Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Cleo, sa stii ca si fetita mea are putin piciorusul drept spre interior si ambele labute sunt orientate in sus. Mi s-a spus sa-i fac masaj zilnic, ca o sa-si revina. Chiar e nevoie de gips? Eu as mai cere o parere. Stii doar cum sunt doctorii astia. Vezi si tu ce decizi.
Te pup
mami lui Alexia ( 4 ani ) si Antonia (06.05.20080)
http://good-times.webshots.com/album/561769546LJEMko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna burtici, mamici, bebici - ce gasca mare

felicitari noilor mamici! sa va bucurati de bebici si ei de voi! si pt urmatoarele pe lista!

fiind mai noua in za clab nu am retinut exact numele - mamica de bebic cu fundu' rosu' - incearca si cu apa termala de la avene...stiu ca nu e chiar ieftina dar am auzit persoane care au fost multumite de ea folosita pt probleme dermatologice. stiu ca e recomandata si in dermatita atopica. sa treaca!

zile frumoase tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Mihaser si Eliana

Toate cele bune si sa aveti o viata plina de bucurii neumbrite!!!!
Refacere rapida, laptic mult si bebica papacioasa!!

anasol, imi pare tare rau ca nu am cu ce sfat sa te ajut, iti trimit un si ma gandesc la bebele tau, sa-si revina cat mai repede! Lasat mult la aer, e singurul lucru care-mi vine in minte...

simonacip, mi_bebelina, Ylari, Simonix, socrate, Alysh, Lorich si multumesc din suflet pentru imbarbatari, zilele astea chiar ca am avut nevoie!!! Ma gandesc ca durerile sunt si de la puseul de crestere al lui Daviducul, care saracul tot incearca sa-si faca loc pe acolo si se simte tot mai inghesuit, in timp ce pune greutate pe el; ma ia groaza la gandul ca mai are nevoie de vreun kil si ma intreb unde o sa se mai puna totul, ca deja de-acum imi plezneste burta si simt cum car pietre de moara dupa mine, nu mai pot nici sa merg fara sa-mi tin burta cu amandoua mainile...

Noe, ce surpriza placuta, saru’mana de incurajari!!

Cleo, atunci sa faca nenea doctoru’ tot ce trebuie ca sa-i rezolve Marei problemele, sa nu mai aiba nimic pentru mai tarziu, sa fie totul ok cu piciorusele. Apropo de picioare cracanate, si Bogdan este cracanat, la fel ca si sora lui, eu ma incapatanez sa cred ca are de-a face si cu faptul ca nu le-a strans mama lor picioarele... Stiu ca are de-a face mai mult cu structura oaselor etc., dar parca ma bate gandul sa il infas bine pe bebe David mai ales la inceput, sa evit aceasta „mostenire“ daca se poate... Of, ca nici nu mai stii ce sa faci in ziua de azi, cu cat citesti si te informezi mai mult cu atat iti vine sa te spanzuri ca intotdeauna se iveste ceva neasteptat! Iti tin pumnii si ma gandesc la voi maine, sa fie bine

Alexutza75, tare scumpica Antonia ta , doarme ca un ingeras, iar tu esti sexy-sexy, vad ca ai avut timp si sa te fardezi, frumusico, arati de parca nascuse altcineva in locul tau Vinde-ne si noua pontul, ca vrem si noi sa aratam asa dupa o nastere naturala...

Luminel, fara numar pentru maine:

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alexuta am vazut poze cu bebe sugacios si cu mami frumoasa foc si radiind de fericire!

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Miss Parker, Lorich, multumesc de complimente. Sincer, am nascut f usor comparativ cu prima data, dupa 1 ora m-am dat jos din pat si am mers singura la toaleta. Recomand cu caldura epidurala, daca aveti posibilitatea nu mai stati pe ganduri, fiindca nu exista comparatie. Va pup
mami lui Alexia (4 ani) si Antonia (06.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by alexuta75

Cleo, sa stii ca si fetita mea are putin piciorusul drept spre interior si ambele labute sunt orientate in sus. Mi s-a spus sa-i fac masaj zilnic, ca o sa-si revina. Chiar e nevoie de gips? Eu as mai cere o parere. Stii doar cum sunt doctorii astia. Vezi si tu ce decizi.
Te pup
mami lui Alexia ( 4 ani ) si Antonia (06.05.20080)

