Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Mai Monik, tu ori trisezi? Ne arati ca te-ai trrezit si gata pleci?

Mergi la inceput

Iulia, cum ai facut ieri sa ti se desumfle picioarele? De la furosemid sau de la sticlele alea cu apa bagate la congelator? Sau poate de la jocul de carti? Ca eu am dormit noaptea asta cu 3 perne sub picioare fata de 2 cum am de obicei si.......nimic.......am aceiasi butuci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Mai Monik, tu ori trisezi? Ne arati ca te-ai trrezit si gata pleci?

Ha! Nu trisesz!!! Am fost la bucatarie si i-am pregatit sotului micul dejun. Sunt super-sotie! Imi vine sa ma pup singura Am mancat si eu.... Acum a plecat.

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Chiar ca esti supersotie.....as fi si eu, dar al meu nu mananca dimineata decat covrigi, gogosi......de la brutaria din colt.

Mergi la inceput

Eu aveam probleme si inainte de sarcina cu umflatul picioarelor...La serv imi puneam sub birou ceva ca sa stau cu ele ridicate. Totusi la ce probleme aveam inainte nu ma umflu chiar asa de tare. Adica pana dimineata ma mai dezumflu. Nu am luat nimic si spre rusinea mea mai mananc si sarat...imi place mult telemeaua...sarata-sarata .

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:

Chiar ca esti supersotie.....as fi si eu, dar al meu nu mananca dimineata decat covrigi, gogosi......de la brutaria din colt.

Si al meu isi lua dar pt. ne-am decis sa mancam mai sanatos, cu mai putina paine, am inceput sa ii fac eu pachet. El incepe programul la 08.30 (face max. 15 min pana acolo) dar ca sa nu prinda nebunia din trafic pleaca la 7. Eu ii pun micul dejun in pachetel (intr-o caserola), chestii sanatoase si il manaca atunci cand ajunge la serv...Parca-l vad cum citeste presa si baga la ghiozdan.
Imi place asa sa-l mai rasfat...desi nu sunt genul care asteapta sotul acasa cu masa pusa .

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Eu nu am avut probleme cu picioarele pana sambata......de-atunci nu stiu ce sa mai fac.....mi-e si frica sa ma uit la picioarele mele ca parca le si vad explodand
Ba ca sa fie si mai si.....ieri mi-am dat cu usa peste un deget....care pe langa umflat mai e si vanat si julit.......

Mergi la inceput

quote:

Eu nu am avut probleme cu picioarele pana sambata......de-atunci nu stiu ce sa mai fac.....mi-e si frica sa ma uit la picioarele mele ca parca le si vad explodand
Ba ca sa fie si mai si.....ieri mi-am dat cu usa peste un deget....care pe langa umflat mai e si vanat si julit.......

Tu mananci sarat? Daca da, incearca sa mananci cu mai putina sare. Spunea cineva pe forum ca si dulciurile ar avea efecte similare (asta nu stiu daca e adevarat)... bea multa apa, cica ajuta...
Cu ele ridicate nu stiu cum poti sta, ca pt. asta trebuie sa stai pe spate si stiu ca nici asta nu e bine...Eu nu pot. Hai ca nu mai ai mult!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

mi_bebelina mai tragem si noi un pui de somn? Sau ma tragi pe sfoara si ai plecat deja?

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

De ceva timp nu mai mananc sarat..acum cateva minute am pus o bucatica de telemea la desarat, mancarea gatita e mai fara sare(sotul isi mai pune sare ca mai mereu e nevoie), apa beau de cand ma stiu(si acum daca as cobori sa cumpar ceva mi-as lua sticluta cu apa, am facut deja o obsesie.....daca nu am apa la mine, ma apuca o stare de sete si de rau.....iar asta e chestie veche, nu de acum).....dulciuri ce-i drept mananc la greu. citisem undeva ca si mersul pe jos ajuta.......azi cand vine sotul am de gand sa-l scot la o plimbare luuuuuuunga........asa poate o ajut si pe bebelina sa vina mai repede ca parca mi s-a facut frica de inducere. Chiar asa, ce ti-a zis dr-ul? De ce nu nasti inca? Col lung, inchis?

Mergi la inceput