Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ylari mersi! Mi s-a parut si mie o tampenie invechita!

Anca Doamne ajuta sa nu se confirme diagnosticul si sa nu mai aiba de suportat iar operatii si chin!

Leeloo bine ai revenit dupa weekend! Spune-mi si mie cum procedezi cu pompa sterilizata? In ce o pastrezi pentru spital? Ca si eu vreo s-o sterilizez, dar nu stiu ce fac dupa aia cu ea, cum o pastrezi (cat de cat) sterila

Monik mersi si tie mami pt raspuns
Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Plec sa platesc niste facturi si revin.
monik.

Poze
37+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Emycor si bebe Rares

Multe felicitari, sanatate maxima si toate cele bune, sa aveti parte numai de bucurii impreuna, bebe sa fie sanatos si papacios!!!!

Vad ca Emycor a nascut la termen, o fi fost cezariana? Daca nu, e al doilea bebe al odiseii noastre care scoate capsorul pe lume in ziua programata, poate spargem statisticile...

mi_bebelina, ca sa-ti mai treaca starea asta! Lasa ca e mai bine ce ai hotarat tu, las-o pe bebelina sa vina cand vrea ea, la o inducere contractiile sunt mult mai puternice si mai dureroase, corpul neavand timp sa se pregateasca la ritmul respectiv... Tot natural e cel mai bine... Si eu ma rog sa nu se ajunga la mine la inducere (din cauza ca bebele o fi prea mare), sper sa se decida el singurel sa vina afara cand e pregatit, dar nici prea tarziu s-o faca franjuri pe mamica... Nici voi nu aveti nume? Pai mai avem pe lista o bebelusa fara nume, chiar, nu stie inca nimeni cum o cheama pe fetita Madalutei? Uite, tine aici pt. orice eventualitate

ancaurn, tinem pumnii ca rezultatul la biopsia tatalui tau sa fie ok, incearca sa-i fii alaturi si sa-l incurajezi cat poti, chestiile astea isi lasa amprenta si asupra psihicului, care poate uneori juca un rol fantastic. Un unchi al meu, cu multi ani in urma, auzise de la un doctor ca are cancer la stomac si in urmatoarele 5-6 luni slabise vreo 10 kile, toti credeam ca gata, se duce. Cand l-a vazut al doilea medic, i s-a spus ca avea doar o punga cu puroi, l-au operat, i-au scos punga si a mai trait tipul bine mersi inca 20 de ani, murind in final de cu totul altceva. Cu psihicul nu e de gluma... Cat despre petele de sange, am citit ca e normal la varsta asta a sarcinii, bebe se pregateste de iesire prin mai multe modalitati: sangerari usoare, pierderea treptata a dopului, contractii, ruperea apei etc. La fiecare e altfel. Dar nu-ti face griji, esti ca si la termen, totul va fi ok. Bebe e foarte bine dezvoltat, poate chiar e mai bine sa iasa putin mai devreme, sa fie nasterea mai usoara... Hai ca bagam si pentru tine

Magnetism, ce mai faci, cum iti mai este?

Mihaser, tinem pumnii in continuare si asteptam vesti bune

Eu am dormit binisor azi-noapte, la pranz ma duc la doctorul care trebuie sa-mi elibereze adeverinta oficiala cu DPN-ul (25 iunie) si apoi trebuie sa trimit totul la asigurari, ca sa-mi plateasca ce e de platit. Momentan Daviducul ma izbeste rau de tot peste tot, ma inteapa colul, voi incerca sa-l conving pe doctor sa-mi faca si o cardiotocograma asa, spontan (nu am programare la el), daca n-o fi prea aglomerat... Ii spun ca am avut contractii si imi fac griji, in fond trebuie sa fie de acord sa-mi faca un control. Poate scap de controlul de miercuri la doctorul privat (as plati doar 10 euro in loc de 90)...

La pranz vine prietena mea cea mai buna la mine si vreau sa-mi faca ea niste poze la burtica... Sa vedem daca ne iese planul...

Iar diseara e ultima sedinta a cursului prenatal... la care vom vorbi despre lohii, alaptare etc.

In final, fara numar pentru cine mai doreste, cine mai pofteste, cine se mai nimereste!

