Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
anasol spune:
miniuta bine ca ai intrat , o sa incerc si reteata cu bicarbonat, pupici, esti o dragutza.....
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by miniuta
buna, fetelor. sunt o mamica de mai iunie, de anul trecut, e drept, miercuri puiul meu face un an!
nu vreau sa dau buzna peste voi, dar vreau sa va scriu doar doua lucruri.
retata magica de apa cu bicarbonat de sodiu pentru fund de bebeu oparit este : o lingurita de bicarbonat de sodiu fiarta intr-o cana de apa. cu solutia asta se spala bebicul la fund, mai mult prin tamponare (apa sa ramana calduta), si apoi se lasa sa se usuce apa singura. e bine ca tineti bebeii cu fundul gol mult timp, sa se usuce ranile la aer.
depresiile postnatale pot fi crunte (stiu eu ce stiu, ca am avut si eu una), dar trec. garantat. e nasol sa vii acasa si sa descoperi ca nimic nu mai e ca inainte, e rau sa fii obosit, DAR pe zi ce trece totul va fi mai bine. stiu ca multi spun ca psihicul e totul, dar (cel putin din experienta mea), fizicul trebuie si el ajutat. mancati regulat si bine, luati vitamine si eventual spirulina, fier (de multe ori starile depresive coincid cu cele data de lipsa de fier).
nu am vrut sa va indispun, am intrat aici doar din nostalgii....sa vad cum mai e sa fii in focurile nasterii si am vazut ultimele discutii. sper sa va fie de folos.
pupici speciali lui miss parker!
mamica lui david(21.05.2007)
e bun sfatul!! rau nu are ce sa faca, cel mult usuca pielicica si o lasa la aer liber sa isi revina.
Despre depresii post natale, vara mea a fo si in spital cu ' problema' asta. La ea a fo accentuat de conjuctura: prematur + un sots de-l dai cu capul de pereti. Culmea, a fo tare pana cand bebe a ieshit din spital si a facut 2-3 luni. Apoi a cedat...cand totul a intrat pe un fagash normal. De oboseala si griji.
Asha ca... plangeti , si fizic dar si aici. Face bine la descarcat nervi.
Ma duc sa dorm. Pic...
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
iulia83 spune:
am intrat sa le urez bafta fetelor programate maine la ceza, si celor caora poate le vine barza in seara asta! 

eu ma bag in pat, tot caldura de-mi vine sa ma dau cu capu de pereti, comparativ cu cata racoare e afara
mi-a facut bine plimbarica, inghetata, dar acum, intoarsa, mi se pare casa ca un cuptor!!!!!! 

noapte buna fetelor, lasati insomniile si bagati odihna ca nu se stie cand mai apucam apoi ![]()
Pozici Iulia
AMR!!! 3 sapt, 5 zile!!!
Ariana Elena 

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”
dordia2000 spune:
Ana de Acina...sa traiesti, sa fii sanatoasa si mancacioasa..si la punga groasa. Mamico...refacere usoara si muuult laptic
Noapte buna mamici si burtici!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
monik16 spune:
Vad ca ati avut ceva activitate azi...
Felicitari noii mamici! Sa-i traiasca bb!
MissP tu imi pari o femeie puternica, fruntea sus! O sa treci cu bine peste toate
.
Imi pare rau sa aud de bb-ii cu probleme...Multa sanatate tuturor!
Eu am fost azi la medic...cica nu nasc
, deci maine bag
cat pot si pe unde pot...
M-am intalnit cu leeloo, asta e partea cea mai frumoasa a mersului la medic ![]()
![]()
.
Bag si eu 

pt. Luminel si pt. cine mai are nevoie!
Am facut prostia sa dorm 2 ore de la 7 la 9 si acum ma uit pe pereti...
38+
Sara-Maria
inais spune:
Dupa cate s-ar parea i-am luat locul lui Cleo, m-am inscris in clubul insomniacelor...dar va asigur ca e o iluzie...pic de somn!
Am fost de la 3 pana pe la 8 la cumparaturi, in speta Ikea. Am debutat prin a manca ceva la ei si m-a uns pe suflet o faza: aveau in meniu cabanos+tocanitza. Eu habar n-aveam ca meniurile lor sunt fixe si cu o fatza non-solanta spun ca eu nu vreau tocanita ci cartofi prajiti. Ei surpriza!! Raspunsul a fost: "sigur, pentru dvs se poate sa schimbam". Ei ce ziceti...face fie-mea furori deja. Mentionez ca cel care servea era un el...!
Bon...am stat pe indelete si am cumparat cam tot ce aveam nevoie...dar mai tb sa facem un drum! Data trecuta am luat un fotoliu, dar nu si taburetul aferent...nu era pe stoc. Evident ca acum am luat dintr-un alt lemn...in loc sa iau fag ca fotoliul am luat mesteacan...si mi-am convins si sotul ca SIGUR tot mestacan avem!! 
Am ajuns obosita, dar super ok. Fara nici o durere, nimic. Vad ca-i place lui fie-mea la cumparaturi! 
Ajung eu si la calculator...il deschid ca sa-l inchid regulamentar (era in stand-by)...nu ma abtin si dau refresh paginii de pe forum ce ramasese deschisa...si dau de mesajul lui Cleo! Ei si data fiind situatia zic "hai sa citesc ce s-a intamplat". Urmneaza mesajul lui MissP. Alta problema...Urmeaza apoi Anasol cu bebicul si cu fundicul...
toate 3 fetele, sa treaca problemele si sa fie toti bebeii bine, sanatosi!!
Noroc cu vestile bune de la Mihaser si Acina!! Bine ati venit Maria Eliana si Ana !! Sa fiti sanatoase, voioase si sa va bucurati parintii zi de zi!! Si felicitari in mod special lui "taticu" de Eliana. Foarte simpatic mi s-a parut cum s-a semnat!
Acestea fiind spuse...inchid laptopul, lumina si sooooooooomn!!
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
AMR 4 saptamani!!
monik16 spune:
quote:
Originally posted by inais
Dupa cate s-ar parea i-am luat locul lui Cleo, m-am inscris in clubul insomniacelor...dar va asigur ca e o iluzie...pic de somn!
Am fost de la 3 pana pe la 8 la cumparaturi, in speta Ikea. Am debutat prin a manca ceva la ei si m-a uns pe suflet o faza: aveau in meniu cabanos+tocanitza. Eu habar n-aveam ca meniurile lor sunt fixe si cu o fatza non-solanta spun ca eu nu vreau tocanita ci cartofi prajiti. Ei surpriza!! Raspunsul a fost: "sigur, pentru dvs se poate sa schimbam". Ei ce ziceti...face fie-mea furori deja. Mentionez ca cel care servea era un el...!
Bon...am stat pe indelete si am cumparat cam tot ce aveam nevoie...dar mai tb sa facem un drum! Data trecuta am luat un fotoliu, dar nu si taburetul aferent...nu era pe stoc. Evident ca acum am luat dintr-un alt lemn...in loc sa iau fag ca fotoliul am luat mesteacan...si mi-am convins si sotul ca SIGUR tot mestacan avem!!
Am ajuns obosita, dar super ok. Fara nici o durere, nimic. Vad ca-i place lui fie-mea la cumparaturi!
Ajung eu si la calculator...il deschid ca sa-l inchid regulamentar (era in stand-by)...nu ma abtin si dau refresh paginii de pe forum ce ramasese deschisa...si dau de mesajul lui Cleo! Ei si data fiind situatia zic "hai sa citesc ce s-a intamplat". Urmneaza mesajul lui MissP. Alta problema...Urmeaza apoi Anasol cu bebicul si cu fundicul...toate 3 fetele, sa treaca problemele si sa fie toti bebeii bine, sanatosi!!
Noroc cu vestile bune de la Mihaser si Acina!! Bine ati venit Maria Eliana si Ana !! Sa fiti sanatoase, voioase si sa va bucurati parintii zi de zi!! Si felicitari in mod special lui "taticu" de Eliana. Foarte simpatic mi s-a parut cum s-a semnat!
Acestea fiind spuse...inchid laptopul, lumina si sooooooooomn!!
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
AMR 4 saptamani!!
Nu esti singura...mai sunt si eu pe-aici...
Lasa ca taburetul nu e scump si se vinde separat de pernita, deci poti sa iei altul
38+
Sara-Maria
monik16 spune:
Buna dimineata!
Se pare ca eu am cel mai tampit somn...Am postat ultima, incep prima...Cam nasol!
Leeloo sa-mi zici si mie (poti sa-mi trimiti PM) ce ti-a raspuns dl. dr. la intrebarile alea si daca ti-a mai zis si altceva ce mi-ar fi si mie de folos...
. Mai ai o zi si bagam
.![]()
Dar azi e Luminel la rand, nastere usoara si recuperare rapida!

38+
Sara-Maria
CamiM spune:
Salut!!! hop si noi pe aici dupa ceva absenta, nici nu stiu unde am ramas dar recuperam noi cumva..
!!

Felicitari tuturor mladitelor si mugurasilor care au venit pe lume in ultimele saptamani!! Sa cresteti mari sanatosi si frumusei si sa aduceti numai bucurie parintilor!!

Stateam si ma gandeam : daca suntem mamici de mladite si mugurasi asta ce me face pe noi? Copacei nu?
Noi suntem bine, Sabinutza e o papacioasa asa ca la ultimul control luase deja in greutate peste 400 de gr fata de greutatea de la nastere. Doarme destul de bine unoeri chiar si cate 3-4 ore legate..
si acum ma striga la apel/....![]()
tuturor si promit sa nu mai lipesc asa mult..sper sa pot sa ma tin de cuvant!!![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008