa a auzit ea de la fetele astea care au nascut recent, ca s-ar da. Ea nu prea e cu porcarii de astea de babe, mai ales ca are 47 ani, dar eu nu v-am auzit pe voi cu prostii de genul asta; adica zic ca e suficient cat bag in plic, nu?
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!
categoric.
sa felicit si eu noile mamici + bebelusii veniti pe lume. pupici tuturor si toate cele bune! sa va bucurati din plin unii de altii!!!!
YLARI
ancaurn spune:
Alysh merci de incurajari. Asa incerc sa gandesc si eu, dar asteptarea asta dupa rezultat ma innebuneste. Cand stii ceva concret, fie bine, fie rau, te bucuri sau iei masuri. Oricum stii ce sa faci. Pe cand atunci cand astepti... Dar omul cat traieste spera!
Melly asa ma gandeam si eu, ca o fi de la col. Ma duc maine oricum la o consultatie. Probleme nu imi fac, ca am trecut deja de 37 de saptamani implinite si bebe e mare ( la 36 de saptamani fara doua zile dr l-a estimat la 3kg 400g cu o marja de eroare de 200g 0. Asa ca daca o vrea sa vina, sa vina. Ma bucur chiar daca a inceput dilatatia si nu ma doare nimik. Cu atat scap mai repede cand o fi sa fie. Tu ai vorbit cu dr tau cand ai avut petele alea? Si au trecut? La ce medic esti? Sunt sigura ca ai mai spus, dar n-am retinut. Ce sa-i faci, neuronul, bata-l vina.
Poze
37+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
ancaurn spune:
Ylari merci. Eu la Cezara vigantolul i-l picuram direct in gurita si nici nu simtea, ca n-are nici un gust. Ii mai dau si acum in lunile de iarna cate doua picaturi pe zi si asa frumos scoate limbuta...sa-i pun picaturile.... Din cate stiu eu, il poti da si intr-o lingurita de ceai daca bea. Eu zic sa nu-l pui in biberon, ca daca nu bea tot lapticul, ramane si vigantolul acolo partial.
Poze
gabitzam spune:
Eu Vigantolul il dadeam intr-o lingurita de silicon in care inainte storceam nitelus laptic. Nici nu stia cand il lua asa, lingurita era foarte moale.
Iuliaaaa, pe unde esti, ne-ai lasat cu ochii in soare. De la Emy era sms-ul? Ca vreau sa felicit fata si sa trec baietelul pe lista.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leeloo2004 spune:
Buna fetelor!
Ce de vesti bune am gasit de dimineata felicitari prospetelor mamici:
Babyname
Kristinik
GD
Daria_Ioana!!!!
Sa va traiasca comorile si sa va bucurati din plin de ele!!!!!!
In acelasi timp flutur pentru Mihaser iti tin pumnii sa decurga totul cu bine si asteptam vesti de indata ce vei putea!
Eu sunt bine, deja ma napadesc si pe mine emotiile parca nu-mi vine sa cred ca poimiine am sa-mi tin in brate comoara...!! Dupa-amiaza am programare la dr sper sa-mi dea cit mai multe amanunte si in acelasi timp sa ma programeze dimineata la ceza nu as vrea sa stau in asteptare si cu emotii pina la prinz...
Un pupic special pentru MissParker uite sunt pe aici, ma rostogolesc prin casa si nu pot sa stau un minut...mai trebuie sa dau o fuga la supermarket sa-i iau niste pampersi lui Stefan... Am uitat sa-ti spun foarte frumos si carutul si patutzul!!
Reallaura bine ai revenit acasa! Eu o sa te mai pisez cu ceva intrebari sa-mi spui de toaleta, daca ti-a facut clisma...etc... Am vazut si pozele e o frumusete Mirciulica, sa va traiasca!!!!
Tocmai am pus la sterilizat pompa de muls, un biberon si 2 suzete pe care vreau sa le iau cu mine la spital...
Monik la ce ora ai azi programare la Badiu? Poate ne vedem din nou...Eu am iar la 17.45...
Ma uitam acum in lista si vad ca s-a egalizat numarul de baietei si fetite...
Mai intru spre prinz...
Gabriela 39+ cu AMR 2 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
melly23 spune:
la mine petele maro nu prea au durat !!!le-am vazut odata si gata!!!abia acu joi voi merge la dr. Roman Radu!!!e un medic foarte bun!!!cel putin pana acu nu m-a dezamagit!!!ii voi spune de pete joi dar banuiesc ca ale mele au fost de la si pun pariu ca asta va intreba si elprima data!!!si sa te tii tare pentru tatii al tau!!!
38+ Amelia Gabriela
monik16 spune:
melly23, multumesc de raspuns in legatura cu intepaturile in col. Sper sa fie asa.
ancaurn, imi pare rau pt. problemele de sanatate ale tatalui tau
Va doresc multa sanatate si sa nu fie nimic grav!
Lorich chestia asta cu sapunul si prosopul cred ca e o chestie de traditie. Stiu ca si prietena mea din Valcea a dat la moasa asa ceva... In bucuresti nu cred ca e cazul.
gabitzam si eu tot emycor am crezut ca e dupa dpn si numele lui bb.
38+ Sara-Maria
YLARI spune:
quote:
Originally posted by ancaurn
Ylari merci. Eu la Cezara vigantolul i-l picuram direct in gurita si nici nu simtea, ca n-are nici un gust. Ii mai dau si acum in lunile de iarna cate doua picaturi pe zi si asa frumos scoate limbuta...sa-i pun picaturile.... Din cate stiu eu, il poti da si intr-o lingurita de ceai daca bea. Eu zic sa nu-l pui in biberon, ca daca nu bea tot lapticul, ramane si vigantolul acolo partial.
Poze
pup si eu fata ptr raspuns...
YLARI
ancaurn spune:
quote:
Originally posted by melly23
la mine petele maro nu prea au durat !!!le-am vazut odata si gata!!!abia acu joi voi merge la dr. Roman Radu!!!e un medic foarte bun!!!cel putin pana acu nu m-a dezamagit!!!ii voi spune de pete joi dar banuiesc ca ale mele au fost de la si pun pariu ca asta va intreba si elprima data!!!si sa te tii tare pentru tatii al tau!!!
38+ Amelia Gabriela
La mine au aparut din senin, in timp ce stateam si ma odihneam. n-am facut de vre-o doua sapt, ca atunci am gasit o bucatica mica de dop pe chilot si am zis sa nu risc. Asa ca pe bietul meu sot l-am lasat cu ochii-n soare si mana-n pantaloni pana dupa ce nasc. Ai dreptate, dr Roman e bun. Eu sunt la dr Ardelean. Cu el am nascut si prima data si sunt foarte multumita.
Poze