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by ancaurn

Ylari merci. Eu la Cezara vigantolul i-l picuram direct in gurita si nici nu simtea, ca n-are nici un gust. Ii mai dau si acum in lunile de iarna cate doua picaturi pe zi si asa frumos scoate limbuta...sa-i pun picaturile.... Din cate stiu eu, il poti da si intr-o lingurita de ceai daca bea. Eu zic sa nu-l pui in biberon, ca daca nu bea tot lapticul, ramane si vigantolul acolo partial.

Poze
37+ 4 zile cu Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

i-am dat vigantolul. exact asa mi-a zis si nenea doctorul, i l-am dat direct in guritza.
cu calciul a zis sa mai asteptam pana la o luna.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Anca...sa dea Domnul sa nu se confirme diagnosticul...si sa fie bine iar tu....sa fii ok, si maine la dr sa fie bine! Si bunicuta mea s-a operat de cancer la colon...si a trait inca mult si bine...dar...batranetea si alte afectiuni au rapus-o in final...dar la 86 de ani...deci...o sa fie bine!
Lorich...eu nu stiu nik de acest obicei. Eu nu am dat nik...dar am facut cezariana. MAi bine i-ai da 50 lei si gata.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetelor care ati nascut, aveati facute de acasa somoioage din vata cu tifon? Mai ales daca ai epiziotomie.........ma gandesc ca ar fi bune, dar ce te faci ca pansamentul ala absoarbe mai bine sangele si risti sa te patezi imediat. Cum e mai bine? Sa imi fac de acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Ia uite fetele noastre matinale: Monik, Mi-bebelina, Iulia...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

matinala pe naiba...acu m-am trezit...atunci am intrat pt ca ma trezisem ca trebuia sa plece sotul la Sibiu (ultima saptamana de lucru acolo..ieeeeeeeeee) si nu pot sa dorm cat stiu ca se pregateste sa plece. ii mai bag una alta in bagaj, il mai cicalesc sa nu faca aia sa aiba grija de ailalta.....apoi am dormit iara ca o eroina

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 5 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

quote:
Originally posted by iulia83

quote:
Originally posted by simonacip

Ia uite fetele noastre matinale: Monik, Mi-bebelina, Iulia...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

matinala pe naiba...acu m-am trezit...atunci am intrat pt ca ma trezisem ca trebuia sa plece sotul la Sibiu (ultima saptamana de lucru acolo..ieeeeeeeeee) si nu pot sa dorm cat stiu ca se pregateste sa plece. ii mai bag una alta in bagaj, il mai cicalesc sa nu faca aia sa aiba grija de ailalta.....apoi am dormit iara ca o eroina

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Ei lasa ca nu ersti singura! si eu trisez de mult asa......daca nu bag si a doua repriza de somn dimineata parca nu sunt om....

Mergi la inceput

fetelor, azi noapte pe la 3-3.30 a fost o furtuna ca la apocalipsa...fulgere peste fulgere si tunete de zguduiau parcarea...alarmele masinilor toate piuiau, ce sa mai, ca dupa tsunami..m-am dus ca mi-am amintit ca am niste prosoape fara carlig pe balcon am mers pe bajbaite ca nu era curent si cand am intrat inapoi in dormitor, a fulgerat, eu tot o tin ca a fost asa de aproape..parca a fulgerat pe pervazul geamului nostru..oricum, diferit de alte fulgere...foarte aproape!!! am tipat ca o apucata!!!
si acum, e o calduraaaaaaaaaa...de-mi vine sa-mi trag suturi..stau si la ultimul etaj, iar noaptea e teroare. schimb zilnic lenjeria de pat ca transpir fleasca. nu stiu ce m-oi face cand oi avea-o pe bebelina ca atunci n-am voie sa tin toata ziua geamul deschis...o s-o tin numai in pampers sa nu moara fata de cald.
ieri am fost pana la spital la bunicul sotului sa-i ducem cate ceva, nu va spun, ca pt prima oara in viata mea m-am intors acasa cu chilotul transpirat intre picioare si in fund... exact asa pe forma teroareeeeeeeeee!!! si azi se anunta 31 de grade
cred ca ma duc sa fac un rece si apoi imi bag sticle de apa la congelator si mi le pun in pat si zac toata ziua

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

Iulia, cred ca si eu sunt defazata, nu m-am prins de la cine era mesajul care anunta nasterea lui Rares Sebastian, dar am o banuiala ca este vorba de Emycor . Oricum, bun venit pe lume, flacau mic, sa cresti mare si sanatos, sa bucuri pe toata lumea din jurul tau!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

nu s-a semnat, dar si eu tot de ea cred ca e vb

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput