Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
simonacip spune:
quote:
Originally posted by Nicole1980
Doamne, cat de frumos este Mirciulica al vostru, Laura….este perfect si are degete finute si lungi, de pianist. Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Iar mami arata si ea superb. Curaj Laura, in cateva zile o sa iti revi la normal.
Bun venit Rares Sebastian, sa fii sanatos si mancacios !
Si eu nasc la Municipal. Cand i-am zis dr ca vreau natural, mi-a zis ca oricum exista epi sin u trebuie sa imi fac griji. Mi-a zis sa mi-o cumpar, cu toate ca ea prefera cezariana.
Eu insa sunt hotarata : NATURAL, cu sau fara epidurala. Cu DD inainte !
Felicitari Mihaser , sa iti traiasca bebelina.
Fetele cu baietei cum se face igiena intima la bebelusi ? Ma refer la cum se ingrijeste putzulica ? Cred ca ar fi mai bine sa aflu inainte de nastere, ca atunci nu stiu ce timp liber am..
Foloseste cineve crema de catina pt funduletul lui bebe, am auzit ca e super buna.
Alexuta – vazut fete frumoase foc si foarte dulci.
PozeNicole 36+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
Nicole, poate vei avea parte de o nastere usoara si fara probleme..asa iti doresc.Totusi dc poti cu epi...(sincer m-as mira!)... fa-o.
nu-i nici o bucurie sa te chinui in travaliu citeva ore. Succes, Doamne Ajuta!
Cu putzulica...se da incet in jos pielicica si se spala cu apa...acum nu am inceput inca sa-l spal acolo si la dav nu mai stiu de cind, parca tot asa, mai tirziu un pic, nu chiar din prima luna..
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
dordia2000 spune:
Nicole...eu am 2 baieti. La Stefan i-am decalotat putzica...dar cu mila ca...nu imi venea sa ii trag tare. Si pe la 1 an am ajuns sa i-o traga dr. si am avut 2 zile de cosmar...in care copilul plangea de cate ori facea un pisu si la baitza cand tb sa ii fac toaleta si sa ii dau cu unguent.
LA Tudor nu era desfacuta deloc. Am tras atata cat a supurtat micutul...si am dat cu tetraciclina unguent...si e mai bine. Dar...tb sa mai lucrez. Deci dupa baitza...se decaloteaza pana iese caputzul. Dar cel mai bine te va sfatui dr.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
YLARI spune:
noi ne bagam in dormitor...
va pup pe toate...
sunt cam stressy. maine mergem acasa. sper sa ma descurc... tineti-mi pumnii...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
ANDREEA GEORGIANA spune:
Anasol, unul din cele mai bune remedii pt. eritem fesier este uleiul de masline fiert si racit, care este si la indemana. Un altul ar fi unguentul Sudocream, din nefericire aproape de negasit in Ro (eu l-am promit din UK).
Si, daca tot am intrat peste voi, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari, Mihaela,draga noastra...colega de "ghiocime"!
Bine ai venit pe lume, Maria Eliana multasteptata!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
noi ne bagam in dormitor...
va pup pe toate...
sunt cam stressy. maine mergem acasa. sper sa ma descurc... tineti-mi pumnii...
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
si mult succes. Hai ca va fi bine shi acasa! O sa rogi socrii sa isi tina remarcile pt ei, si gata. Io imi ignor cu tupeu socrul - cand incepe cu sfaturile lui io ma fac ca ploua si gata. Si la mine sughite pitica. Dar la piept ii trece, trage cateva guritse de lapte si gata. Mai e varianta - un pic de lamaiie pe limba, si face grupa punga, se stramba de uita de sughits. Nu am aplicat-o io, am vazut la nishte prieteni.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
anasol spune:
fetele mersi de raspunsuri, incerc cu ulei de masline acum fiert si racit.........of d-ne........am si niste rani la sani de ma omoara......da doamne rabdare ca io una numai am.....prin aceeasi situatie cu sanii am trecut si la dav......
ancaurn spune:
Miss bine ai venit in marea "hormoniada". Stai linistita, ca pana la urma trece. Nu-ti face probleme ca nu mai incape Daviducul in burtik. Isi face el loc cu orice pret. Iar de luat in greutate, imi spunea dr ca bebeii se ingrasa pana pe la 38 de sapt., dupa aceea cam stagneaza. Ai sa vezi ca trece repede perioada asta...poate prea repede.
In ceea ce priveste piciorusele cracanate, tin minte ca imi explica pediatra cand era Cezara mica ca nu apar din cauza ca bebeii nu au fost infasati ci pentru ca au fost fortati sa mearga sau sa stea in picioruse ( in premergator sau de manute) cand oasele lor inca nu erau pregatite sa le suporte greutatea. Trebuie pusi in premergator sau ajutati sa mearga doar dupa ce reusesc singurei sa se ridice in picioare in patut. In ceea ce-i priveste pe cei mititei cu probleme ca cele ale potoroasei de Cleo, nu stiu. Dar eu as cere si o a doua opinie in primul rand. Si daca chiar trebuie ghips, asta este, bine ca s-a descoperit acum si va trece repede, ca ei sunt inca fragezi si se modeleaza usor. Asa ca nu fi trista Cleo, ca totul se va rezolva foarte repede.
Felicitari Mihaser! Sa-ti creasca puiuta sanatoasa si vesela, iar tu sa te refaci repede, repede.
Si nu in ultimul rand,
pt toate fetele care m-au incurajat in legatura cu tatal meu. Multumesc.
Acum va pup si va urez noapte buna, somn usor, vise placute, ingerii sa va sarute. Asta-i de la Cezara citire.
Poze
37+ 4 zile cu
Dragos si mami de
Cezara (19.07.2003)
anasol spune:
A nascut Acina la Brasov. Ana are 3720 gr, 52 cm si apgar 10.Felicitari mamico, sa ai o bebelina mancacioasa si sanatoasa!
miniuta spune:
buna, fetelor. sunt o mamica de mai iunie, de anul trecut, e drept, miercuri puiul meu face un an!
nu vreau sa dau buzna peste voi, dar vreau sa va scriu doar doua lucruri.
retata magica de apa cu bicarbonat de sodiu pentru fund de bebeu oparit este : o lingurita de bicarbonat de sodiu fiarta intr-o cana de apa. cu solutia asta se spala bebicul la fund, mai mult prin tamponare (apa sa ramana calduta), si apoi se lasa sa se usuce apa singura. e bine ca tineti bebeii cu fundul gol mult timp, sa se usuce ranile la aer.
depresiile postnatale pot fi crunte (stiu eu ce stiu, ca am avut si eu una), dar trec. garantat. e nasol sa vii acasa si sa descoperi ca nimic nu mai e ca inainte, e rau sa fii obosit, DAR pe zi ce trece totul va fi mai bine. stiu ca multi spun ca psihicul e totul, dar (cel putin din experienta mea), fizicul trebuie si el ajutat. mancati regulat si bine, luati vitamine si eventual spirulina, fier (de multe ori starile depresive coincid cu cele data de lipsa de fier).
nu am vrut sa va indispun, am intrat aici doar din nostalgii....sa vad cum mai e sa fii in focurile nasterii si am vazut ultimele discutii. sper sa va fie de folos.
pupici speciali lui miss parker!
mamica lui david(21.05.2007)