Mamici de mladite &mugurasi de mai-iunie 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by anasol

fetelor io sunt tare suparata, pe ianis l-am scos din spital cu un eritem fesier f urat, carne vie,si uite ma chinui de aproape 2 sapt si nu reusesc cum sa-l vindec , saracutzul, nu mai poate de usturime cred, am incercat toate cremele posibile si imposibile: 2 tub bephantene, neopreol, cutaden, betadine, creme speciale pt eritem fesier preparate in farm....il spal cu apa de la taratze...am schimbat si scutecul...l-am lasat azi si fundicul gol vreo 3 ore, are saracul pe bucusoare carne vie, ieri ii curgea si sange, nu mai suport, nu mai stiu ce sa-i fac, ma doare pe mine cand il vad, mititelul, dak stiti vreo solutie magica, pls helpppppppppp

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5

ana-maria , mamica de ianis-teodor(03.05.08) si david-andrei(06.01.2006)

Incearca cu ulei fiert ...poate merge! La unii a facut minuni....si tinut cat mai mult in funduletzul gol.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mihaser...felicitari si sa-ti traiasca minunea mica!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am dormit un pic, si ne0am mai linishtit. Deci bebe are talg. ver. la ambele picioare (asha scrie in trimiterea cu care ne asteapta miine la spital). Adicalea are talpa puternic orientata in interior si mobila in sus. A zis ca pune un ghips pt o perioada, cred ca nu pt mult, ca piciorusele cresc f. repede, si o sa fie pt un timp scurt pana se mai intaresc articulatiile. Pe de alta parte, asha am avut si io piciorushele prost orientate, inca am si calc stramb incaltsamintea, nu prea pot purta tocuri...calc in interior.

Tati zice ca imi moshteneshte si picioarele, ca are usoare paranteze - ca mine. Nu putea lua ce e mai bun de la fiecare?

Edit:am mai vb acu cu o prietena, care a fo la acelasi dr pt pitica ei. Se pare ca e un dr f. precaut, i-a dat ghips la pitica pt 1 sapt, pt 1 contuzie puternica, sa isi revina repede manutsa. Asha mi s-a parut si mie exprimarea dr. cu privire la 'potoroasa' noastra, ca nu e grav, ca apreciaza ca am venit din timp, si ca se va corecta f. repede. Va zic miine exact ce si cum.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Mihaela a nascut o fetita de 2.95kg pe la 12:15 azi. Si ea si bebelina sunt bine. Mai multe detalii cand le aflam :)

Taticu

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

felicitari, Miha!
bine ai venit Maria-Eliana!!!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Linux Miorlau

Mergi la inceput

Felicia, sarcina usoara in continuare! sper ca te simti mai bine, ca esti mai vesela
oricum, sunt stari oarecum normale, eu in luna 8-9 rideam de ziceam ca o sa nasc secunda aia..si peste 5 minute vedeam vreo reclama la TV si ma apuca plansul..dar rau de tot
cred ca abia astepti sa iti vezi puiul

sanatate multa tuturor!

Linux Miorlau

Mergi la inceput

Anasol,

era o reteta magica...ceva cu bicarbonat alimentar..insa nu mai stiu cum eraintra la Clubul scutecelor la Ghiocei de martie-aprilie si cred ca vor fi fete care sa si=o aminteasca..sanatate multa puiului mic

Linux Miorlau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

anasol, eu am luat o crema de la Mustela special pentru fundulet iritat. Dupa care am luat si o crema de la Johnsons cu muult oxid de zinc. Iritatia a trecut de la cel de la Mustela. Acuma nu stiu ce sa zic depinde si de gravitatea iritatiei banuiesc. Insa am inceput sa il spal la fiecare schimbat la chiuveta, mai putin noaptea sa nu il trezesc. Si eu am dat vina pe scutece dar nu a avut legatura. Evident si eu l-am luat gata iritat de la spital.

Cleo sa nu mai plangi. Daca tb pus in gips e bine ca au descoperit acum, va trece repede. Imi pare rau de mititica de ea.

Miss sa treaca starea asta repede. Mai e un pic si vei uita de toate.

Eu ziceam ca nu o sa fiu amnezica dupa nastere, dar uite ca asa am ajuns, nici eu nu mai tin minte decat partea frumoasa.

Laura draga mea, trece.Asta e cezariana, depresia e mai puternica dar o sa vezi ca intr-o saptamana esti ca noua iar eu deja ridic carutul de o saptamana si nu e usor crede-ma.

Lui Sebastian ii place mult la baita. Pana i-a cazut buricul l-am spalat turnand pe el, dupa care am curatat cu betadeina si pudrat cu Baneocin.
Apropo de foliculita, se puncteaza cu un betisor pt ureche inmuiat in betadeina si pudrat cu Baneocin. Asa m-a invatat medicul.

Noi suntem maraiti de 2 zile, nu vrem sa dormim, desi suntem obositi rupti. Adica de la 4 dimineata pana la 11 nu a vrut sa doarma. La 11 a bagat supt si 140 de ml de supliment. Sa mor de inima nu alta cat mananca copilul asta. Nu stiu unde incape.

In rest de la 1 la 5 iar nu a dormit, asa ca am iesit afara si ne-am plimbat, evident adoarme la plimbare, acum doarme.
Fug sa spal vasele si sa ma gandesc ce ii dau lui tati sa pape cand vine. Nu mai suport ca nu pot face singura cumparaturile. Sper sa creasca bb sa mergem amandoi la hipermarket.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

SI EU FAC GALERIE PT MISS PARKER, HAI CA ACUM VINE BEBE SANATOS SI FRUMOS DE CARE SA TE BUCURI DIN PLIN!!! VEI VEDEA CE MOMENTE DE FERICIRE MAXIMA ITI VA OFERI BEBE ......chiar daca si atunci mai apar stari ciudate, dar trec repede si nimic nu se compara cu bucuria de a-l vedea, simti, mirosi, pupa, giugiuli!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo ma bucur ca esti mai bine cu shpiritu' ..si totusi, gipsul e singura solutie? Nu merge cu pampersi sau alta solutie?

Miss multi pupici lui mami deprime. Si eu cred, ca si celelalte fete ca e doar o faza suuuper normala, daca ai sti de cate ori ma apuca pe mine, apoi intru intr-un cerc vicios, ca-i fac rau lui bebe cu gandurile mele si tot asa... oricum pune dom'le mana si vorbeste aici cu hormonatele si sa vezi ca mai trece buba.

Anasol imi pare tare rau ca treci tu si mai ales bebicul prin asa ceva, sper sa afli reteta aia cu bicarbonatul ala de sodiu, mai asta e un panaceu pana la urma.

Si apropo de fundulete rosii, tot aud de uleiul ala fiert? E inseamna mai? Cum se face... intrebare de la radio Erevan...maine va intreb retete cuburilor de gheata.

Lori 37+ asteptand un bebe Robert
AMR 3 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Felicitari proaspetelor mamici! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si mancaciosi!

Alina_anto, felicitari inca o data pentru printesa mica! Imi pare rau ca ai probleme cu alaptatul, sa stii ca nici mie nu mi-a fost usor. Fac tot posibilul sa o alaptez la san, desi mi se pare ca nu am suficient lapte. Asta pentru ca se trezeste si suge relativ des
Sa stii ca eu, desi sunt la al II-lea copil, tot sunt agitata cand plange, mai ales ca nu stiu ce are. Este normal, nu-ti face griji. Stare depresiva am si eu, dar am citit ca e perfect normal datorita schimbarilor hormonale. Oricum, trece repede, sper!
Am vazut pozele cu printesa ta, e o scumpa! Cu cine seamana? Pare o mancacioasa, scumpa de ea!

Si Mircuilica e un dulce, sa va traiasca, iar tu Laura arati foarte bine.

Eu nu am avut probleme cu hemoroizii niciodata, si am acum, dupa nastere. Sunt disperata, mai ales ca ma si constip, culmea, eu care eram invers....

Azi noapte ne-a cazut buricul, asa ca azi facem baita!
Abia asteptem, mai ales Alexia care e nelipsita seara. Ma ajuta….
De maine trebuie sa-I dau Vigantol, si nu stiu cat. O sa sun azi, desi cred ca am disperat pediatra cu intrebarile mele.

Am pus cateva poze cu Antonia, facute in spital
http://good-times.webshots.com/album/561769546LJEMko

mami lui Alexia (4 ani) si Antonia Melisa (06.05.2008)

Mergi la inceput