. La noi sunt ambele....si dr a zis ca destul de pronuntsat. Mai vedem miine.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

fetelor, bebelacii vostri sughit... des? mie mi se intampla si de 2-3 ori/zi... si sughita ceva de speriat, mi-e frica si sa nu scoata cu laptic... of, of...
afara nici n-am stat prea mult, e plin de musculitze enervante...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

gata!!! declar ziua de astazi ca fiind una dintre cele mai plictisitoare am stat toata ziua la orizontala si am jucat carti pe laptop...mi s-a luat.. am inceput sa vorbesc singura ...macar nu mai am picioarele umflate.

declar razboi zilelor cu temperatura mai mare de 20 grade, picioarelor mele umflate, statului in pat la orizontala pe partea stanga si tuturor lucrurilor plicticoase!!!

acum s-a mai racorit afara, asa ca fac un dus si ma duc la gelaterie sa mananc o coppa straciatella sa ma mai racoresc ...o sa devin un liliac...ies numai seara, muhahahahaaaaa

ne auzim mai tarliu

P.S. daca nasc pe drum cumva din cauza ca ies afara (ar fi culmea, pt ca am stat in casa toata ziua ) dau mesaj

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 5 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Simonix

Salutare burtici si mamici :)

Va citesc mereu dar mai rar apuc sa scriu :) In primul rand - felicitari fetelor care au nascut - bun venit bebelushilor M-am bucurat de fiecare data cand am citit ca a mai aparut un bbmic ;)

Vad ca mamicile au cam aceleasi probleme, cu laptic, inecat la biberon, colici etc. Fetelor, eu nu i-am dat lui Robert deloc supliment (ma refer la formula), eu mereu m-am muls si am grija sa ii pregatesc o masa in plus :D in caz ca mai zbiara de foame intre mese, ii dau din portia de rezerva. Deja m-am obisnuit cu pompatul asta, imi pare rau ca nu alaptez direct la san, nu voi cunoaste legatura aia speciala mama-bebe :) asta este. Insa ma bucur ca stiu exact cat imi papa bebe la o masa si pot sa ii fac un program destul de strict (papat cam 100 de ml la 4 ore). In functie de programul lui imi trag si eu laptic, de 3 ori pe zi. Si ii asigur mesele :) Incerc sa ma tin de program si chiar daca imi plange, trag de timp pana ma apropii de sfarsitul celor 4 ore regulametare Eu nu prea ma mai impacientez daca plange, am un bb cumintel si stiu de ce plange si cum plange. In general nu plange fara motiv... iar motivele sunt: foame, schimbat, burtica. In rest e un ingerash.

Voi continua sa imi trag laptele cat de mult pot, vad ca lactatia mea a mai scazut, o sa incerc sa ma odihnesc mai mult, caci am remarcat o diferenta clara la productie :D daca dorm 5 ore pe noapte - a doua zi scot mai mult laptic. Cand ma duc la doctor vom stabili si ce fel de formula sa introducem (cred ca voi pompa lapte cam 2-3 luni, apoi trec pe lapte praf).

Simona - si mie mi se ineaca la beberon, am produse de la Avent. Il ridic in fund, ii dau cateva palme si gata :)

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Simona, ma bucur ca sunteti bine, deci si voi va inecati...dar probabil ca nu asa des ca noi - ca practic asta ,a intriga...se ineaca de 2-3 ori la o masa...si uritel de tot, il hranesc stresata rau de tot, poate si asta influenteaza, habar nu am..
Simona, dar ce voiam eu sa-ti spun, poate intr-o luna va stii si el sa suga si nu va trebui sa-i introduci formula si te vei bucura si tu de alaptat.
Plimbari placute, noi tot 2 pe zi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Doamne, cat de frumos este Mirciulica al vostru, Laura….este perfect si are degete finute si lungi, de pianist. Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Iar mami arata si ea superb. Curaj Laura, in cateva zile o sa iti revi la normal.

Bun venit Rares Sebastian, sa fii sanatos si mancacios !

Si eu nasc la Municipal. Cand i-am zis dr ca vreau natural, mi-a zis ca oricum exista epi sin u trebuie sa imi fac griji. Mi-a zis sa mi-o cumpar, cu toate ca ea prefera cezariana.
Eu insa sunt hotarata : NATURAL, cu sau fara epidurala. Cu DD inainte !

Felicitari Mihaser , sa iti traiasca bebelina.

Fetele
cu baietei cum se face igiena intima la bebelusi ? Ma refer la cum se ingrijeste putzulica ? Cred ca ar fi mai bine sa aflu inainte de nastere, ca atunci nu stiu ce timp liber am..
Foloseste cineve crema de catina pt funduletul lui bebe, am auzit ca e super buna.

Alexuta – vazut fete frumoase foc si foarte dulci.

Poze
Nicole 36+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput